Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

IWO[SIZE=2]- jest młodym ok 2 letnim psem bardzo w typie cocer spaniela.Psiak trafił do schroniska po wypadku, miał operacje i musiał mieć śrubę.Teraz śruba jest już ściągnięta i Iwo wraca do zdrowia.
Jest wspaniałym psem, uwielbia chodzić na spacery, spędzać czas z człowiekiem.
Nie wykazuje żadnej agresji do ludzi, można mu ręką grzebać w misce, nie jest też agresywny do innych zwierząt.
Jest naprawdę mega łagodny.

Kontakt w sprawie adopcji:

tel. 669-216-571

[SIZE=2]e-mail: karolinasobaszkiewicz@wp.pl

Oto przystojniak:

Posted

Piękny psiak. :loveu: :loveu: :loveu:
Czy jest już wykastrowany? :cool3:

Zrobię jutro Allegro cudeńkowi i wrzucę na spanielowe. ;)

Włoski jeszcze na łapince nie odrosły, widać, że stawia inaczej łapkę bidulek i mięśnie trochę zanikły, ale i tak jest cudo nad cuda. Piękny pycholek ma. :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Co do wykastrowania to nawet nie pamiętam czy był czy nie ;P Zapytam jutro.

No na spacerach trochę kuśtyka na tą łapkę ale spacery robimy wolne, choć on po wyjściu z klatki energii ma dużo ;)

Jest naprawdę cud pieskiem.

Posted

karolina1 napisał(a):
Ostatnio był również czesany przez jedną z naszych wolontariuszek, już mu się kołtunki pod uszami robiły więc wyczesać trzeba było ;)

Trzeba było wyciąć te kłaki pod i za uszami. Tam są takie mięciutkie włoski, które się strasznie szybko kołtunią. ;)

Posted

Dziekuje za ogłoszenia. :loveu:

Asiu, Iwo nie jest wykastrowany narazie po operacji był, ma tą łapę kulejącą i nie chcą go męczyć.

Ale przed adopcją napewno bez ciachnięcia go nie puszczę :razz:

Posted

Tak ze wszystkich ten pan był najlepszy, kastracje pewnie napiszemy umowę o kastracji do podpisania, Iwo zostanie wtedy wykastrowany jjuz w domu jak mu się z nóżką polepszy.

Posted

karolina1 napisał(a):
Tak ze wszystkich ten pan był najlepszy, kastracje pewnie napiszemy umowę o kastracji do podpisania, Iwo zostanie wtedy wykastrowany jjuz w domu jak mu się z nóżką polepszy.

Sorry za upierdliwość, ale co to znaczy najlepszy? Możesz napisać coś więcej o tym panu, bo nie brzmi to zbyt przekonująco. Psiak ma ogłoszenia od kilku dni dopiero, zainteresowanie jest, więc nie ma sensu się śpieszyć z oddawaniem do adopcji. Ale może przesadzam... :roll:

• 2 years later...
Posted

to mój spajki! zginol mi a jak bylam w schronisku to powiedzieli ze psa nie ma!:angryy: w zeszłym roku tez byłam!:angryy: na bank spajk! w chwili zaginiecia mial skorzana obroze, prosze o jakies informacje na jego temat. obecni wlasciciele jak powiecie do niego pod stół to pójdzie( nietypowe:) spi "do góry kołami":) najlepiej w luzku.jest kochany.baaardzo prosze o informacje. pozdr.

Posted

[quote name='rami']to mój spajki! zginol mi a jak bylam w schronisku to powiedzieli ze psa nie ma!:angryy: w zeszłym roku tez byłam!:angryy: na bank spajk! w chwili zaginiecia mial skorzana obroze, prosze o jakies informacje na jego temat. obecni wlasciciele jak powiecie do niego pod stół to pójdzie( nietypowe:) spi "do góry kołami":) najlepiej w luzku.jest kochany.baaardzo prosze o informacje. pozdr.[/QUOTE]
Najlepiej skontaktuj się z osobą, która założyła wątek. Jeśli pies zaginął masz prawo przez 2 lata go odzyskać (nawet jeśli został wyadoptowany). Musisz jednak udowodnić, że to rzeczywiście Twój pies, najprościej by było gdyby pies miał chipa.