carotina Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 wyniki Aga to rzadko kto zna... :wink: Quote
AgaCzips Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Chyba zorganizuje kurs jak łatwo zapamiętać wyniki z wystawy :wink: Quote
Asiaczek Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Aga&Czips napisał(a):Asiaczek-a czy znasz wyniki rasy Yorkshire terrier?? Niestety nie. Jeżeli będzie katalog powystawowy, to może czegoś się dowiesz. Obecnie nie pozostaje Ci nic innego, jak szukać kogoś z Twojej rasy. Ewentualnie telefon do Głogowa w dzień dyżuru sekcji ozdobnych i dopytanie się o wyniki. Może podadzą. Pzdr. Quote
kingula Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 A czy moglabym prosic kogos kto jeszcze utrzymuje sie na nogach o samoyedy? Z gory dziekuje ;) Quote
AgaCzips Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Asiaczek napisał(a):Aga&Czips napisał(a):Asiaczek-a czy znasz wyniki rasy Yorkshire terrier?? Niestety nie. Jeżeli będzie katalog powystawowy, to może czegoś się dowiesz. Obecnie nie pozostaje Ci nic innego, jak szukać kogoś z Twojej rasy. Ewentualnie telefon do Głogowa w dzień dyżuru sekcji ozdobnych i dopytanie się o wyniki. Może podadzą. Pzdr. mała poprawka-do terrierowatych :wink: Chyba telefon sobie podaruje bo sie o te wyniki nie doprosze :roll: Quote
Asiaczek Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Aga&Czips napisał(a):Chyba zorganizuje kurs jak łatwo zapamiętać wyniki z wystawy :wink: Na niektórych wystawach w PL , jak i poza granicami PL, jest dobry zwyczaj ustawiania tablic, na których gospodarz ringowy systematycznie nanosi wyniki. Bardzo prosta i nieskomplikowana czynność, a jak ułatwia nam życie, prawda? W przypadku, gdy taka tablica istnieje, nie trzeba kończyc kursów szybkiego zapamiętywania tekstu:)). Wystarczy tablica, katalog i długopis. Ja, gdy jestem za granicą, to spisuję z tablicy znajdującej się na moim ringu wszytkie (!) rasy i wyobrażasz sobie ile osób mogę wtedy uszczęśliwić?! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Aga&Czips napisał(a):Asiaczek napisał(a):Aga&Czips napisał(a):Asiaczek-a czy znasz wyniki rasy Yorkshire terrier?? Niestety nie. Jeżeli będzie katalog powystawowy, to może czegoś się dowiesz. Obecnie nie pozostaje Ci nic innego, jak szukać kogoś z Twojej rasy. Ewentualnie telefon do Głogowa w dzień dyżuru sekcji ozdobnych i dopytanie się o wyniki. Może podadzą. Pzdr. mała poprawka-do terrierowatych :wink: Chyba telefon sobie podaruje bo sie o te wyniki nie doprosze :roll: Sorry. Oczywiście masz rację, chodzi o teriery. Chyba juz zaczynam odczuwac zmęczenie. Czas na regenerację sił. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 kingula napisał(a):A czy moglabym prosic kogos kto jeszcze utrzymuje sie na nogach o samoyedy? Z gory dziekuje ;) samoyedy, sędzia: Eugeni Stasovic Kuplauskas: PSY kl. szczeniąt EMIL w Reptowskiego Lasu kl. pośrednia AZZIS z Reptowskiego Lasu kl. otwarta SNOW ULISSES Nordstern SUKI kl. młodzieży SNOWY BUTTERFLY Chatanga kl. pośrednia AISHA z Reptowskiego Lasu PANDORA SUPRISE Nordstern URSA a Tagmowego Gniazda kl. otwarta PALOMA PICASSO Nordstern Nanook Spirit SIMPLY THE BEST kl. championów LILIA WENEDA JOEN Chatanga Pzdr. Quote
Sonya-Nero Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Asiaczek napisał(a):Aga&Czips napisał(a):Chyba zorganizuje kurs jak łatwo zapamiętać wyniki z wystawy :wink: Na niektórych wystawach w PL , jak i poza granicami PL, jest dobry zwyczaj ustawiania tablic, na których gospodarz ringowy systematycznie nanosi wyniki. Bardzo prosta i nieskomplikowana czynność, a jak ułatwia nam życie, prawda? W przypadku, gdy taka tablica istnieje, nie trzeba kończyc kursów szybkiego zapamiętywania tekstu:)). Wystarczy tablica, katalog i długopis. Ja, gdy jestem za granicą, to spisuję z tablicy znajdującej się na moim ringu wszytkie (!) rasy i wyobrażasz sobie ile osób mogę wtedy uszczęśliwić?! Pzdr. Też mi się podoba ten zwyczaj, z tym, że ja ułatwiam sobie zadanie i robię zdjęcia tablicy :D Quote
kingula Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Asiaczek, bardzo dziekuje za stawke Pozdrawiam Kama Quote
