szczecinianka Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Monis, zapraszam. :razz: A gdybyś miała ochotę wcześniej, to w poniedziałek o 16 do siedziby TOZu przyjdą dwie dziewczyny, którym mam powiedzieć coś o wolontariacie. :razz: Quote
Aisza Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 szczecinianka napisał(a):REKSIO MA DOM! :loveu: Tym razem skuteczna okazała się nieco starsza metoda - ogłoszenie na słupie. Po Reksia przyszła 50letnia Pani i od razu zabrała go do domu. Nowy Rok zaczyna się wspaniale. :loveu: Ale szykujcie się na kolejne wyzwania, bo jutro jedziemy po dwa kolejne psiaki! :evil_lol: WITAMY;) Dziękujemy ze miłe wypowiedzi na temat naszego nowego psa -Reksia i za dobrze skrojone ogłoszenie na słupie na jednym ze szczecińskich osiedli. Reksiu juz jest od 2 godzin w swoim nowym mieszkaniu u nowej rodzinki. :multi: Już zwiedził wszystkie pomieszczenia i był na pierwszym mini spacerku. Oby okazał sie grzecznym psiakiem który lubi sie bawić i chodzić na długie spacery. No i najważniejsze by wniósł do naszego domu jeszcze więcej radości. Pozdrawiamy serdecznie nowa rodzinka Reksia;) PS Zapomnieliśmy napisać wyżej że bardzo dziękujemy wszystkim osoba z TOZu za opiekę nad Reksiem i ze go zabraliście ze Schroniska. Popieramy Wasza akcje w 100% by zabierać psy nadające się do adopcji ze schroniska. Quote
szczecinianka Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Dobra, jutro zobaczę. Według mnie ona ma sierść a nie włosy. Quote
szczecinianka Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Dziękujemy ze miłe wypowiedzi na temat naszego nowego psa -Reksia i za dobrze skrojone ogłoszenie na słupie na jednym ze szczecińskich osiedli. Proszę. :razz: chodzić na długie spacery Oooo, to z cała pewnością, przez cały tydzień chodziłam z nim na spacery, minimum półgodzinne, a on w ogóle nie tracił energii. PS Zapomnieliśmy napisać wyżej że bardzo dziękujemy wszystkim osoba z TOZu za opiekę nad Reksiem i ze go zabraliście ze Schroniska. A TOZ dziękuje za to, że zechcieli Państwo przygarnąć tę bidę do swojej rodziny. Mam nadzieję, że odwiedzą Państwo jeszcze dogomanię i napiszę o Reksiu, o tym jak się sprawuje kilka słów - mimo że miałam z nim doczynienia tylko kilka dni, trafił w sam środek mojego serca i okazał się moim psim ideałem. :roll: Dziś odebrałam dwa telefony w jego sprawie, a więc szybka decyzja i szybkie przybycie po niego było najlepszą decyzją, jaką mogli Państwo podjąć. ;) Będę wypatrywać Reksia z Państwem za każdym razem, jak będę szła do babci, na Kaliny. :loveu: Serdecznie pozdrawiam i dziękuję. Quote
Aisza Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='szczecinianka']Proszę. :razz: A TOZ dziękuje za to, że zechcieli Państwo przygarnąć tę bidę do swojej rodziny. Mam nadzieję, że odwiedzą Państwo jeszcze dogomanię i napiszę o Reksiu, o tym jak się sprawuje kilka słów - mimo że miałam z nim doczynienia tylko kilka dni, trafił w sam środek mojego serca i okazał się moim psim ideałem. :roll: quote] Na pewno będziemy odwiedzali TOZ. Następna wizyta już w poniedzialek-zastrzyk a kolejna w czwartek.- szczepienia A kolejna jak zajdzie potrzeba. Po prostu chcemy by nasz Reksio nadal był pod opieka sympatycznych weterynarzy z TOZ jak zajdzie potrzeba. Pozdrawiamy serdecznie J>M>R Ps Moniko proszę do nas podejść jak nas z Reksiem spotkacie na osiedlu by dowiedzieć sie jak Twój pierwszy piesek którym sie w TOZ opiekowałaś sie czuje. PS2 Reksu serdecznie Was pozdrawia Quote
szczecinianka Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Moniko proszę do nas podejść jak nas z Reksiem spotkacie na osiedlu by dowiedzieć sie jak Twój pierwszy piesek którym sie w TOZ opiekowałaś sie czuje. Z chęcią to zrobię. :) Pozdrawiam serdecznie! Quote
DG32 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi: szczęśliwą masz rękę dziewczyno, jak tak dalej pójdzie to opróżnicie to schronisko. Quote
monis24 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 To spotkanie będzie w ten poniedziałek, tak? Dziękuję Ci Monia.:) Dowiedziałam się, że tamtą sunią (mix maltańczyka) interesuje się też inna osoba, z Warszawy. Także chyba będę musiała gdzie indziej szukać pieska z włosami. Quote
szczecinianka Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Monis, tak, zapraszam serdecznie. :razz: Cieszę się, że jesteś zainteresowana. Jutro chciałabym wyciągnąć ze schroniska tę suczkę: adopcja - adopcje - psy - 2232/08 - Schronisko Dla Zwierząt w Szczecinie Prawie w ogóle nie ma sierści, więc nie będzie problemu gubienia, może Cię zainteresuje? Quote
monis24 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Wiesz myślę, że przyjdę na to spotkanie. ;) Widziałam tę sunię, teraz codziennie zaglądam na stronę schroniska. Rzeczywiście praktycznie nie ma sierści, pokaże ją siostrze. Widać, że była przestraszona. I jakie ma śmieszne uszka :) Quote
szczecinianka Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 To super. Będę w TOZie już znacznie wcześniej, żeby wyprowadzić nasze nowe nabytki. Jeśli Ci pasuje, to napisz o której i zapraszam, przejdziemy się z nimi. Quote
szczecinianka Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 A co do suczki - jutro i pojutrze porobię zdjęcia i na pewno napiszę Ci o niej coś więcej. I właściwie to jestem w TOZie codziennie, a zapraszam Cię na poniedziałek i to na konkretną godzinę - jesli pasuje Ci w inny dzien, to zapraszam, nie pomyslalam o tym wcześniej, głupiam. :lol: Quote
monis24 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Niestety będę mogła przyjechać na 16, wcześniej niebardzo. Ale już jestem bardzo podekscytowana i szczęśliwa a zarazem trochę niepokoi mnie to. Bo jestem raczej osobą, która boi się nieznanego i odczuwam niewielki lęk przed poznaniem nowych osób. Ale myślę, że będzie dobrze :) Już powiedziałam siostrze o suni, ale przez telefon. Będę czekała na Twoją informację. :) Siostra chciała pieska na urodziny, ale coś mi się wydaje, że to ja zrobię sobie prezent urodzinowy. ;) Przyznam się, że dzisiaj kończę 24 lata :) Quote
katarzyna kuczewska Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 wspaniałe wiesci :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
szczecinianka Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczecin-sympatyczna-mloda-suczka-szuka-domu-128347/#post11532399 Quote
Recommended Posts