Carie Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Ja już też wróciłem, Carie dostała CWC i NSWR dzięki Marta za wystawienie Carie jutro będę miał czas to mogę coś przepisać z katalogu . Quote
Sonya-Nero Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Dzięki Christoph, chodziło mi tylko o stawkę :D :calus: Quote
Asiaczek Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 flashka-g napisał(a):a ja juz pamietam ze w pazdzierniku jak jzu mialam paszporty to nie hcieli zaswiadczen..nawet na granicy.Tylko paszporcik cyk;] Tydzień po wprowadzeniu paszportów dla psów ja jechałam na wystawę zagraniczną. Byliśmy trochę zdezorientowani, czy same paszporty wystarczą. Ale okazało sie to zupełnie niepotrzebne, bo na granicy rzeczywiście tylko oglądnięcie paszportów i... można jechać dalej. Podejrzewaliśmy nawet, że to oglądanie paszportów to było bardziej z ciekawości, jak też ta nowość wygląda. I naprawdę było co oglądać, bo część naszej grupy miała paszporty wydane w Polsce, a ja np. w Holandii. Niby podobne, ale te holenderskie plusowały swoja jakością. Niestety. Pzdr. Quote
flashka-g Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 ja własie wrociłam;] z wyprawy dogomaniackiej;] a więc Drako od Roona7 Najlepszy Junior w rasie;]a Puz z Puzonem NpwR. Shanny to ty byłas na Bisie Juniorów z seterem///Taka blondynka w okularach???Bo chyba ja stałam za Toba zaraz z Huskym;] Quote
Asiaczek Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Nie wiem, jakie jest zdanie innych z gr. V, ale mnie podobał się sędzia z Rosji - pan Eugeni Stasovic Kuplauskas. Jezeli chodzi o baski, to posędziował dokładnie tak, jak ja bym ustawiła stawkę. I żeby nie być posądzoną o samochwalenie, to od razu powiem, że mój Gusio-Pręgusio nie zdobył BOB-a, bo - wg słów sędziego- jeszcze jest za młody (ma dopiero 13 miesięcy). Sędzia prezycyjnie wyłapywał niedoskonałości psiaków i tu należą Mu się duże brawa. Ale z tym tematem przeniose się na topik "Skandale sędziowskie", chociaż, jaki to skandal, że sędzia sędziował obiektywnie...? (podkr. jeżeli chodzi o baski). A jakie jest Wasze zdanie? Pzdr. Quote
Marek z Gromem Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 JA z suką koleżnaki astką w klasie młodziezy I miejsce wywalczyłem, co uważam, za duzy sukces bo wydawało Mi sie, ze konkurentki są lepsze i liczyłem na 4 moze 3 miejsce :) Quote
sh_maniak Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Carie napisał(a):Ja już też wróciłem, Carie dostała CWC i NSWR dzięki Marta za wystawienie Carie jutro będę miał czas to mogę coś przepisać z katalogu . Nie ma za co :oops: Zdjęcia wyszły koszmarnie bardzo ciemne, może na kamerze jest lepiej :roll: Quote
agacia Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 A zna ktos jeszcze pozostale wyniki husky? Quote
carotina Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 a będzie ktoś tak miły i poda mi stawke shih-tzu i wynik (chociaż same rasy :P :wink: ) BOG IX Quote
mafia Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 hristoph wielkie dzięki za stawke goldenek, myślałam że już sie nie doprosze :D Quote
adda Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Carie napisał(a):jutro będę miał czas to mogę coś przepisać z katalogu . To ja poproszę o leonbergery. Na pewno nie było dużo :D Quote
Asiaczek Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Leongergery, sędzia: Anna Bogucka: PSY kl. młodziezy: JACK NICKOLSON Ligocka Wataha kl. championów: HEROS Canis Leonis KAISER vom Matthiasberg SUKI kl. młodziezy: JOANNA D'ARC Ligocka Wataha kl. pośrednia: CSUMI van de Amazonehoeve kl. otwarta: BIG ROSE Sedmidomky BUTTERFLY z Karczewskich Szuwarów HARFA Oaza Wschodu I to wszystko. Pzdr. Quote
carotina Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 carotina napisał(a):a będzie ktoś tak miły i poda mi stawke shih-tzu i wynik (chociaż same rasy :P :wink: ) BOG IX jeszcze raz prosze :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
Klaudia i Dino Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Gratulacje dla wszystkich wystawców :D Mogłabym prosić o stawkę owczarków szkockich collie (długowłosych)? Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Shih Tzu, sedzia: Lubov Ilinczina Tierientieva kl. szczeniąt CHAMPION od Marysi kl. młodziezy AMOR Imperial Bohemia BLACK BOY COCA Bast CODY GRAND Hajan Polonia ONLY YOU FOREVER Bohemia Acro kl.pośrednia BOCCACIO GRAND Hajan Polonia HAMLET Bohemia Acro kl. otwarta DAY BREK Bohemia Acro MAGNAT Acte SUKI kl. szczeniąt ADAMARIA Ademaria CHIBO od Marysi kl. młodziezy ANABEL Imperial Bohemia CARINA Bombers CLEA Bombers EXKLUSIVE Alikana QUEEN STAR Bohemia Acro Na przykład SIN kl. pośrednia BOLOGNA GRAND Hajan Polonia BRANDY GRAND Hajan Polonia OCARINA Acte TORA Astarte Gold kl. otwarta ASTATE GOLD Bohemia Acro(wpisana pod nr 1281 i 1282; jakaś pomyłka organizatorów) SOPHIE Grandiflora Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Owczarek szkocki długowłosy, sędzia: Aleksandra Lubaszka: PSY kl. młodziezy ALIAD ASSAWDA od Mohtarów kl. pośrednia ENGEL BLACK Lohvien kl. otwarta DAABOUL MALAK od Mohtarów DAGAR z Psiej Oazy SUKI kl. młodzieży ALLULU AL ASWAD od Mohtarów GINA LOLO IN BALCK Vom Hof Kothe Pzdr. Quote
Karka Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Ja nieśmiało poproszę o lwie pieski jesli wogole jakieś były :roll: Quote
carotina Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Asiaczek bardzo dziękuje :laola: czy ktoś wie, czy jakieś shih-tzu w finałach zaszalało? :wink: a może, że tak nieśmiało spytam fotki ktoś z Was posiada? :P :wink: Quote
Klaudia i Dino Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Asiaczek,bardzo bardzo dziękuję :buzi: Quote
AgaCzips Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 a czy ktoś ma yorkaskowe wyniki? Bardz, bardzo bym prosiła o ich ujawnienie :modla: Quote
Asiaczek Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Karka napisał(a):Ja nieśmiało poproszę o lwie pieski jesli wogole jakieś były :roll: Karka, wg danych z katalogu, Twojej rasy po prostu nie było :cry: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Koleżanki i koledzy, obiecałam, że podam dane z katalogu, to podaję. Staram się dotrzymywać danego słowa. Będę na DGM jeszcze ok. 20-30 min. i kończę na dzisiaj. Aby dojechać do Głogowa wstałam o 0.00 (po 4 godzinach snu) i spać mi sie chce nieziemsko. A więc, gdyby ktoś jeszcze coś chciał, to jeżeli zdążę - podam dzisiaj, jak nie - jutro wieczorem. Pzdr. Quote
AgaCzips Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Asiaczek-a czy znasz wyniki rasy Yorkshire terrier?? Quote
Recommended Posts