góral Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Sonya-Nero napisał(a):Bardzo proszę :modla: o stawkę pudli miniaturowych (biały, czarny, brązowy) i średnich,w tych samych kolorach :D Ja też proszę tylko o duże we wszystkich kolorach :D Quote
Asiaczek Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Marcino1978 napisał(a):raczej nie -po to ma być ten paszport A według mnie, paszport i świadectwo zdrowia psa, to zupełnie różne dokumenty! Paszport po prostu zastąpił dawne książeczki zdrowia (chociaż są one cały czas ważne i - na dodatek - są nadal wystawiane!). W paszporcie jest za to miejsce właśnie na te wpisy, które kiedyś figurowały na zaświadczeniach o stanie zdrowia. Tylko że tych miejsc jest zbyt mało. Jak miejsca już nie stanie, to co? Wyrobić nowy paszport i ponownie zapłacić ok. 50 zł? Super, prawda? A więc, jak dla mnie, paszport swoja drogą, a zaświadczenie - swoją. I przychylam się do opinii, że lepiej miec, bo potem trzeba sie troche natrudzić i wytłumaczyć to "przeoczenie". A po co? Szkoda nerwów. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 puz napisał(a):Spokojnie Dogomaniacy podczas rozmowy z pracownikiem oddziału w zeszłym tygodniu zapewniono ze wystarczy aktualna ksiązeczka i wścieklizna :lol: Roon7 spakowany?Kupiłam stos bułek i mam termos. Zastanawiam sie czy masz łancuchy na koła bo sypie i sypie Puz, a znasz nazwisko tego kogoś z Oddziału? Żeby potem nie okazało się, że wprowadzono Ciebie w błąd. I w takim razie po co napisano na potwierdzeniach, że zaświadczenie jest potrzebne? Czy zwróciłeś na to uwagę tego kogoś z Oddziału? Bo mi wychodzi, że oni piszą sobie różne rzeczy, my-wystawcy podchodzimy do tego w miarę powaznie, a rzeczywistość jest taka, jak Ty opisujesz. Że w rozmowie telefonicznej ustaliłeś... To po prostu zakrawa na kpinę z NAS WSZYSTKICH, prawda? W razie co, podaj nazwisko tego kogoś, aby można było w rozmowie przy wejściu na teren wystawy powołać się na nazwisko i rozmowę telefoniczną. Pzdr. Quote
Fuka Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Wiem z dobrego żrodla, że od zeszłego roku nie istenieje już cos takiego jak swiadectwo zdrowia, wiedc nikt nie moze go wymagac, wystarczy ksiażeczka szczepien. Tyle, ze niektore oddziały ciagle uzywaja tych samych zwrotow w info o wystawie. Jak ktos ma watpliwosci - zachecam do telefonu do lekarza powiatowego - zaswiadczen nie ma! Do zobaczenia rano w Głogowie! :D Quote
Asiaczek Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Sprawę zaświadczeń trzeba będzie porządnie wyjaśnić. Rzeczywiście zadzwonie do Powiatowego i dowiem się. I może wtedy dac tę info. na osobny topik, aby wszyscy mogli się dowiedzieć/potwierdzić, czy obowiązuja czy nie te zaświadczenia. Co o tym myślisz? Pzdr. Quote
cynio6 Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Przedewszystkim chciałem pogratulować Cardi za wyniki jakie osiągneła na tej wystawie :lol: Nasza Daisy dostała CWC,NSWR Rokoko zaś wygrał II miejsce BIS szczeniąt Quote
flashka-g Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 a ja juz pamietam ze w pazdzierniku jak jzu mialam paszporty to nie hcieli zaswiadczen..nawet na granicy.Tylko paszporcik cyk;] Quote
Olcia P. Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Kofunia skonczyła dorosly championat, a na wystawie dostała CWC< BOB NSwR !!!!!!!!!!! A oto foty knarków :D Quote
nice_girl Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Olcia, Gratulacje!!! :wink: Ma ktoś fotki z wczorajszych finałów? Quote
mafia Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Olcia P. mam prożbe mogłabyś mi podać stawke suczek golden retrieverów w klasie użytkowej? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 A mogłabym prosic o stawke seterków irlandzkich? :) Quote
