Erazm Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Dostałam na maila POMÓŻCIE PSIEJ BABCIUNI RESZTĘ ŻYCIA SPĘDZIĆ W PRZYJAZNYM DOMU Luka ma juz 13 lat , a za soba piekne chwile. Miala swoja kochana Pania , dom i pełna miske. Jej Pani zachorowała LUKA z dnia na dzien straciła WSZYSTKO!!! Jest załamana i zagubiona. To dla niej zbyt wiele do zniesienia ... Sunia która od urodzenia mieszkała w domu i straciła go na starośc nie potrafi sie odnalezc w nowym swiecie który tak bardzo ja przygnębia. Luka trafiła do schroniska :-( w zwiazku z tym ze całymi dniami lezała bez ruchu , wyjąc i nie wykazując zadnej checi do życia - została zabrana w inne miejsce. Jednak mimo wszytsko PILNIE MUSI ZNALEZC DOM!!!! Przebywa w towarzystwie wielu psów. Walczy o kazdy dotyk , kazde zainteresowanie , nie chce się odlepic od czlowieka który okaze jej odrobine zainteresowania. Zwracamy sie do Was z apelem o pomoc w znalezieniu domu dla Luki ... Boimy sie ze moze nie wytrzymać tego "ciśnienia" ... Ona bardzo potrzebuje domu , miłości i zainteresowania które straciła w jednej sekundzie. Luka najbezpieczniej czuje sie wtedy kiedy ma obok siebie kogoś kogo kocha. Zostawiona sama denerwuje sie i płacze :-( Sunia przebywa pod Warszawą . Luka ładnie chodzi na smyczy , zgadza się z samcami,jest miłą i kochaną babcią . LUKA JEST PO ZABIEGU STERYLIZACJI I SZCZEPIENIACH , JEST ZDROWA. KONTAKT :608 839 495 bezdomnepsy1@op.pl Quote
dzodzo Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 podniose chociaz babuszke jak dla mnie to jest pointer lub cos w typie:crazyeye: Quote
Erazm Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Ech, ja się zupełnie na rasch nie znam, w kropki to dalmat:oops: Quote
Erazm Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Straszne, ze psiak, który ma tak blisko za TM musi odchodzić w schronie, po tym jak całe życie był chołubiony Quote
dzodzo Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 jak dla mnie pointer;) w sumie niewazne, sliczna jest i tyle, szkoda ze została bez domu :shake: Quote
:: FiGa :: Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Serce się łamie gdy patrzy się na tę smutną mordkę... Quote
Erazm Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Babciu na górę, może Cię jakaś litościwa dusza wypatrzy:-( Quote
Erazm Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Babuniu doopka marznie w budzie:shake: Quote
Erazm Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Babuniu czy przyjdzie odejść Ci w boksie:-( Quote
malagos Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Erazm, dobra kobieto, napisz do tanitki, ona jest od wyzłów, pprzeslij jej zdjecia - pomoze okreslić rasę. Bo to psiatko stało blisko koło wyzła, to pewne :cool3: Quote
kamilka91 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Z tego co wiem, dalmatyńczyki są blisko spokrewnione z wyżłami ;) Quote
Erazm Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Napisze jak rozgryze nowego kompa, na razie nie moge odnalezc jak glupiego linka kopiowac:comp26::comp26::comp26: Quote
Erazm Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Staruszka, jak w pierwszym poscie, czyli...psiak na dozycie:shake: Quote
wanda szostek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Następne kropki w potrzebie. Napiszcie ile ona ma lat. Quote
Erazm Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Dla babbuni na dozycie kawalek serca i ciepla dlon potrzebna Quote
Recommended Posts