graynew Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Faktycznie troche ucichlo, ale to pewnie zwiazane z tym, ze wszyscy jeszcze probuja ochlonac po takiej masie dobrych wiesci o nowych domkach :) A z drugiej strony to Iwa nie zmienilas pierwszego postu w blad nas tu wprowadzasz, bo z tego co rozumiem to te wszystkie 3 pieski maja juz swoje domki. Moze wrzuc tam nastepne 3 z tych co jeszcze zostaly. Niech sie juz tu wszystkim pokazuja. Ja mam tendencje do postow gigantow :oops: Quote
Negri Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Ja zapewniam dom tylko psiakowi nr 3:roll: Pozostałe 2 chyba dalej do adopcji dobrze mówię? Quote
kikou Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='graynew'] A z drugiej strony to Iwa nie zmienilas pierwszego postu w blad nas tu wprowadzasz, bo z tego co rozumiem to te wszystkie 3 pieski maja juz swoje domki. Moze wrzuc tam nastepne 3 z tych co jeszcze zostaly. Niech sie juz tu wszystkim pokazuja. niestety źle zrozumiałaś...... trzy pieski z tego wątka: Misiu, Michaś i Gabryś są nadal w schronisku, tylko Gabryś rawdopodobnie jedzie do domku 31 stycznia .....to zupełnie inne psiaki z tego samego boksu staruszków pojechały do domków Quote
iwa77 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Greynew - czy na prawdę sądzisz ,że mogłabym do tego stopnia być chaotyczna i niepoważna , aby aby nadal prowadzić wątek i szukać schronienia dla psów , które są już w domach ? Hmmm ..... Post pierwszy zaktualizowałam podając informacje o Gabrysiu ! Quote
graynew Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 No to przepraszam. zle zrozumialam powszechny entuzjazm o domkach. Iwa nie obruszaj sie! Nie chcialam byc niemila, chodzilo mi raczej o to ze kazdy ma duzo zajec i obowiazkow wiec moze jeszcze nie zdolalas zmienic. A nie kazdy czyta wszystko pokoleji, Czasami czyta sie tylko pierwsza i ostatnia strone na watkach. No nic dobrze ze Gabrys bedzie mial nowy domek. A za reszte trzymamy kciuki!!! Quote
iwa77 Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Idziemy chłopaki na poszukiwania domku ! Quote
Isadora7 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 iwa77 napisał(a):I jeszcze wieczorna przechadzka ! Z przyjemnością przejdę się w tak miłym towarzystwie. Quote
Negri Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 kurcze leży mi na sercu ten pies co mu wł zamordowali, ale on tai mało kontaktowy... może jak się z nim popracuje to będzie lepiej:roll: Quote
kikou Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 a ja kibicuje Misiowi.... mam słabość do takich krótkowłosych staruszków na chudych nóżkach.... taki kundlikowaty maluszek i na dodatek szczekliwy....... ma dość marne szanse:shake::shake: Quote
iwa77 Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Oba psiaki to prawdziwe biedaki ! Oba mają trudną przeszłość.... Ja sądzę ,że ten po zamordowanym wł. to chyba nadal przeżywa tą traumę i stąd taki dystans - ale agresywny nie jest - gdyby był wśród dobrych , ciepłych ludzi myślę ,że szybko by się otworzył . Quote
iwa77 Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Oj chłopaki - cicho tu i smutno :shake::shake::shake: Quote
Isadora7 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 iwa77 napisał(a):Oj chłopaki - cicho tu i smutno :shake::shake::shake: Nr 2 ma 2 obserwatorów - oby na obserwacji się nie skończyło Quote
Koperek Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 MISIO z lekka oprószony słomką;) MICHAŚ pięknie pilnujący dobytku szesnastki puchatek ;) GABRYŚ najmniejszy kurdupelątek, bardzo przestraszony... :( Quote
iwa77 Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Koperuś ale fajowe fotencje - super ! Dziękuję ! A tak w ogóle to dużo przybyło w "dziadkowie " , bo nie byłam cały tydzień .... Quote
Isadora7 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Fotencje cudne wiadomo Made by Koperek :loveu::loveu::loveu: Michasia już w aukcji dałam, podmieniłam również miniaturkę. Quote
Koperek Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 iwa77 napisał(a):Koperuś ale fajowe fotencje - super ! Dziękuję ! A tak w ogóle to dużo przybyło w "dziadkowie " , bo nie byłam cały tydzień .... Jeden rudziutki, taki liskowaty ze szczeniakarni został przeniesiony na 16, a ponieważ wiecznie jest chory i musi ciągle weta odwiedzać to może być zagrożony najbardziej:roll: Ale niestety, jak byłam w środku to ŁON wylazł na zewnątrz, a jak byłam na zewnątrz to nie chciał wyjść ze środka:shake: I cała reszta bez zmian. Isadora musimy się kiedyś spotkać i może jakąś współpracę zawiązać :) A skąd wiadomo, że jakiś zysków z tego nie będzie...?:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Koperek napisał(a): Isadora musimy się kiedyś spotkać i może jakąś współpracę zawiązać :) A skąd wiadomo, że jakiś zysków z tego nie będzie...?:evil_lol: Z przyjemnością :):):) Quote
iwa77 Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 No niech się w końcu coś ruszy u was chłopcy ! Quote
iwa77 Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Pojawił się promyczek nadziei dla Misia .... rozmowy w toku ! Trzymajcie kciuki ! Quote
Koperek Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 iwa77 napisał(a):pojawił się promyczek nadziei dla misia .... Rozmowy w toku ! Trzymajcie kciuki ! kciuki trzymam zaciŚniĘte z caŁych swoich siŁ! :) Quote
Isadora7 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ja już wiem dlaczego nigdy tipsów nie bede miała. Wolę trzymać kciuki za psiaki. Za Misia również. Quote
Recommended Posts