iwa77 Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Mam dobre wieści ! Dzisiaj odbyła się wizyta p/adopc. w potencjalnym domku dla Misia ! Smallpati ,która ją przeprowadzała, wydala bardzo pochlebne i pozytywne opinie! Czyli teraz kwestia transportu dla MISIA ! Transport Wrocław - BRZESZCZE potrzebny ! Może być do Oświęcimia lub Czechowic Dziedzic - Pani może ten kawałek dojechać. Quote
Ffrubka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 :-( a ja dziś jadę w tamtym kierunku i mogłabym go zabrać:-( Za późno znalazłam ten wątek, a Iwa77 nie odbiera :( buuuu.... Quote
iwa77 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 [SIZE="4"]MISIO POJECHAŁ DO SWOJEGO UKOCHANEGO DOMKU !!!!! Zrobiłyśmy z kochaną Ffrubką taką akcję i rzutem na taśmę udało się na ostatnią chwilę przed zamknięciem schronu wyciągnąć Miśka , wszystko przygotować, zgrać transport Ffrubki z domkiem ( domek wyjeżdża po Misia do Oświęcimia) i doprowadzić wszystko do finału! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Isadora7 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Brawo Ffrubka, brawo Iwonko - Misiu wszystkiego najlepszego na nowej drozde życia. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Dziewczyny jestescie gigantyczne :loveu: Quote
iwa77 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Strasznie mi żal Gabrysia - siedzi biedula po kastracji w szczeniakarni , taki cichutki i zagubiony .... A ten domek z Niemiec dla Gabrysia niestety nie wypalił , szukamy dalej ! Quote
iwa77 Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Wiadomości z domku Misia ! Dojechali cało i szczęśliwie ! Misiu bardzo grzeczny i w podróży i w domku. Już po kąpieli , najedzony , zwiedza dom i zapoznaje się (warcząc:evil_lol:) z kotką . Pani zadowolona i chwali Miśka ,że taki pojętny i miły chłopczyk ! Quote
Isadora7 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 iwa77 napisał(a):Wiadomości z domku Misia ! Dojechali cało i szczęśliwie ! Misiu bardzo grzeczny i w podróży i w domku. Już po kąpieli , najedzony , zwiedza dom i zapoznaje się (warcząc:evil_lol:) z kotką . Pani zadowolona i chwali Miśka ,że taki pojętny i miły chłopczyk ! No to mniamniusio :) Iwonko wznowiłam ci aukcje, jak chesz to w podpisie masz link do mojego allegro i mozesz zerknac czy czegoś nie zapomniałam (nowe dopiero szykuję) Quote
NightQueen Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Super że wszystko się udało i Misiek dojechał bezpiecznie, szkoda tylko że mnie przy tym nie było :placz: ale za to mam blisko do niego i za parę dni, zrobię wizytację :cool3: i poznam Misia osobiście. Zapewniam że w tym domku będzie miał jak w niebie :loveu: Właścicielki są bardzo miłe i mają bzika na punkcie zwierząt, to już nie pierwszy jakiego przygarnęły ;) Wcale nie miały w planach psa, ale Misiek zrobił na nich takie wrażenie że nie mogły staruszka zostawić w schronisku ;) będzie mu tam bardzo dobrze :loveu: Quote
kikou Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 brawo Iwonko! cudownie dla Misiaczka... marnie chwilowo dla Gabrysia i Michalka ale i dla Nich napewno zaswieci sloneczko Quote
Ffrubka Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Cześć dziewczyny (i chłopaki:P) :razz: To prawda - akcję zorganizowałyśmy po prostu bojową hihi Jakimś zrządzeniem losu wlazłam po prostu na wątek chłopaków (oby więcej takich przypadków). Jak powiedziałam Iwonce - to był mój "chrzest" na dogo i chyba udało mi się go zaliczyć hihi Strasznie się cieszę, że mogłam pomóc małemu - on jest fantastyczny !! Chciałabym, aby mój urwis choć w 1/3 był tak grzeczny jak Misiek, który całą drogę grzeczniutko wylegiwał się na kanapie hihi Mieliśmy małą przygodę 1km od stacji przystankowej w Katowicach, ale cóż to by była za podróż bez przygód-prawda?:lol: Nowa pani to naprawdę świetna babka, a maluszka (bo o taki tyci tyci) dostarczyliśmy praktycznie pod sam domek, więc Pani nie musiała nigdzie dojeżdżać. Czekała na Misia z piękną nową smyczą i obróżką. Teraz życzę mu samych cudownych dni w nowym domku!! Quote
