funia Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Może jej jakiś nerw uszkodził podczas zastrzyku ,nie wiem sama ona się ruszała :shake: Quote
funia Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Madziula odezwij się . SZUKAMY DOMU DLA MADZI Quote
Torusia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Jestem załamana,trochę się boję nie dość,że nie staje na tylną łapkę to jeszcze martwi mnie jej brzuszek,jakoś to niezbyt dobrze wygląda,jakaś dziurka jej się zrobiła,rozmawiałam z lekarzem przez telefon mówił żeby się nie martwić,ale jak on jej widział to skąd może wiedzieć,przez telefon to sobie można pogadać,dopiero w piątek mamy iść do lekarza:shake: Quote
Tola Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Torusia napisał(a):Jestem załamana,trochę się boję nie dość,że nie staje na tylną łapkę to jeszcze martwi mnie jej brzuszek,jakoś to niezbyt dobrze wygląda,jakaś dziurka jej się zrobiła,rozmawiałam z lekarzem przez telefon mówił żeby się nie martwić,ale jak on jej widział to skąd może wiedzieć,przez telefon to sobie można pogadać,dopiero w piątek mamy iść do lekarza:shake: To moze trzeba jechac jutro do weta:roll: Niech obejrzy Madzię, trzeba sie upewnic, ze naprawde nic jej nie jest. I koniecznie pokazac te łapkę.. Quote
Torusia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Nie wiem Tolu,może już wytrzyma do piątku,naprawdę nie wiem? Quote
funia Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Aby tego nie rozdarła ,to wytrzyma Quote
Torusia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Madzia była dzisiaj u lekarza,szwów nie trzeba było zdejmować bo już sama zdjęła i trochę niezbyt ładnie to wygląda, mam przemywać nadmanganianem potasu,żałuję ,że oddałam lekarzowi kołnierz.A co do łapki to może jeszcze tak kuleć bo to po tym zastrzyku,chyba troszkę niecierpliwa jest,że sobie tak lizała,a ja od poniedziałku byłam w pracy i jej nie przypilnowałam. Quote
Tola Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Madzia chyba będzie musiała znowu pozowac do zdjęć, bo i te nie są najlepszej jakosci Quote
funia Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 Moja Madziuńka śliczna !!!!!! jaka ta nóżka biedna ,niedobry pan doktor :oops: Quote
Torusia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Mi się bardzo podoba na trzecim zdjęciu,dzięki Tola.Ale ona dalej kuleje ciekawe jak.Bardzo was proszę szukajmy jej domu,bo moje dzieci się awanturują,że kiedy ona pójdzie,a ona taka spokojna,nie rozumiem w czym im przeszkadza:shake: Quote
stonka1125 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 śliczna madzia,a dzieciaki nieznośne,ale wiem coś o tym,moi to już sie nauczyli że ze mną nie ma dyskusji,jak pojawił sie u nas pierwszy kot to dopiero było ,a po co a kto sie zajmie,a teraz najwiekszy krzykacz sie zajmuje trzema kotami a jednego nawet sam przywlókł do domu Quote
funia Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Madzia prosi o dom .Proszę o pomoc w ogłoszeniach.Ona nie ma Zadnego ,było allegro ale już wygasło. Nie może zostać dłużej u Beaty.:shake::shake: Quote
funia Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Ta sunia jest bardzo mało kłopotliwa ,aby kawałek kącika i biedaczka śpi sobie .Zachowuje czystość .Beata napisz coś więcej o niej. CZy szczeka jak zostaje sama?? Quote
stonka1125 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 madziulka taka delkatna,prosimy o domek!!!!!!!!!!!funia ja jej odnowie to allegro zaraz ,ale będzie tylko do końca miesiąca bo mi blokują konto 30 stycznia bo mam nie popłacone:cool3:a jak popłace po wypłacie to też od razu ja wystawie! Quote
stonka1125 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 MAGDALENKA,tak bardzo się boję,zabierz mnie! (540090492) - Aukcje internetowe Allegro tak mi żal tej madziuni,ona nie moze wrócić do schronu,to ją zabije,musi mieć super domek i to już! Quote
funia Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Stonko na pewno nie ma mowy o schronie ,ale u Beaty też już dłużej być nie może .Ja myślę tylko o DS ,bo dla niej te zmiany to zbyt wiele .Myślę jak opętana i ciągle pustka .... Dzięki za allegro jesteś kochana :loveu: Quote
Torusia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Stonka wielkie dzięki za allegro. Madzia już nie szczeka.Tak bardzo chce być kochana,że umie przystosować się do wielu rzeczy i wiele nauczyć,od samego początku nie brudziła w domu tak jakby wiedziała,że nie wolno.Rozumie jak się do niej mówi i jest posłuszna.Jest bardzo radosna i spokojna,rzeczywiście do szczęścia niewiele jej potrzeba,aby miała cieplutkie posłanko i jedzonko. Quote
funia Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Beata ja ciągle wydzwaniam w sprawie Madzi ,dzisiaj mam dzwonić do jednej pani .Może coś się w końcu uda ,ale to nic pewnego po prostu przypomniała mi sie jedna osoba Quote
Torusia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Dzisiaj rozmawiałam z panią z Sosnowca,która chce wziąć Madzię,tylko szukamy transportu,pani może do połowy drogi wyjechać.Z rozmowy wywnioskowałam,że pani jest bardzo rozsądna i zdecydowana,oby nie zapeszyć. Quote
funia Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Trzeba sprawdzić dom dla Madzi W Sosnowcu ,podam na PW dane . Pani jest zdecydowana i z rozmowy wynika ,że odpowiedzialna . Ale chce Ją jak najszybciej ,Beata jest nawet skłonna zawieżć ją do Krakowa pociagiem ,tylko kwestia sprawdzenia domu:oops: Quote
funia Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 ukłony dla naszej STONECZKI ,bo pani wynalazła MAdzie na Allegro:loveu: Quote
Tola Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Jest transport; trzeba sprawdzic dom. Funia - powysyłałaś info do ludzi z Sosnowca, których podałam? Quote
funia Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Niestety ,ten transport odpada dla nich Stalowa to za daleko.Dogadałam Tarnów i pewnie będzie to sobota pociągiem. Do tych osób pisałam ,ale nikt nie odpowiedział dostałam inny i już dzisiaj po10 będe się dogadywać co do spr. domu. Quote
Recommended Posts