rOOn7 Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 hehehe cobra a cwiczyles z Aramiskiem ???? bo jak nie to moze zjesc pol stawki :lol: z tego co rozmawialem z poprzednimi wlasc. to Aramisek dostaje adrenalinki przy innych samcach 8) Quote
Cobra Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 cwiczylem narazie. a z ta adrenalina bym nie przesadzal, on jest chetny d o zabaw ale najpierw musi okazac dominacje, a pies co sie nie podporzadkuje hmmm to juz klocki sie zaczynaja, ale jak narazie wiekszych zwad z nim nie mialem :D Quote
rOOn7 Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Ufff to fajnie bo juz sie martwilem o mojego maluszka, chociaz on tez dominator wiec moze byc roznie. No i zycze co najmniej BOB :D Fajnie ze Aramis daje ci tyle radosci i jeszcze fajniej ze trafil w dobre rece Quote
Olcia P. Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Ja tez sie piwka nie napije, ale na soczek chetnie, bede w sobote z majorką Quote
Cobra Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 mnie martwi wzrost Aramisa ma w klebie 63 cm, to bardzo duzo:( jak na haszczaka to raczej za duzo , Najus ma 56 to przynim taka malutka wyglada :D Quote
tunio Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 bede happy jak dostane ocene pow dost. Tu raczej problemu nie ma, bo na ogol jesli cos sedzia wlepia bdb :wink: Nawiasem mowiac jest jakis katalog przedwystawowy ? Quote
rOOn7 Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Wlasnie cos nie ma, zagladam codziennie na stronke zwk-legnica bo mam duzo wolnego czasu (jestem na chorobowym) wiec poswiecam sie kynologi :wink: , odebralem rodowod mlodemu, masuje mu dziaselka co daje ku mojej uciesze rewelacyjny efekt, wylaza mu ostatnie brakujace P1. Stronke poprawilem mimo ze mam nieszczesny radiowy internet i jedno zdjecie wysylam pol dnia. Quote
sh_maniak Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 juz się wystawy doczekać nie mogę :angel: zapowiada się miła rodzinna atmosfera przy huszczym ringu :D roon7 zapomnij - mojego piffka nie oddam :wink: A takim czyms co ma twój psiak ja bym się nie przejmowała, gorsze rzeczy psy maja ( tzn pogryzienia, wyskubana siersc przez współmieszkańców itd ) i im to wygrac nie przeszkadza :) Quote
rOOn7 Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 No ta, zreszta na wygrana raczej nie licze, wiadomo fajni by bylo bo kazdy lubi wygrywac, ale jestem realista i wiem ze psiak jest niezly ale z przygotowaniem o juz duzo gorzej :oops: czasem stanie spokojnie czasem nie, raz biegnie ladnie a raz ma to w nosie, w sume jego prawo to prawie szczeniak :wink: na wystawie bedzie mial 9 mies i 6 dni. Najlepsze jest to, ze towarzysko wystawa zapowiada sie przednie. Quote
sh_maniak Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Najlepsze jest to, ze towarzysko wystawa zapowiada sie przednie. Właśnie 8) Ty mi nic nie mów o młodych cwaniakach na ringu, moja Asanpi będzie debiutowac, na wystawie będzie miała 6 m-cy i 5 dni - to dopiero maluszek :) Quote
rOOn7 Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 To Ty mi nic nie mow :wink: :lol: , Ty masz juz spore doswiadczenie wystawowe, a ja to biedny, zagubiony, poczatkujacy handler bez przyszlosci. :roll: Quote
sh_maniak Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 rOOn7 napisał(a):To Ty mi nic nie mow :wink: :lol: , Ty masz juz spore doswiadczenie wystawowe, a ja to biedny, zagubiony, poczatkujacy handler bez przyszlosci. :roll: ja i doświadczenie :cunao: Moje psy robia co chcą na ringu :-? Quote