iwa77 Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Witaj Ffrubka - miło, że do nas zajrzałaś ! Jeszcze raz wielkie dzięki ! Nie ulega najmniejszej wątpliwości , że "chrzest bojowy na dogo" masz zaliczony i to z najwyższą notą! Mam nadzieję , że przy następnej akcji transportowej ;):razz: nie będzie już tak nerwowo i na styk :evil_lol::diabloti: ale dałyśmy radę , to najważniejsze ! Quote
Isadora7 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 iwa77 napisał(a):Witaj Ffrubka - miło, że do nas zajrzałaś ! Jeszcze raz wielkie dzięki ! Nie ulega najmniejszej wątpliwości , że "chrzest bojowy na dogo" masz zaliczony i to z najwyższą notą! Mam nadzieję , że przy następnej akcji transportowej ;):razz: nie będzie już tak nerwowo i na styk :evil_lol::diabloti: ale dałyśmy radę , to najważniejsze ! Dołożę swoje 5 groszy. Bardzo mi się podobało, zę Ffrubka napisała do mnie też na pw z prośbą o kontakt do ciebie Iwonko. Zrobiła wszystko co możliwe aby pomóc. Czyli potwierdzam ocena celująca. Quote
iwa77 Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Teraz cały czas myślę o biednym Gabrysiu - tak mi go szkoda , że aż .... Dzisiaj byłam u niego znowu - a on niezmiennie : cichuteńki i smutny :-( Boję się ,że wkrótce wróci do boksu :-( Quote
iwa77 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Gabryś mówi wszystkim cioteczkom "Dzień dobry " Quote
iwa77 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Mam jeszcze inne zdjęcia Gabrysia - ale tak mi komputer muli i szwankuje , że nie mogę prawie nic zrobić . Może wieczorem będzie lepiej ... Quote
iwa77 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Weźmiesz mnie na rączki ? Proszę , tak bardzo chcę się przytulić ! Nareszcie blisko człowieka ! A taki jestem śliczny .... I jestem drobniutki i zgrabniutki.... Quote
Negri Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Laski nie poddamy się, zrobię wszystko by pies pojechał następnym transportem prosto do domku! Quote
iwa77 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Lubie spacerki i wszystko mnie ciekawi ... tylko człowieka mi brak! Smutno patrzą oczy moje .... Co ma zrobić , by Cię zatrzymać?!Dziwisz się ,że rozpaczam? To popatrz! Widzisz? Tak wygląda moja smutna codzienność... Quote
Ffrubka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Jessssssssssssuuu jaki bidulek :-( szukajcie mu domku dzielne dziewczynki, a ja go choćby na drugi koniec Polski odtransportuję. Sama popytam wśród znajomych... Quote
iwa77 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Negri - nie , nie poddajemy się. Sytuacja Gabrysia zmieniła się o tyle ,że po chorobie skóry nie ma prawie śladu. Dlatego też usunę poprzednie ogłoszenia i zrobię mu nowe z aktualnym opisem jego stanu.Zamówiłam mu też nowe Allegro. Zdjęcia aktualne już są . Szukamy domku gdzie się da ! Quote
kikou Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Iwonka zaczęła niedawno sama zamieszczać zdięcia.... i teraz mamy całe mnóstwo cudownosci:multi::multi: Gabrysiek jest cudowny.... a allegro to ja mu odnowiłam jak tylko sie dowiedziałam, że nie pojechał i nawet już dokleiłam nowe fotki;)....no ale od przybytku glowa nie boli...... każde się przyda... Quote
iwa77 Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Kasiu - ale to odnowione Allegro jest zmienione , bo Gabyś już nie jest ani zabiedzony ani nie ma chorej skóry .... Quote
Recommended Posts