Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

r00n7 a ja bym sie tak do konca tymi godzinami nie sugerowala.....Niekiedy wypadaja psy i sedziowanie rozpoczyna sie znacznie wczesniej (albo i pozniej 8) Taka standardowa adrenalinka wystawcy 8) )

Posted

Zwariowali!! :o
Husky o 13:50!!!! :o :o Miałam nadzieję, że o tej porze to już w drodze do domu będziemy :evil: :(

Mam jeszcze pytanie do tych co byli kiedyś w Głogowie. Jak wygląda sprawa z miejscem koło ringów i czy dużym problemem jest wyjście z hali na zewnątrz, z psem oczywiście?

Posted

Carragan tak wiem jak to fajnie jest z czekaniem 8) raptem bylem na jednej wystawie ale obsowa byla 2 godzinki.
Basia jak do domu co ty mowisz, na BIS-a musisz zostac, ja ci zycze "pudla".

Posted

Basiu hala jest podobna do takiej jak jest w Lesznie na Champions Show ( chyba, ze wystawy mi się mieszają :roll: ).
Nie ma problemów, ale hałas spory i duzo psów się boi :(

Posted

rOOn7 napisał(a):
obsowa byla 2 godzinki.

Ciesz sie,ze tylko dwie godziny :roll: Jak mysmy mieli konczone ocenianie we Wroclawiu to juz rozpoczynaly sie wybory BOG (bylo po BOGJ i BISJ oraz BIS Weteran),a w Chorzowie zaczelismy byc oceniani po 15 :-?
Tak wiec dwie godziny u Was to i tak malo :wink:

Posted

i tak jestem zdania ze trzeba byc tam na 11-11,30 Roon7 jak uwazasz?zanim przejedziemy przez miasto i zaparkujemy nie,odbierzemy papiery albo beda na riingu roznie to bywa, zanim znajdziemy pifko i kiełabaske ?
Z pewnoscia wyjedziemy bardzo wczesnie i zatrzymamy sie gdzies po drodze zeby maly z duzym mogły pobiegac i rozprostowac kosci :lol:

Posted

puz napisał(a):
zanim przejedziemy przez miasto i zaparkujemy nie,odbierzemy papiery albo beda na riingu roznie to bywa, zanim znajdziemy pifko i kiełabaske ?

pifko brzmi fajnie, moze wrocimy komunikacja zbiorowa :lol:
w ,5 godz powinnismy byc we Wroclawiu, dalej to nie bardzo wiem ile czasu trzeba do Glogowa.
Mysle ze Szanowna wycieczka musi wyruszyc ok. 4:30, mama mia :o

Posted

Tak wogóle...to podsumuje ten ich plan sedziowania na stronie..jak myslicie jest tak mało psów czy co ze np. oni daja zaledwie ponad 1 h na ocene husky?? :roll: mysle ze opoznienie bedzie i to nie małe...jakos mi sie cos kojarzy ze rok temu takze bylo opoznienie...bo na to wyglada ze jezlei na husky daja tyle czasu to byłoby ich okolo...13 :o ....coś tu nie pasuje...aa chyba ze sedziowie beda poswiecac mniej czasu niz 5 minut na psa...super..Opisy jednozdaniowe;] jak ja to kocham i biegac w pędzie i pośpiechu...bo sedzia musi zdarzyc na kawke i papieroska;]

Posted

fajnie ze bede mogła poznac Ciebie Puz;] no i RooN`a;]Moje podwórko mimo ze duze...to jest fe..mało trawki i zero oświetlenia wiec u mnie lepiej psow nie spuszczac jak maja byc czyste;]Co do ringów w Głogowie sa małe...a na okolo ich chyba jest wiecej miesca niz w srodku, ogolnie jak bedzie publika to jest ciasno...dlatego lepiej byc wczesniej i sobie złapac dobra miejscówke a nie stac potem gdzieś po kątach.Wiem ze jeden ring jest zawsze jakby na osobnej sali.Nie wiem co tam bedzie-moze bullowate( rok temu nie bylam w niedziele wiec nie wiem co było wystawiane) w kazdm razie w sobote wystawcy nie musza sluchac gwizdków , piszczałek i wołań Ajax Ajax...bo On-y są właśnie tam na tej małej salce.Wystawa jest bardzoe podbna typu Nowa Ruda Mniej wiecej hala jest taka sama.

Posted

Na zdjęciu z hali w Głogowie ten tłum pośrodku, to tylko wystawcy, zaś dookoła na krzesełkach - to tylko widzowie. Może nie będzie tak źle. Byłem w zeszlym roku w Głogowie jako widz, teraz przyjeżdżam z psem. Dzisiaj dostałem potwierdzenie i nr - 777. Czy to jakiś znak? W każdym razie sądząc po numerze (początek V grupy) rzeczywiście mogą być tłumy wystawców.
Do zobaczenia na hali w niedzielę.

Posted

Ja tez dostalam potwierdzenie o to juz 2 dni temu, mamy z Kofcią numerek 436. Nie mam natomiast planowanej godziny wejscia na ring, gdzie taką informacje moge znalezc ???????

Posted

Czy ktoś się wybiera do Głogowa z Warszawy albo okolic i miałby miejsce albo dwa w aucie?

Ktoś się wybiera z Pruszkowa do mojej przyjaciółki odebrac szczeniaka - Latkę, krótkowłosą foksiczke, ktora ma 3,5 mca. Nie mają samochodu i bedą musieli przyjechac po mała pociagiem i tak sobie włąśnie pomyslałąm, że skoro jest wystawa, to moze ktoś by mogł je przy okazji zabrac? :roll: