Ajula Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 potrzebny domek dla szczeniaczków :Dog_run: Quote
beka Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Przepraszam ale wydaje mi się że one potrzebują ładnych zdjeć. Te niestety nie najlepsze... Czy mozecie zrobic takie ładne chwytliwe fotki? A może ktoś pomoze??? Takie fajne małe sunie muszą znaleźć domy. Quote
fizia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='beka']Przepraszam ale wydaje mi się że one potrzebują ładnych zdjeć. Te niestety nie najlepsze... Czy mozecie zrobic takie ładne chwytliwe fotki? A może ktoś pomoze??? Takie fajne małe sunie muszą znaleźć domy.[/quote] Może - jeśli ciężko zrobić, bo się kręcą - fajnie by wyszły zdjęcia, kiedy śpią, jakieś zbliżenia. Może z zabaweczką? Tak, żeby chwytały za serce i było "słodkie" Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 wiem wiem, że by się przydały, ale one są diabelnie rozbiegane!!! Kurczę, to jest jak żywioł. Ale się nie dziwię, spędzam z nimi mało czasu, więc jak już jestem to szaleją z radości. Spróbuję z zabaweczką jutro, bo dziś właśnie wróciłam z jednych zajęć i zaraz kolejne Quote
fizia Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 No tak, robienie zdjęć takim żywym srebrkom to wyczyn...dlatego moje sunie mają większośc zdjęć, jak śpią :) Inaczej na zdjęciu jest sama pupa, kawałek ogona albo nos...:) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 do góry suczydła :-( dałam je na wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-malenkiej-suni-130979/index2.html#post11745075 Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 uwaga, nowe foty!!: I znowu Montek: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 To allegro kończy się za 2 dni :-(:shake: W związku z tym, że zobowiązałam się do przetzrymania ich jeszcze przez jedno allegro już zamieszczam apel aby ktoś może wziął małe na DT. Quote
Ajula Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 są takie śliczne czemu nikt ich nie chce?:placz: przeleje Ci kasę na jeszcze jedno allegro Quote
Erazm Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 No cudne sa, niemozliwe zeby nie bylo dla nich domkow. Trzeba sie rozgladac za tymczasem. Quote
Justyna.Justa Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Dzisiaj byłam u Anity i widziałam się ze szczeniorami Obszczekały mnie ze wszystkich stron , waleczne bestie:evil_lol: Ale są naprawdę słodkie , takie małe i kochane Mam nadzieje że ktoś w końcu się nimi zainteresuje. Do góry malutkie ! Quote
Ajula Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Rodzice Maciusia, jeszcze tu je pokaż: http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-szczeniaka-docelowo-maly-woj-dolnoslaskie-opolskie-131045/index2.html Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 hop hop, mam już rozliczenie z banku, potem zamieszczę na wątku, no i trzeba będzie nowe allegro wystawić, zaraz napiszę pw do Isadory, żeby mi ładnie obrobiła te zdjęcia które są. Quote
Isadora7 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 To wszystko co mogłam z tych zdjęć zrobić. Z oryginalnych nie przycinanych dałoby sie nieco więcej. Quote
Isadora7 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 A to już było najgorsze i bardzo przycięte. Quote
Ajula Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 wczoraj przelałam grosiki na kolejne allegro jesli mogę się wtrącić - wydaje mi się, że Monti powinna być fotografowana na jasnym tle, bo te jej śliczne uszki trochę się gubią na tle ciemnym Quote
kometa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Przepraszam za offa... http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolumny-film-lejdis-dla-pirata-bez-oka-do-20-02-a-131189/#post11761224 Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Ajula, nie chcę się cieszyć przedwcześnie, ale właśnie miałam wspaniały telefon od Pani ze Szczecina, która "po prostu padła gdy zobaczyła tą małą z poszarpanymi uszkami" :evil_lol: Niedawno zmarła jej sunieczka (zdjęcie mam dostać na maila), która łudząco przypomina Montkę, Figa. Ech, jestem rozemocjonowana, więc może nieskładnie piszę, ale DZIEWCZYNY, KTO JEST ZE SZCZECINA???? Pani zgadza się przyjąć wizytę przedadopcyjną i ofczywiście bez problemu podpisze umowę adopcyjną!! Ponieważ mąż będzie akurat jechał niedługo w podróż służbową mógłby odebrać Montunkę osobiście!! Błagam o dogomaniaczki szczecińskie!! :multi: Quote
Ajula Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 błagam błagam, żeby to była prawda :multi: :multi: a gdzie ją wypatrzyła? Quote
Recommended Posts