Blue of Blues Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Witam Czy ktoś z Was wybiera się na tę wystawę i gdzie mogę znaleść link do strony niemieckiej gdzie znajdę formularz wystaw by zgłosić psy .Bedę wdzięczna za każde info :):p Quote
Magi Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Podaje Link do meldowania online,trzeba sie tylko zarejestrowac.Bardzo wygodna rzecz,dane psa wpisuje sie tylko raz i potem ,na nastepne wystawy w Niemczech melduje sie przez jeden klik;) na tej stronie szukaj - Ausstellungen http://www.vdh.de/ albo tu jest neutralny Meldunek do wyslania poczta http://www.vdh.de/media/pdf/neutraler_meldeschein.pdf Magi Quote
Kasia&Asti Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Hmmm albo jestem ślepa :razz:, albo nie umiem szukać.... :razz: Gdzie mogę znaleść liste sędziów? Quote
Blue of Blues Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 No ja znowu z tym meldunkiem mam problem :/ Quote
Magi Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Kasia&Asti napisał(a):Hmmm albo jestem ślepa :razz:, albo nie umiem szukać.... :razz: Gdzie mogę znaleść liste sędziów? dostalam maila z Dortmundu,ze za pare dni lista bedzie na ich stronie. Niestety za bardzo sie nie spiesza:shake: Quote
cenzo Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Kasia&Asti napisał(a):Hmmm albo jestem ślepa :razz:, albo nie umiem szukać.... :razz: Gdzie mogę znaleść liste sędziów? Kasia, jesli chodzi o Gordony, to sedziuje Guy Kips (Lux). Quote
Kasia&Asti Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Magi i Nika, wielkie dzięki za odpowiedź!:Cool!: Quote
Kasia&Asti Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 cenzo napisał(a):Kasia, jesli chodzi o Gordony, to sedziuje Guy Kips (Lux). Nika, a wiesz coś więcej na temat tego sędziego? Quote
Blue of Blues Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 A mozecie mi podać kto sędziuje flatcoatet i labradory? z góry dziekuję Quote
Dorota_Fiszer Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Blue of Blues napisał(a):A mozecie mi podać kto sędziuje flatcoatet i labradory? z góry dziekuję Za labki tez bede bardzo wdzieczna,ale przy okazji poprosze tez o goldeny :) Quote
marek f. Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Blue of Blues napisał(a):A mozecie mi podać kto sędziuje flatcoatet i labradory? z góry dziekuję Labradory w Dortmundzie sędziują D. Mensink, NL (Inanna's) - Hündinnen; G. Ek, S (Attikonak) - Rüden Quote
Blue of Blues Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 marek f. napisał(a):Labradory w Dortmundzie sędziują D. Mensink, NL (Inanna's) - Hündinnen; G. Ek, S (Attikonak) - Rüden Marku bardzo Ci dziekuję ;) Quote
Recommended Posts