Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam dobre wieści !
Dzisiaj odbyła się wizyta p/adopc. w potencjalnym domku dla Misia !
Smallpati ,która ją przeprowadzała, wydala bardzo pochlebne i pozytywne opinie!

Czyli teraz kwestia transportu dla MISIA !
Transport Wrocław - BRZESZCZE potrzebny !
Może być do Oświęcimia lub Czechowic Dziedzic - Pani może ten kawałek dojechać.

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="4"]MISIO POJECHAŁ DO SWOJEGO UKOCHANEGO DOMKU !!!!!

Zrobiłyśmy z kochaną Ffrubką taką akcję i rzutem na taśmę udało się na ostatnią chwilę przed zamknięciem schronu wyciągnąć Miśka , wszystko przygotować, zgrać transport Ffrubki z domkiem ( domek wyjeżdża po Misia do Oświęcimia) i doprowadzić wszystko do finału!

:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Strasznie mi żal Gabrysia - siedzi biedula po kastracji w szczeniakarni , taki cichutki i zagubiony ....
A ten domek z Niemiec dla Gabrysia niestety nie wypalił , szukamy dalej !

Posted

Wiadomości z domku Misia !

Dojechali cało i szczęśliwie ! Misiu bardzo grzeczny i w podróży i w domku.
Już po kąpieli , najedzony , zwiedza dom i zapoznaje się (warcząc:evil_lol:) z kotką . Pani zadowolona i chwali Miśka ,że taki pojętny i miły chłopczyk !

Posted

iwa77 napisał(a):
Wiadomości z domku Misia !

Dojechali cało i szczęśliwie ! Misiu bardzo grzeczny i w podróży i w domku.
Już po kąpieli , najedzony , zwiedza dom i zapoznaje się (warcząc:evil_lol:) z kotką . Pani zadowolona i chwali Miśka ,że taki pojętny i miły chłopczyk !

No to mniamniusio :)
Iwonko wznowiłam ci aukcje, jak chesz to w podpisie masz link do mojego allegro i mozesz zerknac czy czegoś nie zapomniałam (nowe dopiero szykuję)

Posted

Super że wszystko się udało i Misiek dojechał bezpiecznie, szkoda tylko że mnie przy tym nie było :placz: ale za to mam blisko do niego i za parę dni, zrobię wizytację :cool3: i poznam Misia osobiście.
Zapewniam że w tym domku będzie miał jak w niebie :loveu: Właścicielki są bardzo miłe i mają bzika na punkcie zwierząt, to już nie pierwszy jakiego przygarnęły ;) Wcale nie miały w planach psa, ale Misiek zrobił na nich takie wrażenie że nie mogły staruszka zostawić w schronisku ;) będzie mu tam bardzo dobrze :loveu:

Posted

Cześć dziewczyny (i chłopaki:P) :razz:

To prawda - akcję zorganizowałyśmy po prostu bojową hihi Jakimś zrządzeniem losu wlazłam po prostu na wątek chłopaków (oby więcej takich przypadków). Jak powiedziałam Iwonce - to był mój "chrzest" na dogo i chyba udało mi się go zaliczyć hihi
Strasznie się cieszę, że mogłam pomóc małemu - on jest fantastyczny !! Chciałabym, aby mój urwis choć w 1/3 był tak grzeczny jak Misiek, który całą drogę grzeczniutko wylegiwał się na kanapie hihi Mieliśmy małą przygodę 1km od stacji przystankowej w Katowicach, ale cóż to by była za podróż bez przygód-prawda?:lol:
Nowa pani to naprawdę świetna babka, a maluszka (bo o taki tyci tyci) dostarczyliśmy praktycznie pod sam domek, więc Pani nie musiała nigdzie dojeżdżać. Czekała na Misia z piękną nową smyczą i obróżką.
Teraz życzę mu samych cudownych dni w nowym domku!!

Posted

Witaj Ffrubka - miło, że do nas zajrzałaś ! Jeszcze raz wielkie dzięki !
Nie ulega najmniejszej wątpliwości , że "chrzest bojowy na dogo" masz zaliczony i to z najwyższą notą!
Mam nadzieję , że przy następnej akcji transportowej ;):razz: nie będzie już tak nerwowo i na styk :evil_lol::diabloti: ale dałyśmy radę , to najważniejsze !

Posted

iwa77 napisał(a):
Witaj Ffrubka - miło, że do nas zajrzałaś ! Jeszcze raz wielkie dzięki !
Nie ulega najmniejszej wątpliwości , że "chrzest bojowy na dogo" masz zaliczony i to z najwyższą notą!
Mam nadzieję , że przy następnej akcji transportowej ;):razz: nie będzie już tak nerwowo i na styk :evil_lol::diabloti: ale dałyśmy radę , to najważniejsze !

Dołożę swoje 5 groszy. Bardzo mi się podobało, zę Ffrubka napisała do mnie też na pw z prośbą o kontakt do ciebie Iwonko. Zrobiła wszystko co możliwe aby pomóc. Czyli potwierdzam ocena celująca.

Posted

Teraz cały czas myślę o biednym Gabrysiu - tak mi go szkoda , że aż ....
Dzisiaj byłam u niego znowu - a on niezmiennie : cichuteńki i smutny :-(
Boję się ,że wkrótce wróci do boksu :-(

Posted

Weźmiesz mnie na rączki ? Proszę , tak bardzo chcę się przytulić !

Nareszcie blisko człowieka !

A taki jestem śliczny ....

I jestem drobniutki i zgrabniutki....

Posted

Lubie spacerki i wszystko mnie ciekawi ... tylko człowieka mi brak!

Smutno patrzą oczy moje ....

Co ma zrobić , by Cię zatrzymać?!Dziwisz się ,że rozpaczam? To popatrz!

Widzisz? Tak wygląda moja smutna codzienność...

Posted

Negri - nie , nie poddajemy się.
Sytuacja Gabrysia zmieniła się o tyle ,że po chorobie skóry nie ma prawie śladu.
Dlatego też usunę poprzednie ogłoszenia i zrobię mu nowe z aktualnym opisem jego stanu.Zamówiłam mu też nowe Allegro.
Zdjęcia aktualne już są .
Szukamy domku gdzie się da !

Posted

Iwonka zaczęła niedawno sama zamieszczać zdięcia....
i teraz mamy całe mnóstwo cudownosci:multi::multi:

Gabrysiek jest cudowny.... a allegro to ja mu odnowiłam jak tylko sie dowiedziałam, że nie pojechał i nawet już dokleiłam nowe fotki;)....no ale od przybytku glowa nie boli...... każde się przyda...