Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam ale wydaje mi się że one potrzebują ładnych zdjeć. Te niestety nie najlepsze...
Czy mozecie zrobic takie ładne chwytliwe fotki? A może ktoś pomoze???

Takie fajne małe sunie muszą znaleźć domy.

Posted

[quote name='beka']Przepraszam ale wydaje mi się że one potrzebują ładnych zdjeć. Te niestety nie najlepsze...
Czy mozecie zrobic takie ładne chwytliwe fotki? A może ktoś pomoze???

Takie fajne małe sunie muszą znaleźć domy.[/quote]

Może - jeśli ciężko zrobić, bo się kręcą - fajnie by wyszły zdjęcia, kiedy śpią, jakieś zbliżenia. Może z zabaweczką? Tak, żeby chwytały za serce i było "słodkie"

Posted

wiem wiem, że by się przydały, ale one są diabelnie rozbiegane!!! Kurczę, to jest jak żywioł. Ale się nie dziwię, spędzam z nimi mało czasu, więc jak już jestem to szaleją z radości. Spróbuję z zabaweczką jutro, bo dziś właśnie wróciłam z jednych zajęć i zaraz kolejne

Posted

No tak, robienie zdjęć takim żywym srebrkom to wyczyn...dlatego moje sunie mają większośc zdjęć, jak śpią :)
Inaczej na zdjęciu jest sama pupa, kawałek ogona albo nos...:)

Posted

Dzisiaj byłam u Anity i widziałam się ze szczeniorami
Obszczekały mnie ze wszystkich stron , waleczne bestie:evil_lol:
Ale są naprawdę słodkie , takie małe i kochane
Mam nadzieje że ktoś w końcu się nimi zainteresuje.

Do góry malutkie !

Posted

wczoraj przelałam grosiki na kolejne allegro

jesli mogę się wtrącić - wydaje mi się, że Monti powinna być fotografowana na jasnym tle, bo te jej śliczne uszki trochę się gubią na tle ciemnym

Posted

Ajula, nie chcę się cieszyć przedwcześnie, ale właśnie miałam wspaniały telefon od Pani ze Szczecina, która "po prostu padła gdy zobaczyła tą małą z poszarpanymi uszkami" :evil_lol:

Niedawno zmarła jej sunieczka (zdjęcie mam dostać na maila), która łudząco przypomina Montkę, Figa.

Ech, jestem rozemocjonowana, więc może nieskładnie piszę, ale DZIEWCZYNY, KTO JEST ZE SZCZECINA????
Pani zgadza się przyjąć wizytę przedadopcyjną i ofczywiście bez problemu podpisze umowę adopcyjną!! Ponieważ mąż będzie akurat jechał niedługo w podróż służbową mógłby odebrać Montunkę osobiście!!

Błagam o dogomaniaczki szczecińskie!! :multi: