Agata69 Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Plon z plakacików: dzwonił pan, z którym musze sie skontakyować osobiscie, bo mówi przez aparat i słabo go rozumiałam mimo szczerych chęci, dzwoniła dziewczyna ze wsi, maja 3 psy, chcą 4 , nie podoba mi sie to ale sprawdzę. Quote
Kasia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Wznowione allegro Pioruna: Porzucony 6 m-czny SZCZENIAK znów szuka domu!!! (536265440) - Aukcje internetowe Allegro Agata co u niego? Ile jeszcze ma czasu? Quote
Agata69 Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Oba domy z ogłoszeń zrezygnowały. dziewczyna ze wsi smsem. Pan przez niezadowolona żonę, która podobno ma alergie na psy. jakis cholerny wysyp alergików. Pani się niecierpliwi, bo w luty wyjeżdżają. Jutro Piorun będzie w Nowościach włocławskich, ale... jakoś słaba mam nadzieję. Nie wiem co robić. Najchetniej dałabym go do jakiegos Dt, ale skąd go wziąć? Quote
Saphira Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Prosimy o domek dla Pioruna :modla::modla::modla: To taka śliczna wesolutka psina :lol::lol::lol::Dog_run: :Dog_run::Dog_run: Quote
Saphira Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Piorun prosi o domek :roll::roll::roll: Quote
Agata69 Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Ani jednego telefonu, nic. Cisza. Całkowity brak pomysłów co dalej. Quote
Saphira Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 I co u Pioruna ? Jest ktoś zainteresowany ? Quote
sdal2 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 i piorunek znajdzie dom , musi jeszcze tylko troszkę poczekac, niemożliwe żeby takiego ślicznego psiaka i nadodatek młodego nikt nie chciał, poprostu jego przyszły właściciel nie wie o tym że Piorun szuka domu. Quote
Saphira Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Saphira'] Hopaaaamy psinko :multi::multi::multi: :Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
Agata69 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Dzisiaj wysyłam zdjecia Piorunka jednej pani z okolic Torunia. Ale wielkiej nadziei sobie nie robię. Quote
Agata69 Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Pani z okolic Torunia wybrała innego psiaka, Śnieżkę z watku osiecińskiego. Quote
Bambino Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Agata69']Pani z okolic Torunia wybrała innego psiaka, Śnieżkę z watku osiecińskiego.[/quote] Sorry, Agatka, że nie nasz Piorun, ale przynamniej inna bidulka bęzie miała lepiej.:roll: Quote
jayo Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Jaki Piorun ma stosunek do innych psow? I do dzieci? Moze cos sie dla niego znajdzie.. Quote
Saphira Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Wydaje mi sie, że on obecnie mieszka w mieszkaniu u rodziny z dziećmi. W przypadku szczeniaka połączenie z innymi psami nie będzie stanowiło problemu. Raczej problemy są w przypadku psów dorosłych silnie sygnalizujacych swój terytorializm. Myśle, ze tu wszystko sie ułoży. Quote
Agata69 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Przepraszam, że nie wchodze na watek, ale nic sie w jego sprawie nie dzieje, ani pół telefonu. Piorun uwielbia dzieci (mieszka z 7 latkiem) i inne psy. Może chociaż DT jakies dla niego... Quote
Saphira Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Spacerek :painting: kolacja :sabber: spanko :sleep2: koszmary nocne :ghost_2: Quote
Agata69 Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Nic, zupełnie nic mimo ogłoszeń i plakatów. Czy ktos moze pomóc? Quote
Saphira Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Może ten siedmiolatek przekona rodziców, że nie oddaje sie bez powodu kochanego stworzenia. Nie mam pomysłu.....Zostaje tymczas i ogłaszać. Quote
Recommended Posts