Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cynio6 napisał(a):
dorotal napisał(a):
Czy moglabym prosic o stawke king charles spaniela.
PSY Otwarta
BONIFAC Fimfarum
WILHELM Tell
KL.championów:
DREAM BOY SAMMY
suki kl.młodzieży:
ANASTAZIA Deep Forest
KISS ME KATE
MAATI Tandem
MEGI Dobry rok
PRINCESSA DONATRICE Eko-bem

Dziekuje, ale czy to nie sa czasem cavalier king charles spaniel, bo mi chodzilo o king charles spaniela

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorotal, oczywiście masz racje, ale sama wiesz - mało kto je rozróżnia, no i one sa rzadkie strasznie i na takiej małej wystawie żadnego nie było...

Posted

Co do czasu "życia" topiku "Głogów", to - jak na razie - jesteśmy w czołówce.
Sama jestem ciekawa, jak to dalej funkcjonuje. Topik spada na następne miejsca, coraz dalsze i powoli inne wystawy zajmują nasz czas...
Pzdr.

Posted

To moze bedziemy bic rekord? 8) Co do zdjec, to mam tylko pare fotek seterkow irl. i to nie zeskanowanych... A zreszta jeszcze nie rozpracowalam zasad umieszania zdjec na forum :wink:

Pozdrawiam :D

Posted

Shanny.. napisał(a):
A zreszta jeszcze nie rozpracowalam zasad umieszania zdjec na forum

w takim razie ja postaram sie pomoc :) bardzooo prosta sprawa... :P jak piszesz odpowiedz do postu, to masz "klaiwsze" z pogrubieniem, pochuleniem i podkresleniem czcionki, pozniej masz "klawisze" z napisami i wlasnie przycisk z napisem "img" sluzy do wstawiania zdjec... klikasz "img" wpisujesz adres serwera zdjecia i znow klikasz "img"

zeby umiescic zdjecie musisz je wczesniej umiescic na serwerze :) (jak cos to kliknij "cytuj" przy poscie z fotami, a bedziesz miala czarno na bialym :) ) mam nadzieje ze pomoglam :P

Posted

Słuchajcie, chyba rzeczywiście chcemy pobić rekord z topikiem Głogów. Sam pomysł nie jest zły.
Ale odpowiedzcie mi, dlaczego akurat Głogów? Czy dlatego, że to jest wystawa rozpoczynająca sezon? A zresztą, każda odpowiedź jest do zaliczenia:))
Pzdr.

Posted

maga18 napisał(a):
Shanny.. napisał(a):
A zreszta jeszcze nie rozpracowalam zasad umieszania zdjec na forum

w takim razie ja postaram sie pomoc :) bardzooo prosta sprawa... :P jak piszesz odpowiedz do postu, to masz "klaiwsze" z pogrubieniem, pochuleniem i podkresleniem czcionki, pozniej masz "klawisze" z napisami i wlasnie przycisk z napisem "img" sluzy do wstawiania zdjec... klikasz "img" wpisujesz adres serwera zdjecia i znow klikasz "img"

zeby umiescic zdjecie musisz je wczesniej umiescic na serwerze :) (jak cos to kliknij "cytuj" przy poscie z fotami, a bedziesz miala czarno na bialym :) ) mam nadzieje ze pomoglam :P

wieeelkie dzieki! :D Teraz musze znalezc checi by zeskanowac zdjecia :roll: Wiem...moje lenistwo nie zna granic...

Pozdrawiam :D

Posted

Shanny.. napisał(a):
Teraz musze znalezc checi by zeskanowac zdjecia :roll: Wiem...moje lenistwo nie zna granic...

to sie sprezaj bo sie doczekac nie moge 8) :lol: