Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Plon z plakacików:
dzwonił pan, z którym musze sie skontakyować osobiscie, bo mówi przez aparat i słabo go rozumiałam mimo szczerych chęci,
dzwoniła dziewczyna ze wsi, maja 3 psy, chcą 4 , nie podoba mi sie to ale sprawdzę.

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oba domy z ogłoszeń zrezygnowały. dziewczyna ze wsi smsem. Pan przez niezadowolona żonę, która podobno ma alergie na psy.
jakis cholerny wysyp alergików.
Pani się niecierpliwi, bo w luty wyjeżdżają. Jutro Piorun będzie w Nowościach włocławskich, ale... jakoś słaba mam nadzieję.

Nie wiem co robić. Najchetniej dałabym go do jakiegos Dt, ale skąd go wziąć?

Posted

i piorunek znajdzie dom , musi jeszcze tylko troszkę poczekac, niemożliwe żeby takiego ślicznego psiaka i nadodatek młodego nikt nie chciał, poprostu jego przyszły właściciel nie wie o tym że Piorun szuka domu.

Posted

[quote name='Agata69']Pani z okolic Torunia wybrała innego psiaka, Śnieżkę z watku osiecińskiego.[/quote]
Sorry, Agatka, że nie nasz Piorun, ale przynamniej inna bidulka bęzie miała lepiej.:roll:

Posted

Wydaje mi sie, że on obecnie mieszka w mieszkaniu u rodziny z dziećmi.
W przypadku szczeniaka połączenie z innymi psami nie będzie stanowiło problemu. Raczej problemy są w przypadku psów dorosłych silnie sygnalizujacych swój terytorializm. Myśle, ze tu wszystko sie ułoży.

Posted

Przepraszam, że nie wchodze na watek, ale nic sie w jego sprawie nie dzieje, ani pół telefonu.

Piorun uwielbia dzieci (mieszka z 7 latkiem) i inne psy. Może chociaż DT jakies dla niego...