Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem załamana,trochę się boję nie dość,że nie staje na tylną łapkę to jeszcze martwi mnie jej brzuszek,jakoś to niezbyt dobrze wygląda,jakaś dziurka jej się zrobiła,rozmawiałam z lekarzem przez telefon mówił żeby się nie martwić,ale jak on jej widział to skąd może wiedzieć,przez telefon to sobie można pogadać,dopiero w piątek mamy iść do lekarza:shake:

Posted

Torusia napisał(a):
Jestem załamana,trochę się boję nie dość,że nie staje na tylną łapkę to jeszcze martwi mnie jej brzuszek,jakoś to niezbyt dobrze wygląda,jakaś dziurka jej się zrobiła,rozmawiałam z lekarzem przez telefon mówił żeby się nie martwić,ale jak on jej widział to skąd może wiedzieć,przez telefon to sobie można pogadać,dopiero w piątek mamy iść do lekarza:shake:

To moze trzeba jechac jutro do weta:roll:
Niech obejrzy Madzię, trzeba sie upewnic, ze naprawde nic jej nie jest.
I koniecznie pokazac te łapkę..

Posted

Madzia była dzisiaj u lekarza,szwów nie trzeba było zdejmować bo już sama zdjęła i trochę niezbyt ładnie to wygląda, mam przemywać nadmanganianem potasu,żałuję ,że oddałam lekarzowi kołnierz.A co do łapki to może jeszcze tak kuleć bo to po tym zastrzyku,chyba troszkę niecierpliwa jest,że sobie tak lizała,a ja od poniedziałku byłam w pracy i jej nie przypilnowałam.

Posted

Mi się bardzo podoba na trzecim zdjęciu,dzięki Tola.Ale ona dalej kuleje ciekawe jak.Bardzo was proszę szukajmy jej domu,bo moje dzieci się awanturują,że kiedy ona pójdzie,a ona taka spokojna,nie rozumiem w czym im przeszkadza:shake:

Posted

śliczna madzia,a dzieciaki nieznośne,ale wiem coś o tym,moi to już sie nauczyli że ze mną nie ma dyskusji,jak pojawił sie u nas pierwszy kot to dopiero było ,a po co a kto sie zajmie,a teraz najwiekszy krzykacz sie zajmuje trzema kotami a jednego nawet sam przywlókł do domu

Posted

Madzia prosi o dom .Proszę o pomoc w ogłoszeniach.Ona nie ma Zadnego ,było allegro ale już wygasło.

Nie może zostać dłużej u Beaty.:shake::shake:

Posted

Ta sunia jest bardzo mało kłopotliwa ,aby kawałek kącika i biedaczka śpi sobie .Zachowuje czystość .Beata napisz coś więcej o niej.

CZy szczeka jak zostaje sama??

Posted

madziulka taka delkatna,prosimy o domek!!!!!!!!!!!funia ja jej odnowie to allegro zaraz ,ale będzie tylko do końca miesiąca bo mi blokują konto 30 stycznia bo mam nie popłacone:cool3:a jak popłace po wypłacie to też od razu ja wystawie!

Posted

Stonko na pewno nie ma mowy o schronie ,ale u Beaty też już dłużej być nie może .Ja myślę tylko o DS ,bo dla niej te zmiany to zbyt wiele .Myślę jak opętana i ciągle pustka ....

Dzięki za allegro jesteś kochana :loveu:

Posted

Stonka wielkie dzięki za allegro.
Madzia już nie szczeka.Tak bardzo chce być kochana,że umie przystosować się do wielu rzeczy i wiele nauczyć,od samego początku nie brudziła w domu tak jakby wiedziała,że nie wolno.Rozumie jak się do niej mówi i jest posłuszna.Jest bardzo radosna i spokojna,rzeczywiście do szczęścia niewiele jej potrzeba,aby miała cieplutkie posłanko i jedzonko.

Posted

Beata ja ciągle wydzwaniam w sprawie Madzi ,dzisiaj mam dzwonić do jednej pani .Może coś się w końcu uda ,ale to nic pewnego po prostu przypomniała mi sie jedna osoba

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z panią z Sosnowca,która chce wziąć Madzię,tylko szukamy transportu,pani może do połowy drogi wyjechać.Z rozmowy wywnioskowałam,że pani jest bardzo rozsądna i zdecydowana,oby nie zapeszyć.

Posted

Trzeba sprawdzić dom dla Madzi W Sosnowcu ,podam na PW dane .

Pani jest zdecydowana i z rozmowy wynika ,że odpowiedzialna .

Ale chce Ją jak najszybciej ,Beata jest nawet skłonna zawieżć ją do Krakowa pociagiem ,tylko kwestia sprawdzenia domu:oops:

Posted

Niestety ,ten transport odpada dla nich Stalowa to za daleko.Dogadałam Tarnów i pewnie będzie to sobota pociągiem.
Do tych osób pisałam ,ale nikt nie odpowiedział dostałam inny i już dzisiaj po10 będe się dogadywać co do spr. domu.