Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W Górze Kalwarii w kojcu na zewnątrz są z matką 2 sunie Pitbull Red Nose, ok. 3 miesięczne.

Są do oddania na już - nie sprzedały się w porę, za dużo jedzą, ich utrzymanie pochłania za dużo pieniędzy, żeby sprzedać je z zyskiem, jeśli nie znajdą właścicieli, prawdopodobnie czeka je marny los: schronisko, pseudohodowla, spaczeni właściciele - pierwsi którzy się zgłoszą, aby tylko je wzięli. Nie wiem czy nie stanie im się krzywda, jeśli ktoś ich nie weźmie - tak mi sugerowano.

Czy ktoś zgodzi się wziąć je chociaż na DT, żeby znaleźć im dobrych właścicieli? To jeszcze szczeniaki, podobno zadbane i mają nawet pierwsze szczepienia, mają duże szanse na dom.

O pomoc poprosiła mnie 13-letnia dziewczynka, ów pseudohodowca jest znajomym jej ojca. Niestety nie ma zdjęć piesków.
Jeśli potrzeba więcej szczegółów, podaję jej nr gg: 2590864

Mam również numer telefonu do owego rozmnażacza, mogę podać na PW.

Posted

Ale jak zobaczy, że są chętni to i może pazernośc na kasę się odezwać...
:shake:

Tutaj DT to podstawa....w najlepszym przypadku któryś ze szczylów skończy jako maskotka dresa..:roll:

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Szkoda, że nie ma zdjęć...zawsze to łatwiej znaleźć dom.
A on zgadza się je od tak wydać?
Za darmo?

Po co ma darmozjady trzymać?

Posted

hmmmm, teraz taki okres, że większość ludzi powyjeżdżało na święta/sylwester...
ale na szczeniaki dt pewnie się zaraz znajdzie...

tylko szkoda matki... ona nadal tam będzie tkwiła i rodziła... a na starość pewnie i tak ją wywalą:roll:

Posted

By nie trafiły do psudohodowcy lub do jakiegoś 'półgłówka' mogę dać im tymczas. Jestem tu nowa a pomagam właściwie tylko rottkom, ale dla tych maluchów mogę zrobić wyjątek. Rozumiem, że od bullowatych ktoś na pewno pomoże znaleźć i sprawdzić nowy dom? I podpisać stosowaną umowę?
Mieszkam w Wawie, jak ktoś może to niech zabierze maluchy i mi je przywiezie.

Posted

Malwla napisał(a):
By nie trafiły do psudohodowcy lub do jakiegoś 'półgłówka' mogę dać im tymczas. Jestem tu nowa a pomagam właściwie tylko rottkom, ale dla tych maluchów mogę zrobić wyjątek. Rozumiem, że od bullowatych ktoś na pewno pomoże znaleźć i sprawdzić nowy dom? I podpisać stosowaną umowę?
Mieszkam w Wawie, jak ktoś może to niech zabierze maluchy i mi je przywiezie.

Martens mi napisała, że do Wawy z transportem nie powinno byc problemu.;)