Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ktoś wie cokolwiek na temat tej wystawy??

Byłam na stronie Legionowskiego ZK ale nie ma żadnych info. Na stronach ZG ZK też nic nie ma :evil:

Zależy mi na obsadzie sędziowskiej a zwłaszcza na szpicach czyli grupie V.

Jak coś wiecie, prosze napiszcie :)

pozdrawiam

basia

• Replies 414
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Byłam na stronie Legionowskiego ZK ale nie ma żadnych info.

Ekh, ekh... A co wspólnego z oddziałem legnickim i organizowaną przez nich wystawą w Głogowie ma oddział LEGIONOWSKI??? :o

Posted

Czeski :P Ja też chętnie poznam obsadę :D

Chociaż o ile pamiętam, na tegoroczny Głogów obsada była znana koło połowy listopada 2003. Tak czy siak, pozostaje nam cierpliwie poczekać ;)

Posted
Marta, nieoficjalnie ale sie dowiedziałem, ze grupę V FCI ma oceniać Katarzyna Boryczko

ojeny, abyś się mylił :(

Ja chciałam zabrać Rubinka do otwartej i Asanpi do szczeniaków, a tak teraz nie wiem czy wogóle pojedziemy :(

Posted

My też się pojawimy, ale tym razem w młodzieży. Juz czas najwyższy zacząc wystawiać sie serio. Chyba, że cos nam pokrzyżuje plany. Wiadomo sunia i różne damskie przypadłości.

Posted

Mam pytanie trochęnie do tematu, ale też o wystawe w Głogowie. Chciałabym tam po raz pierwszy pokazać mojego psiaka, w kategorii szczenięta. Ale słyszałam, że to nie jest dobre miejsce na pierwszy raz, gdyz w hali jest gorąco, mało miejsca, psy się niecierpliwią. I może to spowodować niechęć do wystaw w przyszłości. Co o tym sądzicie??

Posted

ka_rocla

mnie tez odradzano pierwsze wystawianie w hali, ale tak sie zlozylo, ze pierwsza wystawa mojej Ursy byla wlasnie w hali.

I mam wrazenie, ze to zalezy od charakteru i usposobienia psa. Jezeli Twoj pies nie boi sie halasu i tlumu, to mozesz sprobowac.

A najlepiej to miec ze soba klatke. Pies jest odizolowany od calego halasu i czuje sie pewnie.

Moj pies to juz nawet nie chce wyjsc z tej klatki do oceny, tak jej tam dobrze.