Tengusia Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 ja do parku chorzowskiego raczej z psami nie jezdze, za duzo tam ludzi i innych psow jak dla nas :eviltong: za to zapraszam na lotnisko w Muchowcu tam w okresie letnim dosc czesto bywam z bestiami :diabloti: Quote
staffboy Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Przygotowania do VIII Grand Prix Polski Terierów Typu Bull Quote
Basia&Safi Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 super ze jedziecie :):):):) eldo z bracieszkiem stanie na ringu noo noooo ide cwiczyc heheh jak eldo stanie tak w czestochowie to obiecje ze msze tam zamowie :D:D:D:D Quote
staffboy Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Kurczaczek, to my też się bierzemy z małym do robienia pierwszych kroków w stronę wystawiania się na ringu... :oops: Koniec dzieciństwa Empo, czas wziąć się do roboty!! uff... i odpoczynek, czyli to co mu wychodzi najlepiej :lol: Quote
Tengusia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Basia&Safi napisał(a):super ze jedziecie :):):):) eldo z bracieszkiem stanie na ringu noo noooo ide cwiczyc heheh no wlasnie super bede mogla wysciskac maluchy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i obfocic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asztir Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 To umaszczenie ma rewelacyjne, to czarne znaczenie na głowie jest takie słodkie :) ciekawe tylko co na to sędzia :razz: Quote
staffboy Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Ano właśnie. Poczekamy... zobaczymy. Małemu i tak się cały czas kolorek zmienia, więc trudno stwierdzić jaki będzie efekt końcowy. Quote
staffboy Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 hmm... jakoś idą :diabloti:. Empo najlepiej wystawia się na inne interesujące obiekty, czyli potencjalnych psich towarzyszy zabaw... Poza tym.. dobrze, że się jeszcze łapie na klasę szczeniąt ;) i na spacerku z wujaszkiem Bono Quote
Basia&Safi Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 no ten ten :):): mam nadzieje ze łapka bedzie juz zdrowa i uda sie nam stanac na ringu :) Quote
staffboy Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Empo to braciszek Eldo :lol: widać podobieństwo w oczkach :p a w Częstochowie zadebiutuje nasz mały :evil_lol: i stanie na ringu z bardziej już doświadczonym bratem... ...dlatego zbiera siły spacerując, spiąć i wcinając przysmaki... Quote
Tengusia Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 przykro mi ze debiut sie nie powiodl i Empo nie stanal na ringu razem z braciszkiem :-( szkoda ze nie zostaliscie mimo wszystko na imprezie ... milo bylo poznac (ja bylam z Eldo i jego ludzmi robilam wam foty :grins: ) buzka :p Quote
staffboy Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 ehh... nam też przykro :-(, ale mały pokazał swoja ciemna stronę :angryy: Braciszkowie spotkają się w Bytomiu, przynajmniej tak planujemy... a do tego czasu wiemy, co mamy robić by sytuacja się nie powtórzyła. A co do fotek, to czy mogę prosić o przesłanie? My mamy tylko kilka zrobionych w pociagu :oops: i "na mieście"... Pozdrawiamy i również miło było się spotkać i poznać :laugh2_2: Quote
Tengusia Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 kilka fotek waszego lobuza znajdziecie w mojej galerii ... mam nadzieje ze w Bytomiu uda mi sie zrobic jakies ladniejsze foty bo te jakies marne mi wyszly :( http://www.dogomania.pl/forum/f80/faza-bolek-mialy-byc-amstaffy-sa-dwa-klapciaki-zapraszamy-82381/index486.html#post12158559 Quote
Basia&Safi Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Musicie z empo dużo ćwiczyć, na spacerach odwracajcie jego uwagę od psów jakąś zabawka i za każdym razem jak się to uda to smakołyk, nie karćcie go, nie szarpcie to tylko go bardziej będzie uczyło agresji będzie chciał was zdominować, z kazde dobre zachowanie smakołyk, i dużo dużo ćwiczeń, poprosicie jakiegoś znajomego z psem i robcie sobie takie male sesje mijajcie go z psem i zawsze jak uda się wam odwrócić uwagę empo od tego psa pochwala i tak małymi krozkami Quote
staffboy Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Dzięki za rady. Wszystko jest już od pewnego czasu wdrażane :oops: Tengusia "spasiba" za wspaniałe fotki... nie mogę się paru oprzec... powalił mnie zwłaszcza nr 1... błogi usmiech Quote
staffboy Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 a spoko jakoś leci... powolutku, ale do przodu ;) Quote
staffboy Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Empo :evil_lol: zgłosił się na wystawę. Będziemy wystawiać...:angel: lub :evilgrin:. Pozdrawiamy :lol: Quote
staffboy Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 parę fotek ze spacerku... robione telefonem więc trochę słabe, ale są ;) zabawa chwilka przerwy... Quote
Recommended Posts