matrix..... Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Tak się pytam :D , ja w przyszłym roku z Mironem międzynarodówki muszę zgłaszać, bo brakuje nam dużego cwc Quote
IraKa Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 Na stronie Legnickiego oddziału pojawiło się takie ogłoszenie: Informacja o VI Zimowej Krajowej Wystawie Psów Rasowych GŁOGÓW 2005 Awaria!!! naszego komputera spowodowała utatę poczty z dnia 15 i 16.12.2004 Prosimy o powtórne jej przysłanie!! Quote
sh_maniak Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 Tak się pytam :D , ja w przyszłym roku z Mironem międzynarodówki muszę zgłaszać, bo brakuje nam dużego cwc To zapraszam do nas do Opola, mamy sędzinę z Izraela :D Quote
anyia Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 sh-maniak czy izraelski sedzia bedzie rowniez sedziowal malamuty??? podejrzewam raczej ze ktoregos z naszych rodzimych arbitrow do tej rasy przeznacza... a szkoda a moze jednak?? a & malamuty Quote
sh_maniak Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 sh-maniak czy izraelski sedzia bedzie rowniez sedziowal malamuty???podejrzewam raczej ze ktoregos z naszych rodzimych arbitrow do tej rasy przeznacza... a szkoda a moze jednak?? a & malamuty Masz rację Pani Ewa Szeliga - Szeremeta Quote
anyia Posted December 21, 2004 Posted December 21, 2004 :D dzieki sh tak myslalam chociaz w zasadzie jest nam to bez roznicy bo mlody dopiero zaczyna kariere wystawowa i chetnie uslysze opinie wszystkich sedziow jak leci:)))) a & malamuty Quote
sh_maniak Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 tak myslalam chociaz w zasadzie jest nam to bez roznicy bo mlody dopiero zaczyna kariere wystawowa a & malamuty Czyżby debiut w Głogowie :wink: Quote
matrix..... Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Sh - maniak, dziękuje za zaproszenie, jak co roku jestem w Opolu ale nie wiem czy Miron nie zdecyduje się na zmianę futerka. Jesli tak przyjadę z Matrixem :D Quote
sh_maniak Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 :D Tak z Matrixem to jest luxus, nie zmiena futerka :D Ja w Opolu wystawiam pierwszy raz w juniorach moją malutką. To będziesz w Głogowie, czy nie bo nie wiem :roll: Quote
anyia Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 :D sh..:))) debiut byl w Nowej Rudzie:))) udany zrreszta wbrew moim obawom mlody mimo iz jest mlody to jest u nas od pazdziernika i ma juz skonczone 15 miesiecy to taka troche sierota z tych ktore ktos sobie kupil bo ladne ale gdy ogrodek przestal byc ladny pies tez nagle zbrzydl wiekszosc swojego dziecinstwa spedzil w kojcu.... trafil z powrotem w rece hodowczyni a w koncu do mnie wyszlam z zalozenia ze skoro sa dwa malamuty w domu to i dla trzeciego miejsce sie znajdzie:)))) a ze to facet wiec moje baby maja nad kim rzadzic:))))))) a & malamuty Quote
anyia Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 :-? no i przecieciez nie moglam go tak zostawic.... maz sie troche gniewal 8) .. ale teraz jest zakochany w naszym ,, synku'' i jeszcze cos... pomijam fakt ze pies w jakis magiczny sposob przyciagal moj wzrok ( bylam u tej hodowczyni na kryciu z jedna z suk)ja poprostu nie moglam przestac o nim myslec i tak czekal ponad miesiac az go stamtad zabralam nie zaluje ani odrobine bo jest naprawde wspanialy....absolutnie cudowny charakter.. a i reszta mam nadzieje bez zarzutu :) a & malamuty Quote
sh_maniak Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Anyia gratuluję synka i dobrego serduszka :buzi: Quote
anyia Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 dzieki sh :D ,, maly'' jest super i narazie robi wszystko abym zle o nim nie pomyslala:)))) a & malamuty Quote
Diana14 Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Martuś a Ty wysłałaś do Głogowa??? Bo ja nie wiem czy mam wysłać....i czy już nie jest po terminie.... :roll: Quote
Carie Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Martuś a Ty wysłałaś do Głogowa???Bo ja nie wiem czy mam wysłać....i czy już nie jest po terminie.... :roll: Z tego co wiem to Rubin już jest zgłoszony a termin zgłoszeń mija 30.12 Quote
sh_maniak Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 Martuś a Ty wysłałaś do Głogowa???Bo ja nie wiem czy mam wysłać....i czy już nie jest po terminie.... :roll: Z tego co wiem to Rubin już jest zgłoszony a termin zgłoszeń mija 30.12 Wszystko się zgadza :D Ale jeszcze Asanpi zgłosiłam :) Quote
Carie Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Martuś a Ty wysłałaś do Głogowa???Bo ja nie wiem czy mam wysłać....i czy już nie jest po terminie.... :roll: Z tego co wiem to Rubin już jest zgłoszony a termin zgłoszeń mija 30.12 Wszystko się zgadza :D Ale jeszcze Asanpi zgłosiłam :) To trochę sobie pobiegasz po ringu Rubin , Ansapi i Carie to już mały maraton :D Quote
sh_maniak Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 To trochę sobie pobiegasz po ringu Rubin , Ansapi i Carie to już mały maraton :D pracuję nad kondycją :lol: Quote
Carie Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 hehe a co Cobra jedziesz :D Jedź Cobra jedź zamęczymy "babcie" :lol: Quote
Cobra Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 hmmm nie bo rubin w tej samej klasie jest :( Quote
Marcino1978 Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Cobra to przyjedz bez psa (cos sobie trinkniemy :lol: ) :wink: Quote
Recommended Posts