Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już jestem - ja mogę pomóc tylko na odległość, niestety po operacji kolana jestem uziemiona.

W sprawie transportu - myślę że pomoże zdrojka albo mtf zalesie, z tym że mtf z tego co wiem jest wolna dopiero po niedzieli. Zdrojka prawdopodobnie będzie potrzebowała pieniążków za paliwo, ale to już ja mogę zapłacić, bo na pewno dużo nie weźmie. Kto by się z nią umówił? Mogę podać telefon na PW.

Co do szczeniaków - zaraz sprawdzę czy nr telefonu z allegro to ten który mi podała dziewczynka.

Posted

Malwla napisał(a):
Rany, ja się gubię na tym forum, pisze i pojawia się po czasie... Jakby była potrzebna moja pomoc DT to dajcie znać, najlepiej na tel. 505 516 850.

A kiedy psiaki mogą do Ciebie trafić??

Posted

Wiesz to tak dla pewności nabywców, zamiast rodowodu :cool1:

Chodzi o sunie z tej aukcji. Napisałam do zdrojki i mtf, zadzwonić za bardzo nie mam w tej chwili funduszy. Jak się określą, natychmiast napiszę.

Tak mi wpadło do głowy - dzwonił ktokolwiek tam? Bo skoro facetowi tak zależy żeby sie psiaków pozbyć, to moze byłby skłonny podrzucić je do Warszawy? :hmmmm: Może niech zadzwoni osoba, która oferuje im tymczas (Beka czy Malwla? bo już się zgubiłam), będzie łatwiej dogadać szczegóły.

Posted

Martens,
To nie ja oferuje tymczas tylko Malwla.

Myślałam że skoro założyłaś watek to skoordynujesz wszystkie działania.
Malwla napisała że się nimi zajmie jak zostaną je przywiezione.

Więc może zadzwoń do gościa i sprawdź czy są. Możesz je zarezerwować np?
nie mam dostępu do allego..

no to sie wyjaśniło......

Posted

Spróbuję się dowiedzieć od tej dziewczynki, może facet się pochwali jej ojcu, co ze szczeniakami. Kto wie, czy ich nie wywiózł gdzieś, do schronu przykładowo.
Ale myślę, że po prostu znalazły chętnych. Oby nie trafiły za kilka lat na dogo z wymionami do ziemi...