Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ano, i przede wszystkim musimy pamiętać, by ładować akumulatorki do aparatu, by później nie mieć niemiłych niespodzianek w postaci niemożności zrobienia fot... bo baterie padły :angryy: i potem pozostaje tylko aparacik w telefonie :oops:

i fota z serii "i co ja robię tu, hałuuu..."

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze ale on pociemniał na zime heheh :) ale oczy i morda no eldusiowa :evil_lol:

hihihi ja tak w czestochowie wtedy na wystawie zrobiłam aparat bez akmulatorków karta w innej torbie fajne foty mam buhhaha dobrze ze tengusia byla z nami :loveu:

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

udało się wybrać tylko to:

po małym zaryraniu łapki na frywolnym spacerku ;)

pierwszy raz z małą Martą

to co tygryski lubią najbardziej ;)

wielka głowa pełna głupotki ;)

Posted

Wiesz, no z łapką to zwykłe przecieńcie było, które zdarza się każdemu psiakowi. Garda też przez to przechodziła i niestety pewnie się jeszcze nie raz się przytrafi, a wszystko dzięki tym, co nie potrafią butelki wyrzucić do śmietnika tylko muszą rzucać szkłem gdzie popadnie... niestety taka "kultura" :angryy:
A co do wystaw to może kiedyś spróbujemy, tak dla samych siebie i dla pokazania czegoś innego, ze względu na jego nietypowe ubarwienie. ale na razie nad tym się nie zastanawialiśmy. Empo i Garda to nasze rozrabiaki do kochania, a wystawy nie są istotne. Oba wzbudzają zainteresowanie wśród ludzi, dzieciaki je uwielbiają - Empo za wulkan energii, a Gardę za jej stateczność i delikatność...

Posted

umaszczenie ma śliczne,więc wystawa mogłaby byc udana
a co do butelek-racja,u nas są kosze nawet na szkło a i tam ludziom ciężko jest wywalić-wolą pod ten kontener,a pózniej jak z psem iśc na spacer-1)slalom psich kup;2)slalom róznych niebezpiecznych dla psa smieci

• 4 weeks later...
  • 1 month later...