Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szczecinianka napisał(a):
REKSIO MA DOM! :loveu:

Tym razem skuteczna okazała się nieco starsza metoda - ogłoszenie na słupie. Po Reksia przyszła 50letnia Pani i od razu zabrała go do domu.

Nowy Rok zaczyna się wspaniale. :loveu:

Ale szykujcie się na kolejne wyzwania, bo jutro jedziemy po dwa kolejne psiaki! :evil_lol:

WITAMY;)
Dziękujemy ze miłe wypowiedzi na temat naszego nowego psa -Reksia i za dobrze skrojone ogłoszenie na słupie na jednym ze szczecińskich osiedli.
Reksiu juz jest od 2 godzin w swoim nowym mieszkaniu u nowej rodzinki. :multi: Już zwiedził wszystkie pomieszczenia i był na pierwszym mini spacerku.
Oby okazał sie grzecznym psiakiem który lubi sie bawić i chodzić na długie spacery. No i najważniejsze by wniósł do naszego domu jeszcze więcej radości.
Pozdrawiamy serdecznie
nowa rodzinka Reksia;)
PS Zapomnieliśmy napisać wyżej że bardzo dziękujemy wszystkim osoba z TOZu za opiekę nad Reksiem i ze go zabraliście ze Schroniska. Popieramy Wasza akcje w 100% by zabierać psy nadające się do adopcji ze schroniska.

Posted

Dziękujemy ze miłe wypowiedzi na temat naszego nowego psa -Reksia i za dobrze skrojone ogłoszenie na słupie na jednym ze szczecińskich osiedli.

Proszę. :razz:

chodzić na długie spacery

Oooo, to z cała pewnością, przez cały tydzień chodziłam z nim na spacery, minimum półgodzinne, a on w ogóle nie tracił energii.

PS Zapomnieliśmy napisać wyżej że bardzo dziękujemy wszystkim osoba z TOZu za opiekę nad Reksiem i ze go zabraliście ze Schroniska.

A TOZ dziękuje za to, że zechcieli Państwo przygarnąć tę bidę do swojej rodziny. Mam nadzieję, że odwiedzą Państwo jeszcze dogomanię i napiszę o Reksiu, o tym jak się sprawuje kilka słów - mimo że miałam z nim doczynienia tylko kilka dni, trafił w sam środek mojego serca i okazał się moim psim ideałem. :roll:

Dziś odebrałam dwa telefony w jego sprawie, a więc szybka decyzja i szybkie przybycie po niego było najlepszą decyzją, jaką mogli Państwo podjąć. ;)

Będę wypatrywać Reksia z Państwem za każdym razem, jak będę szła do babci, na Kaliny. :loveu:

Serdecznie pozdrawiam i dziękuję.

Posted

[quote name='szczecinianka']Proszę. :razz:

A TOZ dziękuje za to, że zechcieli Państwo przygarnąć tę bidę do swojej rodziny. Mam nadzieję, że odwiedzą Państwo jeszcze dogomanię i napiszę o Reksiu, o tym jak się sprawuje kilka słów - mimo że miałam z nim doczynienia tylko kilka dni, trafił w sam środek mojego serca i okazał się moim psim ideałem. :roll:
quote]

Na pewno będziemy odwiedzali TOZ. Następna wizyta już w poniedzialek-zastrzyk a kolejna w czwartek.- szczepienia A kolejna jak zajdzie potrzeba. Po prostu chcemy by nasz Reksio nadal był pod opieka sympatycznych weterynarzy z TOZ jak zajdzie potrzeba.
Pozdrawiamy serdecznie
J>M>R
Ps Moniko proszę do nas podejść jak nas z Reksiem spotkacie na osiedlu by dowiedzieć sie jak Twój pierwszy piesek którym sie w TOZ opiekowałaś sie czuje.
PS2 Reksu serdecznie Was pozdrawia

Posted

Moniko proszę do nas podejść jak nas z Reksiem spotkacie na osiedlu by dowiedzieć sie jak Twój pierwszy piesek którym sie w TOZ opiekowałaś sie czuje.

Z chęcią to zrobię. :)
Pozdrawiam serdecznie!

Posted

To spotkanie będzie w ten poniedziałek, tak?

Dziękuję Ci Monia.:) Dowiedziałam się, że tamtą sunią (mix maltańczyka) interesuje się też inna osoba, z Warszawy. Także chyba będę musiała gdzie indziej szukać pieska z włosami.

Posted

Wiesz myślę, że przyjdę na to spotkanie. ;)

Widziałam tę sunię, teraz codziennie zaglądam na stronę schroniska. Rzeczywiście praktycznie nie ma sierści, pokaże ją siostrze. Widać, że była przestraszona. I jakie ma śmieszne uszka :)

Posted

A co do suczki - jutro i pojutrze porobię zdjęcia i na pewno napiszę Ci o niej coś więcej. I właściwie to jestem w TOZie codziennie, a zapraszam Cię na poniedziałek i to na konkretną godzinę - jesli pasuje Ci w inny dzien, to zapraszam, nie pomyslalam o tym wcześniej, głupiam. :lol:

Posted

Niestety będę mogła przyjechać na 16, wcześniej niebardzo.
Ale już jestem bardzo podekscytowana i szczęśliwa a zarazem trochę niepokoi mnie to. Bo jestem raczej osobą, która boi się nieznanego i odczuwam niewielki lęk przed poznaniem nowych osób. Ale myślę, że będzie dobrze :)

Już powiedziałam siostrze o suni, ale przez telefon. Będę czekała na Twoją informację. :) Siostra chciała pieska na urodziny, ale coś mi się wydaje, że to ja zrobię sobie prezent urodzinowy. ;) Przyznam się, że dzisiaj kończę 24 lata :)