Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Faktycznie troche ucichlo, ale to pewnie zwiazane z tym, ze wszyscy jeszcze probuja ochlonac po takiej masie dobrych wiesci o nowych domkach :)
A z drugiej strony to Iwa nie zmienilas pierwszego postu w blad nas tu wprowadzasz, bo z tego co rozumiem to te wszystkie 3 pieski maja juz swoje domki. Moze wrzuc tam nastepne 3 z tych co jeszcze zostaly. Niech sie juz tu wszystkim pokazuja.
Ja mam tendencje do postow gigantow :oops:

• Replies 389
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='graynew']
A z drugiej strony to Iwa nie zmienilas pierwszego postu w blad nas tu wprowadzasz, bo z tego co rozumiem to te wszystkie 3 pieski maja juz swoje domki. Moze wrzuc tam nastepne 3 z tych co jeszcze zostaly. Niech sie juz tu wszystkim pokazuja.

niestety źle zrozumiałaś......

trzy pieski z tego wątka: Misiu, Michaś i Gabryś są nadal w schronisku,
tylko Gabryś rawdopodobnie jedzie do domku 31 stycznia

.....to zupełnie inne psiaki z tego samego boksu staruszków pojechały do domków

Posted

Greynew - czy na prawdę sądzisz ,że mogłabym do tego stopnia być chaotyczna i niepoważna , aby aby nadal prowadzić wątek i szukać schronienia dla psów , które są już w domach ? Hmmm .....
Post pierwszy zaktualizowałam podając informacje o Gabrysiu !

Posted

No to przepraszam. zle zrozumialam powszechny entuzjazm o domkach. Iwa nie obruszaj sie! Nie chcialam byc niemila, chodzilo mi raczej o to ze kazdy ma duzo zajec i obowiazkow wiec moze jeszcze nie zdolalas zmienic. A nie kazdy czyta wszystko pokoleji, Czasami czyta sie tylko pierwsza i ostatnia strone na watkach. No nic dobrze ze Gabrys bedzie mial nowy domek. A za reszte trzymamy kciuki!!!

Posted

a ja kibicuje Misiowi.... mam słabość do takich krótkowłosych staruszków na chudych nóżkach....
taki kundlikowaty maluszek i na dodatek szczekliwy.......
ma dość marne szanse:shake::shake:

Posted

Oba psiaki to prawdziwe biedaki !
Oba mają trudną przeszłość....

Ja sądzę ,że ten po zamordowanym wł. to chyba nadal przeżywa tą traumę i stąd taki dystans - ale agresywny nie jest - gdyby był wśród dobrych , ciepłych ludzi myślę ,że szybko by się otworzył .

Posted

iwa77 napisał(a):
Koperuś ale fajowe fotencje - super ! Dziękuję !
A tak w ogóle to dużo przybyło w "dziadkowie " , bo nie byłam cały tydzień ....

Jeden rudziutki, taki liskowaty ze szczeniakarni został przeniesiony na 16, a ponieważ wiecznie jest chory i musi ciągle weta odwiedzać to może być zagrożony najbardziej:roll: Ale niestety, jak byłam w środku to ŁON wylazł na zewnątrz, a jak byłam na zewnątrz to nie chciał wyjść ze środka:shake:

I cała reszta bez zmian.

Isadora musimy się kiedyś spotkać i może jakąś współpracę zawiązać :) A skąd wiadomo, że jakiś zysków z tego nie będzie...?:evil_lol:

Posted

Koperek napisał(a):

Isadora musimy się kiedyś spotkać i może jakąś współpracę zawiązać :) A skąd wiadomo, że jakiś zysków z tego nie będzie...?:evil_lol:

Z przyjemnością :):):)