iwa77 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 No i nam się pomału zapełnia 16-stka - beżowy kudłaczek i pudelek doszły .... ja już pomału nie wiem co robić :shake::shake::shake: Quote
iwa77 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Cześć chłopcy - ale tu cisza u was , nikogo nie obchodzicie :shake: Quote
viverna Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 chłopców może wysłać do Niemiec? przy najbliższej możliwej okazji? Quote
iwa77 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Już sama nie wiem co robić , staruszków przybywa i ta bezsilność mnie rozwala pomału ....:-( Quote
iwa77 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Chłopaczki kochane , biedulki - idziemy ! Quote
kikou Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 viverna napisał(a):to się wpisuję na wątek... ostatnio spotkałam starszą panią w schronisku w poczekalni do weta. Siedziała z malutkim szczeniakiem, którego wzięła ze schronu oczywiście :/ I bardzo się dziwiła, że ona taki aktywny i wszystko gryzie i że żałuje że go wzięła... Zapytałam jej wprost, czemu wzięła psa, który ją przeżyje i trafi do schronu z powrotem jako stary i najprawdopodobniej marnie skończy... (Tak wiem, bywam zbyt bezpośrednia ;p) Stwierdziła, że nie pomyślała o tym... O tym, że młody pies ma prawo być aktywny i potrzebuje ruchu, a sama zainteresowana ledwo szła... też nie pomyślała... ....jeżeli jesteś starszą osobą, weź starszego psa, który będzie wymagał mniej ruchu, będzie spokojniejszy i raczej nie przeżyje Ciebie... cholera..... święte słowa, a dzieje sie tak ciągle i ciągle.... dlaczego ludzie nie myślą????:hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
Koperek Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 To chyba spotkałyśmy tą samą babcię, albo to jakaś plaga z takim "zachowaniem". Że też jest to praktykowane przez schron... No ale cóż:cool1: Quote
kikou Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 no..... dzisiaj albo w niedziele ma przyjechać Pani po Gabrysia.... trzymamy kciuki..... Quote
iwa77 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 A w sprawie Michasia i Misia ani jednego telefonu , nic ....:-( Niech się uda Gabrysiowi ! Quote
iwa77 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Cześć chłopaczki - tak cichutko u was staruszki kochane .... jakie to przykre ! Quote
iwa77 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 No niech w końcu zadzwoni telefon i niech wam domek przyniesie ! Quote
viverna Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 a może zrobić takie ogłoszenia w schronie? Jeżeli jesteś starszą osobą.... adoptuj starszego psa (oczywiście plakacik napisany z wyczuciem i apelem o pomoc starszym psiakom)... Quote
iwa77 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Powiem tak , widząc jak ostatnio wyglądają adopcje z "dziadkowa" ,czyli są prawie równe zeru , każdy pomysł na "rozruszanie" jest dobry!:roll: Quote
iwa77 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Czy ktoś wie co z Gabrysiem - wzięła go Pani ?:roll: Quote
graynew Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Iwa Ty masz zdrowie i samozaparcie!!!!Podziwiam!! Mam nadzieje ze gabrys juz w nowym domku. Zawsze to optymistycznie wyglada dla reszty bo skoro Gabrysiowi sie uda to innym tez musi!!! viverna rozbrajasz mnie naprawde powiedzialas tak tej babci!!!:crazyeye: no ale zgadzam sie z toba ludzie czasami sa bez wyobrazni! A dorosly pies to pies ktory od razu widac jaki jest i mozna dobrac psa do czlowieka ze beda lubic robic to samo i wogole. Co za ludzie!!! No ale w schronie licza chyba na to ze kazda adopcja jestdobra. No tak czy inaczej czekamy na wiesci o Gabrysiu! Quote
iwa77 Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Witaj Greynew - miło Cię widzieć w naszym "dziadkowie". Zapraszam na inne moje wątki staruszków .... Quote
iwa77 Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 No niestety po Gabrysia nikt się nie zgłosił - siedzi bidula dalej w schronie! Quote
kikou Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 ech.......ludzie i ich zapewnienia, że na pewno przyjadą:shake::shake: Quote
Recommended Posts