karolina1 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 IWO[SIZE=2]- jest młodym ok 2 letnim psem bardzo w typie cocer spaniela.Psiak trafił do schroniska po wypadku, miał operacje i musiał mieć śrubę.Teraz śruba jest już ściągnięta i Iwo wraca do zdrowia. Jest wspaniałym psem, uwielbia chodzić na spacery, spędzać czas z człowiekiem. Nie wykazuje żadnej agresji do ludzi, można mu ręką grzebać w misce, nie jest też agresywny do innych zwierząt. Jest naprawdę mega łagodny. Kontakt w sprawie adopcji: tel. 669-216-571 [SIZE=2]e-mail: karolinasobaszkiewicz@wp.pl Oto przystojniak: Quote
karolina1 Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Nikt nie zauważył Iwucha? :puppydog: Quote
FuksowA* Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Śliczny :( Postaram się coś załatwić jak narazie wkleiłam na moje forum, może ktoś się zainteresuje. Quote
karolina1 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Dinka napisał(a):Zrobic ogloszenia Iwuchowi?:loveu: Oczywiście, bardzo bym prosiła i bardzo dziękuje :loveu: Quote
Dinka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Iwo: kokosy.pl gumtree.pl pineska.pl kupiepsa.pl ogloszenia.trojmiasto.pl pajeczyna.pl Quote
Asia & Ginger Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Piękny psiak. :loveu: :loveu: :loveu: Czy jest już wykastrowany? :cool3: Zrobię jutro Allegro cudeńkowi i wrzucę na spanielowe. ;) Włoski jeszcze na łapince nie odrosły, widać, że stawia inaczej łapkę bidulek i mięśnie trochę zanikły, ale i tak jest cudo nad cuda. Piękny pycholek ma. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
karolina1 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Co do wykastrowania to nawet nie pamiętam czy był czy nie ;P Zapytam jutro. No na spacerach trochę kuśtyka na tą łapkę ale spacery robimy wolne, choć on po wyjściu z klatki energii ma dużo ;) Jest naprawdę cud pieskiem. Quote
karolina1 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Ostatnio był również czesany przez jedną z naszych wolontariuszek, już mu się kołtunki pod uszami robiły więc wyczesać trzeba było ;) Quote
Asia & Ginger Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 karolina1 napisał(a):Ostatnio był również czesany przez jedną z naszych wolontariuszek, już mu się kołtunki pod uszami robiły więc wyczesać trzeba było ;) Trzeba było wyciąć te kłaki pod i za uszami. Tam są takie mięciutkie włoski, które się strasznie szybko kołtunią. ;) Quote
Daga&Maks Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 zrobiłam kilka ogłoszeń : 4lapy.pl eoferty.com.pl psy.pl spacerek.net dwukropek.pl ojej.pl e-zwierzak.pl petsy.pl neeon.pl wegetarianie.pl Quote
elzak3 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Trzymam za Iwa kciuki. Sama mam spanielkę staruszke i sentyment do tej rasy. Quote
karolina1 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Dziekuje za ogłoszenia. :loveu: Asiu, Iwo nie jest wykastrowany narazie po operacji był, ma tą łapę kulejącą i nie chcą go męczyć. Ale przed adopcją napewno bez ciachnięcia go nie puszczę :razz: Quote
karolina1 Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Dostałam dziś maila w spawie Iwa, ale zapeszać narazie nie będe. Quote
karolina1 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Proszę już o nieogłaszanie Iwa. Było dzisiaj w jego sprawie 15 telefonów ;) Dziś ma ktoś po niego podjechać ;) Quote
Asia & Ginger Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 karolina1 napisał(a):Proszę już o nieogłaszanie Iwa. Było dzisiaj w jego sprawie 15 telefonów ;) Dziś ma ktoś po niego podjechać ;) Mam nadzieję, że ktoś sensowny? A co z kastracją w takim razie? :roll: Quote
karolina1 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Tak ze wszystkich ten pan był najlepszy, kastracje pewnie napiszemy umowę o kastracji do podpisania, Iwo zostanie wtedy wykastrowany jjuz w domu jak mu się z nóżką polepszy. Quote
Asia & Ginger Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 karolina1 napisał(a):Tak ze wszystkich ten pan był najlepszy, kastracje pewnie napiszemy umowę o kastracji do podpisania, Iwo zostanie wtedy wykastrowany jjuz w domu jak mu się z nóżką polepszy. Sorry za upierdliwość, ale co to znaczy najlepszy? Możesz napisać coś więcej o tym panu, bo nie brzmi to zbyt przekonująco. Psiak ma ogłoszenia od kilku dni dopiero, zainteresowanie jest, więc nie ma sensu się śpieszyć z oddawaniem do adopcji. Ale może przesadzam... :roll: Quote
karolina1 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Wczoraj Iwo poszedł do domu państwo są z Słupska jak dobrze pamiętam, muszę porozmawiać z kierowniczką i spróbuje załatwić kontakt do tych państwa. Quote
rami Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 to mój spajki! zginol mi a jak bylam w schronisku to powiedzieli ze psa nie ma!:angryy: w zeszłym roku tez byłam!:angryy: na bank spajk! w chwili zaginiecia mial skorzana obroze, prosze o jakies informacje na jego temat. obecni wlasciciele jak powiecie do niego pod stół to pójdzie( nietypowe:) spi "do góry kołami":) najlepiej w luzku.jest kochany.baaardzo prosze o informacje. pozdr. Quote
Asia & Ginger Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='rami']to mój spajki! zginol mi a jak bylam w schronisku to powiedzieli ze psa nie ma!:angryy: w zeszłym roku tez byłam!:angryy: na bank spajk! w chwili zaginiecia mial skorzana obroze, prosze o jakies informacje na jego temat. obecni wlasciciele jak powiecie do niego pod stół to pójdzie( nietypowe:) spi "do góry kołami":) najlepiej w luzku.jest kochany.baaardzo prosze o informacje. pozdr.[/QUOTE] Najlepiej skontaktuj się z osobą, która założyła wątek. Jeśli pies zaginął masz prawo przez 2 lata go odzyskać (nawet jeśli został wyadoptowany). Musisz jednak udowodnić, że to rzeczywiście Twój pies, najprościej by było gdyby pies miał chipa. Quote
Recommended Posts