Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eugenin Stasevic Kuplauskas

Czy naprawdę nikt nic nie może powiedzieć o tym sędzi?

Ja napewno jadę, ale chciałabym cos wiedziec o oceniającym, przynajmniej w jakich psach się specjalizuje itp.

SH- może w końcu sie spotkamy?? :lol: :lol: :lol:

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sonya, dzięki. Szczerze mówiąc chciałabym dotrzeć do dokładniejszych informacji. Trzeba jechać i wtedy się zobaczy.

Kingula, najlepiej napisac maila do oddziału i dowiesz sie wszystkiego, bo tej informacji nie ma rzeczywiście na stronce.

Czyli będzie to pierwsza wystawa Bajki??

( czas masz do końca grudnia)

Posted

Hejka

Tak, planuje wlasnie w Glogowie wystawic ja po raz pierwszy. Troche martwie sie o transport i pogode :( i oczywiscie o to, jak dziewczynka zechce sie pokazac :P

Pozostaje mi chyba rzeczyiscie napisac tego maila z zapytaniem :-?

Posted

No to jest nas dwie sieroty. Ja też kiedy zaglądałam ostatnio na stronke to nie było tej informacji.

Mam nadzieję, że pogoda bedzie iście wiosnna i pojedziemy samochodem. Jeśli nie to pozostaje pocią. Ale czego nie robi sie dla psiaków?

Chyba nie mówiłaś serio , że obawiasz sie wystawiania Bajki? :D :D :D

Posted

MY TEŻ JEDZIEMY Z TT, ZGŁOSZENIA WYSŁANE TYLKO CZEKAĆ NA WYSTAWE . NASZA DZIEWCZYNA SH ZOSTAJE W DOMKU- BO CZEKAMY NA NASZE PIERWSZE SZCZENIACZKI :new-bday: . JEŻELI WSZYSTKO PÓJDZIE OK POCHWALIMY SIĘ W STYCZNIU MAŁĄ GROMADKĄ HASZCZAKÓW!!! :BIG:

Posted

Zamiast chwalić się , powinnam raczej głowe w piasek schować zwłaszcza przed tobą -już tłumacze o co chodzi - mój stary strasznie chciał naszą suczkę kryć twoja pociechą RUBINKIEM ,na wystawie nawet rozmawialiście o tym- ale ja marzyłam o czarno- białych maleństwach i jak to baba postawiłam na swoim i kryłam naszą LUNE Explorerem Bear Hydrargium . Mam nadzieje ,że u Ciebie nie popadne przez to krycie w niełaske i za rok się spotkamy u Ciebie - bo mój małżonek twojego RUBINA mi nie odpuści :oops:

Posted

Aki - Bajka ja nie jestem z tych osób co gniewają się za takie rzeczy i cieszą mnie wszystkie ładne szczeniaczki sh :D

Mnie cieszy juz sam fakt, że mój Rubin się wam podoba :D

Ja sama mam teraz miot po Gorgiku i mamie Rubina :D i szczeniaczki są bardzo udane ( zobacz sama na mojej www lub w galerii dgm w topicku "galeria szczeniat", wrzucam tam dużo zdjęc :lol: ).

Życzę udanego miotu i czarnusiów :)

Posted

OBSERWUJĘ TWOJE MALEŃSTWA OD SAMEGO POCZĄTKU SĄ ŚLICZNE , MAM NADZIEJE ,ŻE I NAM TEŻ SIĘ POSZCZĘŚCI - TERAZ MAM ZAMIAR IŚĆ NA USG Z NASZĄ DZIEWCZYNĄ . ZOBACZYMY CZY COŚ NAM WYSZŁO Z TEGO KRYCIA . NASZA LUNA JEST TEŻ BURSZTYNOWA I TYLKO DLATEGO WACHAŁAM SIĘ Z KRYCIEM U CIEBIE - GORGIK NIE MA PONOĆ GENU BRĄZOWEGO -ILE W TYM PRAWDY ZOBACZYMY W STYCZNIU JAK DOBRZE PÓJDZIE . ALE O RUBINKU PAMIĘTAMY I NA BANK SIĘ ZOBACZYMY - BO TAK JAK CI PISAŁAM MÓJ STARY SIĘ W NIM ZAKOCHAŁ NA AMEN :wink:

Posted

i jeszcze jedno obiecuję juz nie zaśmiecać działu - wystawa Głogów - wybaczcie ale tak jak pisałam to będą nasze pierwsze maleństwa i dlatego troszkę sie zapomniałam :oops:

Posted

Dobra to nie zaśmiecamy już topicu 8)

I to prawda że Gorgik nie ma genu rudego, więc możesz byc spokojna :)

Dzisiaj wysłałam na naszą stronkę zdjęcia Rubinka-zaprzęgowca 8) , powinny byc wieczorem lub jutro dodane, zapraszam "zakochanego" do ogladania :D