Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

iwa77 napisał(a):
Kasiu - ale to odnowione Allegro jest zmienione , bo Gabyś już nie jest ani zabiedzony ani nie ma chorej skóry ....

eeeeee tam... Trzeba ludziom trochę na sumienie wleźć, żeby zechcieli pomóc! ;)

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie - rewelacja !!!!!!
Zgłosił się właśnie bardzo fajny domek dla Gabrysia !!!
Domek jest w Kielcach , młoda dziewczyna studentka tam studiuje ,a dom rodzinny ma pod Kielcami.Gabryś mieszkałby z nią w Kielcach,a na weekendy/ wakacje jeździłby do domku z ogrodem na wsi !
Wysyłam zaraz umowę adopcyjna do akceptacji , o wizytach mówiłam i nie ma żadnego sprzeciwu!
Ponadto domek jest gotowy przyjechać po Gabrysia do Wrocławia w przyszłym tygodniu!

Dorota - wstrzymujemy Allegro dla Gabrysia !

Posted

Trzymajcie cioteczki , trzymajcie i to mocno !
Ale niesamowite jest to , że dzisiaj dorabiałam ogłoszenia dla Gabrysia...
A od paru dni mam kłopoty z kompem - muli mi tak ,że się odechciewa czegokolwiek robić.
Udało mi się uzbroić w cierpliwość na tyle , żeby choć te parę ogłoszeń skończyć. Ledwie skończyłam ,a tu dzwoni telefon ! Ta dziewczyna wypatrzyła Gabrysia na "Przygarnijzwierzaka !

Posted

Ja też trzymam kciuki :loveu::loveu: Trzeba mu tylko z karty wykreślić te niemcy....

Jak coś to postaram się pomóc w transporcie. Można go z Dżekiem połączyć.... zahaczyć o bielsko-białą a potem kielce.

Pogadam z wujciem :)

Posted

Kinga - tylko ten domek chce po Gabrysia przyjechać do Wrocka , więc o ile nic się nie zmieni , to transport nie będzie potrzebny !

Ja mam się zając kartą Gabrysia czy Ty to zrobisz ?

Posted

Na chwilę obecną dom jest pewny na 80 - 85 % .
Ale myślę ,że można mu wpisać w kartę już taką adnotację.
Domek miałby przyjechać po niego w przyszłym tygodniu środa /czwartek !
Ja tez będę w schronie albo jutro albo w piątek więc powiem w biurze co i jak.

Posted

Gabryś biedaczek wrócił do boksu ....
Domek jest zdecydowany i przyśpiesza swój przyjazd - dziewczyna ma przyjechać w poniedziałek !Cieszę się z tego , bo martwię się o Gabrysia jak on sobie poradzi znowu w boksie !
Mam nadzieję ,że wszystko wypali i będzie ok !

Posted

[quote name='iwa77']Gabryś biedaczek wrócił do boksu ....
Domek jest zdecydowany i przyśpiesza swój przyjazd - dziewczyna ma przyjechać w poniedziałek !Cieszę się z tego , bo martwię się o Gabrysia jak on sobie poradzi znowu w boksie !
Mam nadzieję ,że wszystko wypali i będzie ok ![/quote]

O mateńko Gabryś wytrzymaj tak bardzo proszę.

Posted

[quote name='Negri']Boże jak dobrze, że go zabiorą :loveu::loveu:[/QUOTE]

Pomyśl co my zrobimy z Michasiem :roll::roll::roll: odzewu zero z ogł., chłopak robi się pomału "trudnym przypadkiem "....:shake::shake::shake:

Posted

[quote name='Isadora7']O mateńko Gabryś wytrzymaj tak bardzo proszę.[/QUOTE]

Uprosiłam przyśpieszenie przyjazdu do Wrocka ... chcę aby jak najkrócej musiał
"wytrzymywać "

Posted

[quote name='iwa77']Pomyśl co my zrobimy z Michasiem :roll::roll::roll: odzewu zero z ogł., chłopak robi się pomału "trudnym przypadkiem "....:shake::shake::shake:[/quote]

chodzi Ci o świadka koronnego tak?? jego trzeba trochę do ludzi przekonać. Raz chciałam go zabrać na spacer to mi kłapał strasznie. Odpuściłam, bo miałam kilka innych psów do sprawdzenia. Ale warto coś z nim zrobić :roll:

Posted

Tak , tak o naszego świadka koronnego zwanego w celach ogłoszeniowych Michasiem .
Patrz a do p. Roberta nie startuje w ogóle , grzeczny i uległy ....