Isadora7 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Zamordowano mojego Pana - pomóż mi! (529722867) - Aukcje internetowe Allegro :p Quote
iwa77 Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Dorotko jesteś aniołem , dziękuję z całego serca ( Michaś oczywiście przyłącza się do podziękowań !:loveu::loveu: Quote
kikou Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 pękam z zazdrości na te Isadorowe=czadowe szablony allegro...... trzymam kciuki Michałku żeby Twoja "bardzo zła" historia przyniosła bardzo dobry domek..... Quote
Negri Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Piesek nr 3 jedzie z nami 31.01 do Niemiec do domku :loveu: Będzie miał kocie i psie towarzystwo. Już jest umówiony na kastracje.;) Quote
iwa77 Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Jejku co za wspaniały dzień dzisiaj jest ! :multi::multi::multi: Po tym jak dzięki Kikou siedem kochanych staruszków jest już dzisiaj w nowym domu (Jacuś, Łatek, Blondasek, Sonia i jej synek , Pola i Kubuś ) dochodzi wiadomość, że i piesek nr. 3 tzn. Gabryś ma już zapewniony domek ! Aż mi się płakać chce ze szczęścia .... Toż to cud ! Negri - baaaaaaardzo dziękuję !:loveu::loveu::loveu: Quote
Negri Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Nie ma za co ;) a ja dalej tworze więc trzymać kciuki :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 [quote name='iwa77']Jejku co za wspaniały dzień dzisiaj jest ! :multi::multi::multi: Po tym jak dzięki Kikou siedem kochanych staruszków jest już dzisiaj w nowym domu (Jacuś, Łatek, Blondasek, Sonia i jej synek , Pola i Kubuś ) dochodzi wiadomość, że i piesek nr. 3 tzn. Gabryś ma już zapewniony domek ! Aż mi się płakać chce ze szczęścia .... Toż to cud ! Negri - baaaaaaardzo dziękuję !:loveu::loveu::loveu: Cudne wiadomości widzę :loveu::loveu::loveu: Quote
Koperek Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Czyli Michaś i Misio jeszcze szukają domków, tak?? Quote
iwa77 Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Koperek - tak zgadza się Michaś i maleńki Misiu nadal szukają domku. Stan 16 - stki dzisiaj rano - sztuk 5 !!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Misio , Gabryś , Michaś oraz, jak na razie bezimienny, średni czarny kudłaty z wątku Kasi + nasza rezydentka dziczka ! Oczywiście ten średniak czarny też szuka domu ! Kinguś - kciuki trzymam za dalsze owocne "tworzenie ";) Quote
Isadora7 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Oddziedziczone po Poli wyróznione allegro dla Misia: Malutki, maltretowany Misiu szuka nowego domu! (529759867) - Aukcje internetowe Allegro :p Quote
graynew Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 No to genialnie. A skad na raz sie zebrala taka duza liczba fantastycznych osob ktore chcialy takie "staruszki"?? No ale najwazniejsze ze sie znalezli i pieski beda mialy domki na swoja jesien zycia. Trzymam kciuki za pozostala 5 :thumbs: Quote
iwa77 Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Widzisz Greynew - nieraz cuda się zdarzają i trafiają się takie empatyczne osoby.... A kciuki trzymaj koniecznie za pozostałe psiny ! Quote
iwa77 Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 A co tu tak cicho , nikogo nie było znowu ....:shake::shake::shake: Quote
Recommended Posts