Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja do parku chorzowskiego raczej z psami nie jezdze, za duzo tam ludzi i innych psow jak dla nas :eviltong: za to zapraszam na lotnisko w Muchowcu tam w okresie letnim dosc czesto bywam z bestiami :diabloti:

Posted

Kurczaczek, to my też się bierzemy z małym do robienia pierwszych kroków w stronę wystawiania się na ringu... :oops:
Koniec dzieciństwa Empo, czas wziąć się do roboty!!

uff... i odpoczynek, czyli to co mu wychodzi najlepiej :lol:

Posted

Basia&Safi napisał(a):
super ze jedziecie :):):):) eldo z bracieszkiem stanie na ringu noo noooo ide cwiczyc heheh

no wlasnie super bede mogla wysciskac maluchy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i obfocic :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

hmm... jakoś idą :diabloti:.
Empo najlepiej wystawia się na inne interesujące obiekty, czyli potencjalnych psich towarzyszy zabaw...
Poza tym.. dobrze, że się jeszcze łapie na klasę szczeniąt ;)

i na spacerku z wujaszkiem Bono

Posted

Empo to braciszek Eldo :lol: widać podobieństwo w oczkach :p
a w Częstochowie zadebiutuje nasz mały :evil_lol: i stanie na ringu z bardziej już doświadczonym bratem...
...dlatego zbiera siły spacerując, spiąć i wcinając przysmaki...

Posted

przykro mi ze debiut sie nie powiodl i Empo nie stanal na ringu razem z braciszkiem :-( szkoda ze nie zostaliscie mimo wszystko na imprezie ... milo bylo poznac (ja bylam z Eldo i jego ludzmi robilam wam foty :grins: ) buzka :p

Posted

ehh... nam też przykro :-(, ale mały pokazał swoja ciemna stronę :angryy:
Braciszkowie spotkają się w Bytomiu, przynajmniej tak planujemy... a do tego czasu wiemy, co mamy robić by sytuacja się nie powtórzyła.
A co do fotek, to czy mogę prosić o przesłanie? My mamy tylko kilka zrobionych w pociagu :oops: i "na mieście"...
Pozdrawiamy i również miło było się spotkać i poznać :laugh2_2:

Posted

Musicie z empo dużo ćwiczyć, na spacerach odwracajcie jego uwagę od psów jakąś zabawka i za każdym razem jak się to uda to smakołyk, nie karćcie go, nie szarpcie to tylko go bardziej będzie uczyło agresji będzie chciał was zdominować, z kazde dobre zachowanie smakołyk, i dużo dużo ćwiczeń, poprosicie jakiegoś znajomego z psem i robcie sobie takie male sesje mijajcie go z psem i zawsze jak uda się wam odwrócić uwagę empo od tego psa pochwala i tak małymi krozkami

Posted

Dzięki za rady. Wszystko jest już od pewnego czasu wdrażane :oops:
Tengusia "spasiba" za wspaniałe fotki... nie mogę się paru oprzec... powalił mnie zwłaszcza nr 1...

błogi usmiech

• 2 weeks later...