Asiaczek Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Sonya-Nero napisał(a):Asiaczek napisał(a):Aga&Czips napisał(a):Chyba zorganizuje kurs jak łatwo zapamiętać wyniki z wystawy :wink: Na niektórych wystawach w PL , jak i poza granicami PL, jest dobry zwyczaj ustawiania tablic, na których gospodarz ringowy systematycznie nanosi wyniki. Bardzo prosta i nieskomplikowana czynność, a jak ułatwia nam życie, prawda? W przypadku, gdy taka tablica istnieje, nie trzeba kończyc kursów szybkiego zapamiętywania tekstu:)). Wystarczy tablica, katalog i długopis. Ja, gdy jestem za granicą, to spisuję z tablicy znajdującej się na moim ringu wszytkie (!) rasy i wyobrażasz sobie ile osób mogę wtedy uszczęśliwić?! Pzdr. Też mi się podoba ten zwyczaj, z tym, że ja ułatwiam sobie zadanie i robię zdjęcia tablicy :D Bardzo mądrze. A jak jeszcze masz do tego aparat cyfrowy - super. Pzdr. Quote
Diana14 Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Klaudia&Dino też miałam o stawke collie poprosić ale widze, ze mnie uprzedziłaś :D Jednak mogłam jechac bo w otwartej suki nie było zadnej... :roll: Quote
rOOn7 Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Flashka dojechalismy mimo kiepskiej drogi do Krakowa, jeszcze raz wielkie dzieki za wspaniale wystawienie pieska, Drako tez dziekuje Cioci :D Quote
Gosiak Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Proszę, a mógłby mi ktoś podać stawkę szpiców wilczych? Nie było ich dużo, zapewne tylko kilka.... Quote
Fruzia2 Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 a można nieśmiale poporosić o stawkę czarnych terierów? :lol: Quote
Asiaczek Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Gosiak napisał(a):Proszę, a mógłby mi ktoś podać stawkę szpiców wilczych? Nie było ich dużo, zapewne tylko kilka.... Przykro mi, ale tej rasy nie było na wystawie:(( Były tylko Szpice niemieckie małe białe (1 szt.), Szpice niemieckie małe klasyczne (1 szt.) i Szpice niemieckie miniaturowe (7 szt.). A sedziował sEdzia z Rosji - pan Eugenii Stasovic Kuplauskas Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Fruzia2 napisał(a):a można nieśmiale poporosić o stawkę czarnych terierów? :lol: Proś smiało, a bedzie Ci dane... Przed wyjściem do pracy nie zdąże podac Ci stawki - czernyszy było 21 szt. Ale wieczorem dam głos i napiszę. Wytrzymasz do wieczora? Pzdr. Quote
flashka-g Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 z tego co slyszałam bo samma nie doczekałam konca to Shi Tzu z Bohemia Acro wziął BIS! 2 był jakis cocer amerykański a 3 sily terier czy coś tędy..to były tylko posłuchy wiec nie wiem czy pisze prawde;] W każdym razie ja w nocy tak cierpiałam..w zyciu nie mialam takich zakwasów;] za duzy detox miałam od wystaw i tego skutki.Trzeba by było chyba na wystawach robić an jednnym ringu rozgrzewkę dla handlerów;] Quote
carotina Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 no prosze :angel: , to dla nich głogów szczęśliwy ostatnio też tam bisa zwineli :angel: Może ma ktoś fotke?? mam też takie pyt., kto bisa sędziował? Quote
dorotal Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Można poprosic o stawkę buldożków francuskich? Ja mogę podać z wystawy w Kownie z 23.01.2005, jeśli ktoś jest zainteresowany. Quote
Fruzia2 Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Wytrzymasz do wieczora? Będę się starała! W dodatku wysiedzieć do rana, bo internet mam tylko w pracy :oops: A stawka mnie tym bardziej ciekawi bo się planowałam wybierać z moim maluchem (ostatni raz by się na szczeniaki załapała :P ). I dobrze, że nie zgłosiłam bo dostała cieczunie :oops: :( Quote
flashka-g Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Bisa sędziwoał ten rusek co sędziował V. Quote
Joasia-Opole Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Buldog francuski sędzia - Lubov Ilinczina Tierientieva PSY klasa pośrednia GUSTAW Mieszko i Jagienka INSPEKTORIN SPE 100 Pociech klasa otwarta BARON z Zielonego Sącza CZARUś z Bartoszowej Zagrody IVO Admoror SUKI klasa młodzieży BERTA Psia Frajda DIANA z Piotrowego Sadu ERNA z Piotrowego Sadu JOTA Sfora Gregora WIśNIA Duma Bojarów klasa pośrednia ADELFINA klasa otwarta AZAY-LE RIDEAV Francuska Miłość BUBA-A od Pysi Oprysi KREMPETKA Molosos Grabowski MEGGI BROWN Chmiel L.A. Quote
flashka-g Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 oo włąsnie bardzo mi było miło poznać Joasie z Opola;]Spotkałam tesh kilku dogomaniaków- No oczywiście Roon7,Puz,Payook,Marcino,Gosię i Kropki,Onke,Bluebird,sh_maniak..i skleroza zapomniałam już;] w kazdym razie było bardzo sympatycznie i ciasno;] 8) Quote
warg2003warg Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Dorotal,błagam podaj z Kowna stawkę owczarków szetlandzkich -sheltie I grupa.Jak już się wygadałaś,ze masz katalog. :wink: Quote
Recommended Posts