Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga&Czips napisał(a):
Asiaczek-a czy znasz wyniki rasy Yorkshire terrier??

Niestety nie.
Jeżeli będzie katalog powystawowy, to może czegoś się dowiesz. Obecnie nie pozostaje Ci nic innego, jak szukać kogoś z Twojej rasy. Ewentualnie telefon do Głogowa w dzień dyżuru sekcji ozdobnych i dopytanie się o wyniki. Może podadzą.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Aga&Czips napisał(a):

Niestety nie.
Jeżeli będzie katalog powystawowy, to może czegoś się dowiesz. Obecnie nie pozostaje Ci nic innego, jak szukać kogoś z Twojej rasy. Ewentualnie telefon do Głogowa w dzień dyżuru sekcji ozdobnych i dopytanie się o wyniki. Może podadzą.
Pzdr.

mała poprawka-do terrierowatych :wink: Chyba telefon sobie podaruje bo sie o te wyniki nie doprosze :roll:

Posted

Aga&Czips napisał(a):
Chyba zorganizuje kurs jak łatwo zapamiętać wyniki z wystawy :wink:

Na niektórych wystawach w PL , jak i poza granicami PL, jest dobry zwyczaj ustawiania tablic, na których gospodarz ringowy systematycznie nanosi wyniki. Bardzo prosta i nieskomplikowana czynność, a jak ułatwia nam życie, prawda?
W przypadku, gdy taka tablica istnieje, nie trzeba kończyc kursów szybkiego zapamiętywania tekstu:)). Wystarczy tablica, katalog i długopis. Ja, gdy jestem za granicą, to spisuję z tablicy znajdującej się na moim ringu wszytkie (!) rasy i wyobrażasz sobie ile osób mogę wtedy uszczęśliwić?!
Pzdr.

Posted

Aga&Czips napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Aga&Czips napisał(a):

Niestety nie.
Pzdr.

mała poprawka-do terrierowatych :wink: Chyba telefon sobie podaruje bo sie o te wyniki nie doprosze :roll:

Sorry. Oczywiście masz rację, chodzi o teriery. Chyba juz zaczynam odczuwac zmęczenie. Czas na regenerację sił.
Pzdr.

Posted

kingula napisał(a):
A czy moglabym prosic kogos kto jeszcze utrzymuje sie na nogach o samoyedy?
Z gory dziekuje ;)

samoyedy, sędzia: Eugeni Stasovic Kuplauskas:
PSY
kl. szczeniąt
EMIL w Reptowskiego Lasu

kl. pośrednia
AZZIS z Reptowskiego Lasu

kl. otwarta
SNOW ULISSES Nordstern

SUKI
kl. młodzieży
SNOWY BUTTERFLY Chatanga

kl. pośrednia
AISHA z Reptowskiego Lasu
PANDORA SUPRISE Nordstern
URSA a Tagmowego Gniazda

kl. otwarta
PALOMA PICASSO Nordstern
Nanook Spirit SIMPLY THE BEST

kl. championów
LILIA WENEDA JOEN Chatanga

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Aga&Czips napisał(a):

Na niektórych wystawach w PL , jak i poza granicami PL, jest dobry zwyczaj ustawiania tablic, na których gospodarz ringowy systematycznie nanosi wyniki. Bardzo prosta i nieskomplikowana czynność, a jak ułatwia nam życie, prawda?
W przypadku, gdy taka tablica istnieje, nie trzeba kończyc kursów szybkiego zapamiętywania tekstu:)). Wystarczy tablica, katalog i długopis. Ja, gdy jestem za granicą, to spisuję z tablicy znajdującej się na moim ringu wszytkie (!) rasy i wyobrażasz sobie ile osób mogę wtedy uszczęśliwić?!
Pzdr.

Też mi się podoba ten zwyczaj, z tym, że ja ułatwiam sobie zadanie i robię zdjęcia tablicy :D

Posted

Sonya-Nero napisał(a):
Asiaczek napisał(a):
Aga&Czips napisał(a):

Pzdr.

Też mi się podoba ten zwyczaj, z tym, że ja ułatwiam sobie zadanie i robię zdjęcia tablicy :D

Bardzo mądrze. A jak jeszcze masz do tego aparat cyfrowy - super.
Pzdr.

Posted

Gosiak napisał(a):
Proszę, a mógłby mi ktoś podać stawkę szpiców wilczych? Nie było ich dużo, zapewne tylko kilka....

Przykro mi, ale tej rasy nie było na wystawie:((
Były tylko Szpice niemieckie małe białe (1 szt.), Szpice niemieckie małe klasyczne (1 szt.) i Szpice niemieckie miniaturowe (7 szt.). A sedziował sEdzia z Rosji - pan Eugenii Stasovic Kuplauskas
Pzdr.

Posted

Fruzia2 napisał(a):
a można nieśmiale poporosić o stawkę czarnych terierów? :lol:

Proś smiało, a bedzie Ci dane...
Przed wyjściem do pracy nie zdąże podac Ci stawki - czernyszy było 21 szt. Ale wieczorem dam głos i napiszę. Wytrzymasz do wieczora?
Pzdr.

Posted

z tego co slyszałam bo samma nie doczekałam konca to Shi Tzu z Bohemia Acro wziął BIS! 2 był jakis cocer amerykański a 3 sily terier czy coś tędy..to były tylko posłuchy wiec nie wiem czy pisze prawde;]
W każdym razie ja w nocy tak cierpiałam..w zyciu nie mialam takich zakwasów;] za duzy detox miałam od wystaw i tego skutki.Trzeba by było chyba na wystawach robić an jednnym ringu rozgrzewkę dla handlerów;]

Posted

Wytrzymasz do wieczora?

Będę się starała! W dodatku wysiedzieć do rana, bo internet mam tylko w pracy :oops:
A stawka mnie tym bardziej ciekawi bo się planowałam wybierać z moim maluchem (ostatni raz by się na szczeniaki załapała :P ). I dobrze, że nie zgłosiłam bo dostała cieczunie :oops: :(

Posted

Buldog francuski
sędzia - Lubov Ilinczina Tierientieva
PSY
klasa pośrednia
GUSTAW Mieszko i Jagienka
INSPEKTORIN SPE 100 Pociech

klasa otwarta
BARON z Zielonego Sącza
CZARUś z Bartoszowej Zagrody
IVO Admoror

SUKI
klasa młodzieży
BERTA Psia Frajda
DIANA z Piotrowego Sadu
ERNA z Piotrowego Sadu
JOTA Sfora Gregora
WIśNIA Duma Bojarów

klasa pośrednia
ADELFINA

klasa otwarta
AZAY-LE RIDEAV Francuska Miłość
BUBA-A od Pysi Oprysi
KREMPETKA Molosos Grabowski
MEGGI BROWN Chmiel L.A.

Posted

oo włąsnie bardzo mi było miło poznać Joasie z Opola;]Spotkałam tesh kilku dogomaniaków- No oczywiście Roon7,Puz,Payook,Marcino,Gosię i Kropki,Onke,Bluebird,sh_maniak..i skleroza zapomniałam już;] w kazdym razie było bardzo sympatycznie i ciasno;] 8)