Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hehehe cobra a cwiczyles z Aramiskiem ????

bo jak nie to moze zjesc pol stawki :lol:

z tego co rozmawialem z poprzednimi wlasc. to Aramisek dostaje adrenalinki przy innych samcach 8)

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cwiczylem narazie. a z ta adrenalina bym nie przesadzal, on jest chetny d o zabaw ale najpierw musi okazac dominacje, a pies co sie nie podporzadkuje hmmm to juz klocki sie zaczynaja, ale jak narazie wiekszych zwad z nim nie mialem :D

Posted

Ufff to fajnie bo juz sie martwilem o mojego maluszka, chociaz on tez dominator wiec moze byc roznie.

No i zycze co najmniej BOB :D

Fajnie ze Aramis daje ci tyle radosci i jeszcze fajniej ze trafil w dobre rece

Posted
bede happy jak dostane ocene pow dost.

Tu raczej problemu nie ma, bo na ogol jesli cos sedzia wlepia bdb :wink:

Nawiasem mowiac jest jakis katalog przedwystawowy ?

Posted

Wlasnie cos nie ma, zagladam codziennie na stronke zwk-legnica bo mam duzo wolnego czasu (jestem na chorobowym) wiec poswiecam sie kynologi :wink: , odebralem rodowod mlodemu, masuje mu dziaselka co daje ku mojej uciesze rewelacyjny efekt, wylaza mu ostatnie brakujace P1. Stronke poprawilem mimo ze mam nieszczesny radiowy internet i jedno zdjecie wysylam pol dnia.

Posted

juz się wystawy doczekać nie mogę :angel:

zapowiada się miła rodzinna atmosfera przy huszczym ringu :D

roon7 zapomnij - mojego piffka nie oddam :wink:

A takim czyms co ma twój psiak ja bym się nie przejmowała, gorsze rzeczy psy maja ( tzn pogryzienia, wyskubana siersc przez współmieszkańców itd ) i im to wygrac nie przeszkadza :)

Posted

No ta, zreszta na wygrana raczej nie licze, wiadomo fajni by bylo bo kazdy lubi wygrywac, ale jestem realista i wiem ze psiak jest niezly ale z przygotowaniem o juz duzo gorzej :oops: czasem stanie spokojnie czasem nie, raz biegnie ladnie a raz ma to w nosie, w sume jego prawo to prawie szczeniak :wink: na wystawie bedzie mial 9 mies i 6 dni.

Najlepsze jest to, ze towarzysko wystawa zapowiada sie przednie.

Posted
Najlepsze jest to, ze towarzysko wystawa zapowiada sie przednie.

Właśnie 8)

Ty mi nic nie mów o młodych cwaniakach na ringu, moja Asanpi będzie debiutowac, na wystawie będzie miała 6 m-cy i 5 dni - to dopiero maluszek :)

Posted

To Ty mi nic nie mow :wink: :lol: , Ty masz juz spore doswiadczenie wystawowe, a ja to biedny, zagubiony, poczatkujacy handler bez przyszlosci. :roll:

Posted

rOOn7 napisał(a):
To Ty mi nic nie mow :wink: :lol: , Ty masz juz spore doswiadczenie wystawowe, a ja to biedny, zagubiony, poczatkujacy handler bez przyszlosci. :roll:

ja i doświadczenie :cunao:

Moje psy robia co chcą na ringu :-?

Posted

Hehehehe to zostaje nam jedno wymienic sie doswiadczeniami.
A wracajac do tematu Glogowa, ktos wie kiedy i czy bedzie jakis skr. katalog na necie, jakies info kiedy rozpoczyna sie wystawa ( w niedziele)
bo ja juz musze odsypiac po godzinie dziennie, bo przyjdzie mi wstac tak kolo 4 w nocy :(

Posted

r00n wystaway standardowo rozpoczynaja sie o 10.
Dodam tylko,ze w Nowym Targu wycieli nam numer bo dolozyli zdaje sie 40czy50min do czekania na rozpoczecie i mysmy wyladowali w tym skwarze.. :-? Masakra !

Posted

halo Roon7 juz cos wiadomo ja dzis dzwonie do zwiazku , czynasza wycieczka aktualna, i ja tez na l4 mam noge w gipsie ale mi sciagna i podaj mi prosze ile bedziesz mial miejsc wolnych w aucie?

Posted

Puz no to ladnie , ty noga ja kosc jarzmowa twarzy , tyle ze mnie gipsu nie zakladali hehehe.
Co do naszej wspolnej wyprawy do Glogowa to jasne ze jest to aktualne, a z miejscami to ja jade tylko z synem ale nie wiem czy nie bedzie jedna chetna osoba po drodze do zabrania z Opola jak tylko cos bede wiedzial napisze ci na maila.
Szybkiego powrotu do zdrowia :)
Czy ktos juz byl na wystawie w Glogowie i moze udzielic wskazowek jak trafic na miejsce ?? bo jakos nie znam Glogowa :lol:

Posted

Marcino1978 napisał(a):
teriery wysokonozne - Angela Ban pierwsze słysze :roll:

Hej,
w dobie dominacji sedziow z Zachodu zapomina sie o dobrej klasie sedziow i hodowcow z poludnia.
Angela Ban hodowca kerry blue ,airedake iw est highland white .W swoim dorobku ma Zwyciezcow Swiata ,czolowke Europy.Nie hoduje duzo wiec dlatego nie widac az tylu psow z przydomkiem DAndy Black &Blue.
Sedziuje w Niemczech .Austrii ,USA ,Słowni ,Chorwacji a w terrierach Chorwacja i Slowenia napewno nie sa ogonem kynologii.
Pozdrawiam

Posted

wysłałam maila Roon7 a co do dojazdu do głogowa na teren wystawy zobaczymy na planie miasta w necie albo zazwyczaj jest tak ze jak juz wjedzasz to zaraz ktos przed toba jedzie z psem i jedziesz za gosciem albo opcja druga miasto jest oznakowane strzałkami

Posted

dodzwoniłam sie dzisiaj do zwiazku jest moje zgłoszenie uffffff a co do przejarzdki Roon7 czekam na wiesci, ja wlasnie sciagnełam szyne i zamierzam pocwiczyc noge licze na dobry bieg na ringu, Puzon ostrzy zabki i ciagle gryzie gumowe zgrzebło mysle ze jst juz gotowy