puz Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 :lol: hahha pewnie imprezka husky ogar i ....... Quote
tunio Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 r00n7 a ja bym sie tak do konca tymi godzinami nie sugerowala.....Niekiedy wypadaja psy i sedziowanie rozpoczyna sie znacznie wczesniej (albo i pozniej 8) Taka standardowa adrenalinka wystawcy 8) ) Quote
basia Posted January 14, 2005 Author Posted January 14, 2005 Zwariowali!! :o Husky o 13:50!!!! :o :o Miałam nadzieję, że o tej porze to już w drodze do domu będziemy :evil: :( Mam jeszcze pytanie do tych co byli kiedyś w Głogowie. Jak wygląda sprawa z miejscem koło ringów i czy dużym problemem jest wyjście z hali na zewnątrz, z psem oczywiście? Quote
rOOn7 Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Carragan tak wiem jak to fajnie jest z czekaniem 8) raptem bylem na jednej wystawie ale obsowa byla 2 godzinki. Basia jak do domu co ty mowisz, na BIS-a musisz zostac, ja ci zycze "pudla". Quote
sh_maniak Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Basiu hala jest podobna do takiej jak jest w Lesznie na Champions Show ( chyba, ze wystawy mi się mieszają :roll: ). Nie ma problemów, ale hałas spory i duzo psów się boi :( Quote
tunio Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 rOOn7 napisał(a):obsowa byla 2 godzinki. Ciesz sie,ze tylko dwie godziny :roll: Jak mysmy mieli konczone ocenianie we Wroclawiu to juz rozpoczynaly sie wybory BOG (bylo po BOGJ i BISJ oraz BIS Weteran),a w Chorzowie zaczelismy byc oceniani po 15 :-? Tak wiec dwie godziny u Was to i tak malo :wink: Quote
puz Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 i tak jestem zdania ze trzeba byc tam na 11-11,30 Roon7 jak uwazasz?zanim przejedziemy przez miasto i zaparkujemy nie,odbierzemy papiery albo beda na riingu roznie to bywa, zanim znajdziemy pifko i kiełabaske ? Z pewnoscia wyjedziemy bardzo wczesnie i zatrzymamy sie gdzies po drodze zeby maly z duzym mogły pobiegac i rozprostowac kosci :lol: Quote
rOOn7 Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 puz napisał(a):zanim przejedziemy przez miasto i zaparkujemy nie,odbierzemy papiery albo beda na riingu roznie to bywa, zanim znajdziemy pifko i kiełabaske ? pifko brzmi fajnie, moze wrocimy komunikacja zbiorowa :lol: w ,5 godz powinnismy byc we Wroclawiu, dalej to nie bardzo wiem ile czasu trzeba do Glogowa. Mysle ze Szanowna wycieczka musi wyruszyc ok. 4:30, mama mia :o Quote
flashka-g Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 Tak wogóle...to podsumuje ten ich plan sedziowania na stronie..jak myslicie jest tak mało psów czy co ze np. oni daja zaledwie ponad 1 h na ocene husky?? :roll: mysle ze opoznienie bedzie i to nie małe...jakos mi sie cos kojarzy ze rok temu takze bylo opoznienie...bo na to wyglada ze jezlei na husky daja tyle czasu to byłoby ich okolo...13 :o ....coś tu nie pasuje...aa chyba ze sedziowie beda poswiecac mniej czasu niz 5 minut na psa...super..Opisy jednozdaniowe;] jak ja to kocham i biegac w pędzie i pośpiechu...bo sedzia musi zdarzyc na kawke i papieroska;] Quote
flashka-g Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 fajnie ze bede mogła poznac Ciebie Puz;] no i RooN`a;]Moje podwórko mimo ze duze...to jest fe..mało trawki i zero oświetlenia wiec u mnie lepiej psow nie spuszczac jak maja byc czyste;]Co do ringów w Głogowie sa małe...a na okolo ich chyba jest wiecej miesca niz w srodku, ogolnie jak bedzie publika to jest ciasno...dlatego lepiej byc wczesniej i sobie złapac dobra miejscówke a nie stac potem gdzieś po kątach.Wiem ze jeden ring jest zawsze jakby na osobnej sali.Nie wiem co tam bedzie-moze bullowate( rok temu nie bylam w niedziele wiec nie wiem co było wystawiane) w kazdm razie w sobote wystawcy nie musza sluchac gwizdków , piszczałek i wołań Ajax Ajax...bo On-y są właśnie tam na tej małej salce.Wystawa jest bardzoe podbna typu Nowa Ruda Mniej wiecej hala jest taka sama. Quote
virtavalo Posted January 16, 2005 Posted January 16, 2005 Czy ktoś z Was jedzie przez Bydgoszcz? Chętnie bym się zabrała z białym psiakiem. Oczywiście dokładka do paliwka :) Quote
flashka-g Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Znalazłam zdjęcie hali w Głogowie... tak wąłsnie wyglada;]Ten tłum po srodku jest boski;] Quote
virtavalo Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Optymizmem nie napawa taki widok :) Miejmy nadzieję,że bedzie więcej miejsca dla psów na rigach, a i tłum jakby mniej gęsty :) Quote
christoph Posted January 17, 2005 Posted January 17, 2005 Na zdjęciu z hali w Głogowie ten tłum pośrodku, to tylko wystawcy, zaś dookoła na krzesełkach - to tylko widzowie. Może nie będzie tak źle. Byłem w zeszlym roku w Głogowie jako widz, teraz przyjeżdżam z psem. Dzisiaj dostałem potwierdzenie i nr - 777. Czy to jakiś znak? W każdym razie sądząc po numerze (początek V grupy) rzeczywiście mogą być tłumy wystawców. Do zobaczenia na hali w niedzielę. Quote
rOOn7 Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 A do mnie jeszcze potwierdzenie nie dotarlo !!! :-? Quote
Zeliika Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 Ja znalazlam dzis w swojej skrzynce. Idziemy na koncu grupy VI, planowo o 14:05, z numerem 962! A numer dostalam pogiety :-? Quote
Marcino1978 Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 jest gdzies w necie stawka na Głogow? Quote
Olcia P. Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 Ja tez dostalam potwierdzenie o to juz 2 dni temu, mamy z Kofcią numerek 436. Nie mam natomiast planowanej godziny wejscia na ring, gdzie taką informacje moge znalezc ??????? Quote
Olcia P. Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 juz znalazłam, wchodze o 10.20 tutqj adres do planu : http://www.zkwp.legnica.pl/plan.rtf Quote
Fuka Posted January 18, 2005 Posted January 18, 2005 Czy ktoś się wybiera do Głogowa z Warszawy albo okolic i miałby miejsce albo dwa w aucie? Ktoś się wybiera z Pruszkowa do mojej przyjaciółki odebrac szczeniaka - Latkę, krótkowłosą foksiczke, ktora ma 3,5 mca. Nie mają samochodu i bedą musieli przyjechac po mała pociagiem i tak sobie włąśnie pomyslałąm, że skoro jest wystawa, to moze ktoś by mogł je przy okazji zabrac? :roll: Quote
sh_maniak Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Już prawie wystawa :angel: Znając już stawki w ojej rasie jadę czysto rekreacyjnie, ciesze się że tyle dgm się wybiera, może uda się jakos poznać :D Quote
Marcino1978 Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 a do mnie jeszcze potwierdzenie jakos nie doszlo :roll: Quote
Recommended Posts