Sonya-Nero Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 góral napisał(a):Sonya-Nero napisał(a):Bardzo proszę :modla: o stawkę pudli miniaturowych (biały, czarny, brązowy) i średnich,w tych samych kolorach :D Ja też proszę tylko o duże we wszystkich kolorach :D czy nikt naprawdę nie ma katalogu :confused: :bigcry: Quote
PSYLLA Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Bardzo proszę o stawkę posokowców bawarskich (pewnie było ich niewiele). Quote
kingula Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Moze wszystkich zasypalo :roll: :lol: U nas sniezyca i wszedzie bialo :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 No wlasnie, bo nikt sie nie odzywa.. Kamila Ty nie wychodz z psami bo ich nie zobaczysz - tak bialo :P Quote
christoph Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Ja już jestem w domu, wróciłem ze srebrem, więc na rozpoczęcie dorosłego championatu jeszcze nie czas. Na razie powinien wystarczyć młodzieżowy, zaś do reproduktora po dzisiejszej wystawie brakuje jeszcze jedna ocena doskonała. Może uda się w lutym w Lesznie na wystawie championów? @ mafia GOLDEN RETRIEVER suki, klasa użytkowa CARMEN Korem Catch the Wind JAMIE-LEE SPRING SENSATION Oligarchia Quote
Shanny.. Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Hej, ja wlasnie wrocilam i jestem zmeczona, ale stawke seterkow napisze, nawet wyniki niektorych (nie robilam notatek w katalogu, wiec nie pamietam wszystkich wynikow). Psy Kl. mł ROMANTYCZNY WIECZÓR Tęczowy Domek dosk. 2 ST' PETERSBURG z Arislandu dosk. 1 zw. mł. :) (jeszcze jeden na miedzynarodowej i mamy skonczony czampionat ml.) kl. pośrednia Vicary's COBACABANA dosk.1 (CWC?) kl. championów ALLODEE Cinammon's dosk 2 TO THE MOON AND BACK Dostojne Szałaputy dosk. 1 CWC, BOB, (BOG?) suki kl. mł. ALPUHARA z Tamtej Strony Lustra (?) MAID MARION Złotnicki Raj (?) STRANGERS IN THE NIGHT z Arislandu dosk 2 SWEET DIERVILLA z Arislandu dosk 1 kl. pośrednia BELLA PUPPA Nowa Irlandia dosk. 2 SHILLA z Saturnii dosk. 1 (CWC?) kl. otwarta AMI Rodzinny Kaprys (dosk. 1?) kl. użytkowa LUTNIA Rude Ziółko dosk 1 (CWC?) Prosze o dopelnienie wynikow i wniesienie poprawek, jesli gdzies sie pomylilam :) Pozdrawiam Asia Quote
gwiezdny-wyslannik Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 No bravo bravo Dostojne Szałaputy górą! Gratulacje Asiu :* Quote
Shanny.. Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 PSYLLA napisał(a):Bardzo proszę o stawkę posokowców bawarskich (pewnie było ich niewiele). No nie wiem czy tak niewiele... W kazdym razie sedzia dluuugo je sedziowal :) Ale podam stawke (wynikow nie znam) PSY kl. mł. GORAN z Ziemi Kłodzkiej kl. pośerdnia LOBO Orzechowa Sfora kl. otwarta ARON z Akacjowej Doliny SANDI SUPER znad Wełny SOLO Długoucha kl. użytkowa CZAR Ponowa SUKI kl. szczeniat KIZIA-KNIEJA z Przysiółka kl. mł. ALMA z Doliny Dojcy CLIO ze Słowikowego Sadu LARA z Zakrzowskiego Dworu VICE VERSA Hazba kl. posrednia BETTI z Doliny Kasztanowej GAJA Grajek INA Ostatni Kęs kl. otwarta HAWA z Jaśminowej Skarpy kl. użytkowa GILZA Ostatni Kęs LALA z Sudeckiej Krainy SAMBA Długoucha kl. ch. DORA Zachełmianka to chyba wszystko :D Quote
PSYLLA Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Shanny.. bardzo dziękuje za posokowce - nie spodziewałam się ich aż tylu :roll: Quote
christoph Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 @ sonya-nero Proszę, oto pudelki PUDEL duży srebrny suki otwarta CALIE'SCHECK THE CHROME CZECH miniaturowy apricot suki młodzież KATARZYNA WIELKA Jantarowa Fuga pośrednia BETTI Karmazynowy Błękit JEKATERINA z Jantarowej Fugi otwarta EWITA Morelowa Perła miniaturowy brązowy suki otwarta LADY DUNJA von der Yburg miniaturowy czarny psy championów KA'BET'S SWEET BALOO średni czarny psy młodzież CYRYL-PASCAL Złocisty Jastrun pudel toy psy championów LOOKHERE LET LOVE BE LOVE Wyników niestety nie posiadam, byłem gdzie indziej. Quote
Recommended Posts