Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A może by warto zamiast opowiadania takich pierdoł zabrać sie do pracy i wesprzeć działania np EMIRA .
Bo to co tu się pisze / oczywiście macie rację / nie zmienia faktu że ten człowiek ? ma to wszystko w pompie i tylko prawomocny wyrok może tego ....... sprowadzić na ziemie i ostrzec innych że bestialstwo wobec zwierząt nie ujdzie płazem.
Trzeba by spytac Emira jakiej oczekuje od Was pomocy .

Posted

Straszne jest to co tu czytam...:-(:-( również jestem z okolic Chełma...
zagadam sie z wami ze 2 lata za tekie bestialstwo to stanowczo mało!:angryy:

Posted

ARGIS napisał(a):
Straszne jest to co tu czytam...:-(:-( również jestem z okolic Chełma...
zagadam sie z wami ze 2 lata za tekie bestialstwo to stanowczo mało!:angryy:

niestety musze cię zmartwić sądowo ten człowiek dostał bardzo wysoką karę bo mugł też wyrwać poprostu parę miesięcy albo grzywne. niestety sądy nie angarzują sie w walczenie o wysoką karę dla niego bo "ważniejsi" są ludzie i gdyby coś takiego zrobił człowiekowi spokojnie by dostał 10 latek albo i więcej bo to już by się liczyło za sadystyczną prubę morderstwa albo coś w tym stylu

Posted

O jej:placz: To na lubelszczyźnie...:shake: Boże...co za palant!!!:-( Moim zdaniem powinni teraz go wziąć za nogę przywiązać do samochodu i pociągnąć przez 5km !!!!!

Posted

niestety musze cię zmartwić sądowo ten człowiek dostał bardzo wysoką karę bo mugł też wyrwać poprostu parę miesięcy albo grzywne. niestety sądy nie angarzują sie w walczenie o wysoką karę dla niego bo "ważniejsi" są ludzie i gdyby coś takiego zrobił człowiekowi spokojnie by dostał 10 latek albo i więcej bo to już by się liczyło za sadystyczną prubę morderstwa albo coś w tym stylu

Tak wiem to doskonale ze za znacanie sie nad zwierzetami sad przyznaje do 2 lat wiezienia to max.... no ale ja uwazam ze za znecanie sie ze szczegolnym okrucienstwem kary pozbawienia wolnosci powinny byc wyzsze... przeciez jesli teraz znaca sie nad zwierzeciem to w przyszlosci moze zabic czlowieka... po co ryzykowac !! zamknąc sku****** na zawsze i niech tajm sie zastanawia nad swoim postepowaniem!

sorki ale wybuchlam troszke...
kazdy ma swoje zdanie na ten temat, a prawo i tak nie zmienimy...:shake: