Malwla Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Rany, ja się gubię na tym forum, pisze i pojawia się po czasie... Jakby była potrzebna moja pomoc DT to dajcie znać, najlepiej na tel. 505 516 850. Quote
Martens Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Już jestem - ja mogę pomóc tylko na odległość, niestety po operacji kolana jestem uziemiona. W sprawie transportu - myślę że pomoże zdrojka albo mtf zalesie, z tym że mtf z tego co wiem jest wolna dopiero po niedzieli. Zdrojka prawdopodobnie będzie potrzebowała pieniążków za paliwo, ale to już ja mogę zapłacić, bo na pewno dużo nie weźmie. Kto by się z nią umówił? Mogę podać telefon na PW. Co do szczeniaków - zaraz sprawdzę czy nr telefonu z allegro to ten który mi podała dziewczynka. Quote
MartynaP Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Tengusia']czy to jest to allegro pitbull rednose (517707294) - Aukcje internetowe Allegro ??? pytam bo moze warto wziasc te szczeniory poki chca je oddac za 1zl i miec pewnosc ze trafia w dobre rece :roll: zdjęcie psa i suki jest chyba zrobione w dwuznacznej sytuacji :shake: Quote
beka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Malwla napisał(a):Rany, ja się gubię na tym forum, pisze i pojawia się po czasie... Jakby była potrzebna moja pomoc DT to dajcie znać, najlepiej na tel. 505 516 850. A kiedy psiaki mogą do Ciebie trafić?? Quote
doddy Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Jak będzie potrzeba przywiezienia psów nawet dzisiaj, to mogę przewieźć. Tel 0 501 797 018. Quote
Martens Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Wiesz to tak dla pewności nabywców, zamiast rodowodu :cool1: Chodzi o sunie z tej aukcji. Napisałam do zdrojki i mtf, zadzwonić za bardzo nie mam w tej chwili funduszy. Jak się określą, natychmiast napiszę. Tak mi wpadło do głowy - dzwonił ktokolwiek tam? Bo skoro facetowi tak zależy żeby sie psiaków pozbyć, to moze byłby skłonny podrzucić je do Warszawy? :hmmmm: Może niech zadzwoni osoba, która oferuje im tymczas (Beka czy Malwla? bo już się zgubiłam), będzie łatwiej dogadać szczegóły. Quote
MartynaP Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 na zdjęciu sa 4-jeden juz pewnie trafił w nieodpowiednie ręce,albo któryś z panów dostał szczeniaka za krycie :angryy: Quote
doddy Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Dzwoniłam do allegro. Ogłoszenie nieaktualne... Quote
beka Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Martens, To nie ja oferuje tymczas tylko Malwla. Myślałam że skoro założyłaś watek to skoordynujesz wszystkie działania. Malwla napisała że się nimi zajmie jak zostaną je przywiezione. Więc może zadzwoń do gościa i sprawdź czy są. Możesz je zarezerwować np? nie mam dostępu do allego.. no to sie wyjaśniło...... Quote
MartynaP Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 doddy napisał(a):Dzwoniłam do allegro. Ogłoszenie nieaktualne... o kurcze ..... Quote
Rybka_39 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Jak zwykle:angryy::mad: Bywa...mam nadzieję, że trafiły dobrze..:roll: Quote
Martens Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 doddy napisał(a):Dzwoniłam do allegro. Ogłoszenie nieaktualne... I po ptakach :cool1: Ciekawe gdzie są sunie... Quote
MartynaP Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 aukcja miała 500 wejsc napewno chętni sie znalezli i to pewnie odrazu pojechali po szczeniaczka :shake: Quote
Martens Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Spróbuję się dowiedzieć od tej dziewczynki, może facet się pochwali jej ojcu, co ze szczeniakami. Kto wie, czy ich nie wywiózł gdzieś, do schronu przykładowo. Ale myślę, że po prostu znalazły chętnych. Oby nie trafiły za kilka lat na dogo z wymionami do ziemi... Quote
Martens Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Wczoraj wieczorem przyjechał chętny z Bydgoszczy i zabrał obie sunie... Nie mam dobrych przeczuć, zwłaszcza że zabrał dwie naraz. Quote
Recommended Posts