rOOn7 Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 Hehehehe to zostaje nam jedno wymienic sie doswiadczeniami. A wracajac do tematu Glogowa, ktos wie kiedy i czy bedzie jakis skr. katalog na necie, jakies info kiedy rozpoczyna sie wystawa ( w niedziele) bo ja juz musze odsypiac po godzinie dziennie, bo przyjdzie mi wstac tak kolo 4 w nocy :( Quote
tunio Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 r00n wystaway standardowo rozpoczynaja sie o 10. Dodam tylko,ze w Nowym Targu wycieli nam numer bo dolozyli zdaje sie 40czy50min do czekania na rozpoczecie i mysmy wyladowali w tym skwarze.. :-? Masakra ! Quote
puz Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 halo Roon7 juz cos wiadomo ja dzis dzwonie do zwiazku , czynasza wycieczka aktualna, i ja tez na l4 mam noge w gipsie ale mi sciagna i podaj mi prosze ile bedziesz mial miejsc wolnych w aucie? Quote
rOOn7 Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Puz no to ladnie , ty noga ja kosc jarzmowa twarzy , tyle ze mnie gipsu nie zakladali hehehe. Co do naszej wspolnej wyprawy do Glogowa to jasne ze jest to aktualne, a z miejscami to ja jade tylko z synem ale nie wiem czy nie bedzie jedna chetna osoba po drodze do zabrania z Opola jak tylko cos bede wiedzial napisze ci na maila. Szybkiego powrotu do zdrowia :) Czy ktos juz byl na wystawie w Glogowie i moze udzielic wskazowek jak trafic na miejsce ?? bo jakos nie znam Glogowa :lol: Quote
Aluzja Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Marcino1978 napisał(a):teriery wysokonozne - Angela Ban pierwsze słysze :roll: Hej, w dobie dominacji sedziow z Zachodu zapomina sie o dobrej klasie sedziow i hodowcow z poludnia. Angela Ban hodowca kerry blue ,airedake iw est highland white .W swoim dorobku ma Zwyciezcow Swiata ,czolowke Europy.Nie hoduje duzo wiec dlatego nie widac az tylu psow z przydomkiem DAndy Black &Blue. Sedziuje w Niemczech .Austrii ,USA ,Słowni ,Chorwacji a w terrierach Chorwacja i Slowenia napewno nie sa ogonem kynologii. Pozdrawiam Quote
puz Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 wysłałam maila Roon7 a co do dojazdu do głogowa na teren wystawy zobaczymy na planie miasta w necie albo zazwyczaj jest tak ze jak juz wjedzasz to zaraz ktos przed toba jedzie z psem i jedziesz za gosciem albo opcja druga miasto jest oznakowane strzałkami Quote
Carie Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Ja w tamtym roku jechałem po strzałkach i trafiłem bez problemu . Quote
puz Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 dodzwoniłam sie dzisiaj do zwiazku jest moje zgłoszenie uffffff a co do przejarzdki Roon7 czekam na wiesci, ja wlasnie sciagnełam szyne i zamierzam pocwiczyc noge licze na dobry bieg na ringu, Puzon ostrzy zabki i ciagle gryzie gumowe zgrzebło mysle ze jst juz gotowy Quote
rOOn7 Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Na stronce pojawil sie plan sedziowania z podanymi nr. ringow i godzinami. Puz ty startujesz o 12:05 (jak precyzyjnie :wink: ) a my ok. 13:50 Quote
cynio6 Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Szkoda że nie podali jakie psy są zgłoszone :cry: Quote
sh_maniak Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 Nie widzę tego, gdzie to jest na ich stronce :roll: Quote
flashka-g Posted January 14, 2005 Posted January 14, 2005 No to może zabaluje w Głogowie z Roonem i Puz;]W końcu bym pojechała na wystawe..bo nie byłam od Poznania...jej 8) :lol: Quote
Recommended Posts