Kasia Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Aukcja Pioruna: Młody, 7 m-cy, porzucony SZCZENIAK szuka DOMU! (551037986) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Saphira Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Piorunek dalej szuka domku. Czemu nikt go nie chce:-(:-(:-( Quote
Agata69 Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Dzisiaj mam dzień pracowity, ale i sa tego efekty. Zadzwonił pan chętny adoptować pieska. Z siedmiu wysłąnych wybrał... Pioruna. Państwo chca go poznać. Trzymajcie kciuki. Quote
bigosik Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 piorun.cooldog.pl adopcjapsa.pl psy.pl toz.pl darmobranie.pl tu już nasz piorunno urzęduje, miałam problem z eurocity, pokazywali błąd - że plik ze zdjęciem jest nieprawidłowy, i to bez informacji co jest be :angryy: Mimo,że zmieniałam rozmiar, wymiar i ech...no właśnie - listuje nowe psie i nie tylko strony, ale jeszcze dorzucanko Reksia mnie czeka. Wesołe są też strony gdzie rejestrujesz się jako użytkownik dla organizacji pomagającej zwierzętom,żeby dodać zwirzaki- a ja niezrzeszona :roll: (jeszcze...?), ale one pod opieką TOZ-u nieprawdaż?:loveu: Quote
Agata69 Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 bigosik napisał(a):piorun.cooldog.pl adopcjapsa.pl psy.pl toz.pl darmobranie.pl tu już nasz piorunno urzęduje, miałam problem z eurocity, pokazywali błąd - że plik ze zdjęciem jest nieprawidłowy, i to bez informacji co jest be :angryy: Mimo,że zmieniałam rozmiar, wymiar i ech...no właśnie - listuje nowe psie i nie tylko strony, ale jeszcze dorzucanko Reksia mnie czeka. Wesołe są też strony gdzie rejestrujesz się jako użytkownik dla organizacji pomagającej zwierzętom,żeby dodać zwirzaki- a ja niezrzeszona :roll: (jeszcze...?), ale one pod opieką TOZ-u nieprawdaż?:loveu: Prawdaż.... Quote
bigosik Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 No właśnie i tam się nie rejestrowałam poza cooldogiem(lub którymś z tych serwisów) - ale na cooldogu(boo to jednak nie cooldog) wystarczyło,że psiaki są pod opieką (żeby kontakt mozna było dodać), a nie że ja jako organizacja.. Uczciwie:roll: Quote
bigosik Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Piorun: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Agata69 Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Kochani, od wczoraj Piorcio jest w nowym domu. Tam jest trójka dzieci, sami chłop[cy. Podobno sa zachwyceni pieskiem. Trzymajcie kciuki, żeby się udało. Quote
kosu32 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Piorun "trafił" w ich domek i powalił wszystkich domowników swoim urokiem osobistym :biggrina: Trzymamy za niego kciuki !!! :happy1: Quote
sdal2 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 wkoncu nasze malestwo znalazło kogos kochajacego oby juz na stałe. Pozdrowienia dla Piorunka. Quote
sdal2 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Agata jednak masz rekę do adopcji, nikt nie robi tego lepiej. Quote
bigosik Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Jak to miło wdeptać na wątki zakończone adopcjami. WIeeeelki szacun dla Agaty i każdego kto pomagał tym psinkom:loveu::loveu::loveu: Quote
Bambino Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 bigosik napisał(a):Jak to miło wdeptać na wątki zakończone adopcjami. WIeeeelki szacun dla Agaty i każdego kto pomagał tym psinkom:loveu::loveu::loveu: Agatuś, WIELKIE BUZIAKI za Piorunka :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts