kamilawa Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 U Maxa po staremu... Byliśmy ostatnio na spacerku :) O mało co mi ręki nie wyrwał, ale obydwoje żyjemy :) Teraz trzeba go często czesać, bo max strasznie gubi sierść. U niego jest problem w czesaniu taki, że skacze po wszystkich is ie cieszy :P ja wyszłam z boksy cała podrapana i brudna. Ale opłacało się ;] Quote
kamilawa Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 W końcu mogę to napisać ! MAX MA DOM!!!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Daga&Maks Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 wspaniała wiadomość :multi: a będą jakieś informacje z nowego domu? :razz: Quote
nika28 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Ale się cieszę, idę zdejmować ogłoszenia ! :multi: :multi: :multi: Quote
kamilawa Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Daga & Maks napisał(a):a będą jakieś informacje z nowego domu? :razz: Hmm, informacje już były :) Tak na prawdę już chyba dwa tygodnie temu Maksio poszedł do adopcji, ale każdy obawiał się, że znów wróci, a właściciele mówią, że się już zadomowił, jest bardzo grzeczny i codziennie bawi się z dziećmi :) Tęsknie za nim strasznie, taki inny schron bez Maksa... Nikt juz tak na mnie nie będzie skakał... Jeju, jak ja się do niego przywiązałam... Ważne, że ma dobrze, a to jest najważniejsze :oops: Quote
Recommended Posts