staffboy Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Witam. Nazywam się Emporio, ale wołają na mnie Empo. Mam prawie 4 miesiące. Mieszkam w nowym domu od 22 listopada i podoba mi się :cool3: Mam starszą siostrzyczkę Gardę - grzeczniutka bokserka i dzięki temu ja rządzę... a co, w końcu to ja jestem facetem ;) małym ale z charakterkiem! Moi rodzice to Big Star Tak Wiele Miłości i Sirius Zecchieno d'oro. p.s. próbowałem już wcześniej się pokazać, ale niestety z jakiś powodów nie udawało mi się to :-( Quote
staffboy Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Dziękuje Basiu za wstawienie fotek maluchów. W końcu znalazłam chwilkę by bez pośpiechu poszukać i powklejać kilka fotek Empo :multi: w wieku 2 miesięcy :angel: a to co lubi robić najbardziej ;) w wieku ok 3 miesięcy - na spacerku w parku Quote
staffboy Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Empo i Garda w świątecznym nastroju... Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Witam :laola:. Piękny psiak :loveu: Quote
Basia&Safi Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 :) Śliczny jest :)Fajnie ja sie nazywam Basia Ty tez hehe psiaki maja imie na E i jeszcze rodzeństwo hehe a i zeby bylo mało mamy tez drugiego psa i tez suczke :D:D:D p.s Basiu musisz wstawiac trcohe mniejsze fotki ;) Quote
staffboy Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Dziękujemy za miłe powitania Ano dużo zbieżności jest Basiu. A co do fotek, to te już są poobcinane i pomniejszone, a i tak na szybcika wyszło, że zbyt duże... Quote
Bullila.nl Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Witamy staffika na forum:multi::multi::multi: Quote
staffboy Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Postaramy się w najbliższym czasie porobić świeże fotki, a na razie... z wujaszkiem Bonem :laugh2_2: Quote
wejherstaff Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Umaszczenie to ma naprawdę bardzo ciekawe i niespotykane ;):loveu: Quote
Patka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 właśnie ciekawe jak się wybarwi :) a jaką maść ma wpisana w metryce? Quote
Carbonara Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 strumyk napisał(a):wszystko sie zgadza - agouti typ dzki, czyli wilczasty problem jest inny - teoretycznie ta masc nie wystepuje u SBT :evil_lol: tak Strumyku , tylko teoretycznie :) :evil_lol: Quote
Patka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Carbonara :klacz: ze względu na maść Rudexa i jej przyszłe (kiedyś tam) dzieci ten temat też zaczął mnie interesować :cool3: jesteś wielkim szperaczem oto medal :bluepaw: Quote
staffboy Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 :crazyeye: WOW, jeśli chodzi o metamorfozę Sally. Na zdjęciach już jako dorosła wygląda prawie (jest trochę jaśniejsza) ;) jak nasz mały Empo. Niesamowicie zmieniła jej się barwa. Dlatego też zgodnie ze wskazówkami, będziemy robić dużo zdjęć i obserwować zmiany. Na obecną chwilę zauważyliśmy, że ciemy włos się "rozlał" bardziej po grzbiecie niż było to wcześniej i to on wypada. Może zbliży się umaszczeniem do Sally, a może... poczekamy zobaczymy co się wypoczwarzy z naszego :diabloti: Quote
Basia&Safi Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Świetny jest :) musicie go zgłosic w marcu do katowic na wystawe :) Eldo jak narazie nie chce ładnie stac :diabloti: postoi 3 sekudny i juz :mad: Quote
Vectra Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 na dyskusję o umaszczeniach tych ciekawych , zapraszam tu http://www.dogomania.pl/forum/f889/nietypowe-umaszczenie-u-staffika-pogawedka-edukacyjna-131531/ wydzieliłam temat , mam nadziej , że Empo się nie obrazi :) Quote
staffboy Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Nie ma sprawy ;) Empo nie ma nic przeciwko :lol: Quote
Tengusia Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 pamietam to ogloszenie na allegro, strasznie spodobal mi sie wlasnie ten maluch ze wzgledu na nietypowe umaszczenie a tu prosze ktos mi go podkupil i se galeryjke jeszcze zalozyl :mad: sliczny maluch, taki mniami :loveu::loveu::loveu: Quote
staffboy Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 :lol: życie już takie bywa... widzę, że jesteś z Katowic, my często bywamy w Parku WPKiW, zawsze można się spotkać i zobaczyć kluska na "żywca". Quote
Recommended Posts