Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmm... ja tez nie zwrocilam na to uwagi... Ale w zeszlym roku bylam na pieciu wystawach , z czego na dwoch nikt nie sprawdzal swiadectwa zdrowia itp. A przynajmniej ja nie znalazlam nikogo takiego, chociaz to oni powinni "czatowac" przy wejsciu na wystawe. :roll: A swiadectwo wymagano ode mnie tylko w Poznaniu... Hmm... to juz nie wiem czy wybierac sie jutro do weta po to... :-?

Posted

wiesz lepiej mieć niż potem żałować jazdy i w ogóle.Mi też sie przypomniało dopiero o 19.30 a wety u nas czynne do 19 i musiałem na prędko jechać i zciągać weta z domu do kliniki. :lol:

Posted

Spokojnie Dogomaniacy podczas rozmowy z pracownikiem oddziału w zeszłym tygodniu zapewniono ze wystarczy aktualna ksiązeczka i wścieklizna :lol:

Roon7 spakowany?Kupiłam stos bułek i mam termos. Zastanawiam sie czy masz łancuchy na koła bo sypie i sypie

Posted

puz do jutra to te bułki ci stwardnieją;]zartuje;]oo to ja tesh musze isc sobie zkaupic jakis prowiant..choc ja to taki niejadek na wystawach..ze jedyne co zaliczam to stoisko z frytkami i colą;]no i McDonald po drodze;] hehe.
A mojej siostrze jednak tego Yorka nie przyjeli...trudno..związek teraz musi oddac pieniądze;]

Posted

:lol: nic nie stwardnieje wyjedzamy o 4 rano prawdopodobnie sparawdze potem pogode i warunki na internecie pozdrawiam i do zobaczenia-pamiętajcie o ksiazeczkach zdrowiach swiadectwie psa na wscieklizne+orginał rodowodu

Posted

A we Wrocławiu od rana pruszy śnieg i jest straszna ciapa.
A ja cały czas mam dylemat czy jechać na wystawe, bo mam kupe roboty. :( Gdybym chociaż stawke znała :-?

Posted

sh_maniak napisał(a):
Justynka trzymaj jutro za nas kciuki :D

Z młodym pokoleniem jedziesz? Pewnie, że będę trzymać kciuki, najbardziej za debiutującą Asanpi ;)

Właśnie się dowiedziałam, ze dogomaniczka Cardi dwa razy wygrała rasę i czeka na finały. Trzymajcie kciuki! :D

Posted

nice_girl napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
Justynka trzymaj jutro za nas kciuki :D

Z młodym pokoleniem jedziesz? Pewnie, że będę trzymać kciuki, najbardziej za debiutującą Asanpi ;)

Tak z małą też :D
Mam chyba 5 suń w szczenkach :-?

Cardi gratulacje :klacz: