rami Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 nie miał chciałam dodac ze mam spanielke i nie chce spajka na szczeniaki jak jest wykastrowany to ok. nieobchodzi mnie to. pisałam do kasia1 ale nic nieodpisuje. nie wiem. mieszkam za granicą w tczewie bede na koniec miesiaca to pojade znowu do tego schroniska. jestem pewna ze to spajk jak nie wiem co! swiadków moge podac? spajki bytł bardzo zwiazany ze mna moze mnie pozna? Quote
rami Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 chciałam dodać ze spajka znalazła moja kolezanka przywiazanego do drzewa przy drodze na giełde kwiatowa w gdańsku. dała go mi. spajk uwielbiał jezdzic samochodem. teraz ,po wypadku pewnie tego nie lubi.został na noc z kolezanką a ja pojechałam. musiał mnie szukac, na pewno. jestem pewna ze gdyby go samochód nie potracil wrociłby do domciu jest bardzo madry.jeszcze raz prosze włascicieli o odezwe. Quote
Asia & Ginger Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 rami napisał(a):nie miał chciałam dodac ze mam spanielke i nie chce spajka na szczeniaki jak jest wykastrowany to ok. nieobchodzi mnie to. pisałam do kasia1 ale nic nieodpisuje. nie wiem. mieszkam za granicą w tczewie bede na koniec miesiaca to pojade znowu do tego schroniska. jestem pewna ze to spajk jak nie wiem co! swiadków moge podac? spajki bytł bardzo zwiazany ze mna moze mnie pozna? Kontaktowałaś się już w sprawie Spajkiego z Karolina1? Jej nr telefonu podany jest na pierwszej stronie wątku. Quote
rami Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 karolina.. nie odpowiada, byłam w schronisku i dyrektorka powiedziała ze bardzo trudno bedzie mi udowodnic ze to mój spajk, prawie niemozliwe, bo czipa nie miał, tatuazu, w psy w trybie wygladaja tak samo. ze to było bardzo nagłosione, i jak mogłam nie zauwzyc w intern. kiedy ja internet mam kilka miesiecy dopiero, a na to ze tam byłam to mógł byc ktos niedoinformowany z wolatariuszy. no trudno jak sie nie da to ciesze sie, ze ma domek, przynajmniej sie powinnam cieszyc. ...... a pytałam sie jak lady, a ona zaadoptowana:))) Quote
Asia & Ginger Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 rami napisał(a):karolina.. nie odpowiada, byłam w schronisku i dyrektorka powiedziała ze bardzo trudno bedzie mi udowodnic ze to mój spajk, prawie niemozliwe, bo czipa nie miał, tatuazu, w psy w trybie wygladaja tak samo. ze to było bardzo nagłosione, i jak mogłam nie zauwzyc w intern. kiedy ja internet mam kilka miesiecy dopiero, a na to ze tam byłam to mógł byc ktos niedoinformowany z wolatariuszy. no trudno jak sie nie da to ciesze sie, ze ma domek, przynajmniej sie powinnam cieszyc. ...... a pytałam sie jak lady, a ona zaadoptowana:))) Rami przykro mi, że tak wyszło. Chyba nic już nie da się zrobić. Możemy się już tylko cieszyć, że psiak ma nowy domek. Trzymaj się. :glaszcze: Quote
Recommended Posts