Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madzia zaczyna wstawać i chodzić,chociaż wolałabym żeby leżała,bo jest taka biedna i zrobił jej się dziwny brzuszek,tak boki jej się zapadły jak chodzi jakby go napiła,pewnie cierpi,a wcześniej jak leżała i do niej zaglądałam to merdała ogonkiem.

• Replies 279
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to dawajcie zdjęcia ,naciągne mężusia chociaż na jedno allegro w tym miesiącu(cienki miesiąc oj cienki,dopadł kryzys branże oponiarską,tż pracuje w fabryce opon,cały czas przestoje)albo dwa bo wystawiłabym jeszcze raz magdusie

Posted

Madzia już troszkę lepiej się czuje , tylko smutna bardzo tak jakby zła na mnie była.Rano zjadła troszkę wątróbki i wypiła wodę,bo wczoraj to nawet pić nie chciała,tylko nie lubi kołnierza,ale nie jest tak źle.W nocy spała ze mną,jestem dzisiaj połamana bo wiecie bałam się żeby jej nie przydusić no i jeszcze z drugim psem śpię,he,he.:lol:

Posted

Byłam dzisiaj z wizytą u Madzi ,tak bidnie wyglądała .Widać było ze ją boli .Pojechałyśmy do weta dał jej leki ,myślę ze jutro już będzie lepiej.

Mam zdjęcia ,jak zdąże to je dzisiaj wstawię.

Posted

Dzisiaj Madzia napędziła mi stracha,po zastrzyku dostała jakiegoś skurczu w tylną łapę i nie mogła chodzić,na dodatek bardzo ją ta łapa bolała aż piszczała,potem zasnęła.Niedawno byłyśmy na spacerze i jest już w porządku,trochę bała się stawać na tę łapę.Ale Madzia ma charakterek chciała weta ugryźć podczas zastrzyku:evil_lol:

Posted

To fajnie, że zaglądacie cieszę się.Madzia dobrze się czuje,brzusio się goi i ma apetyt.Jest już wesoła,merda ogonkiem,już spokojniejsza,prawdopodobnie nie szczeka i wie że nie wolno zabierać jedzenia ze stołu,ogólnie dużo już umie.Ale czy Madzia znajdzie domek,u mnie naprawdę nie może zostać na zawsze.Pozdrawiamy:lol:.

Posted

Beata jak jesteś i pilnujesz to zdejmij na trochę ,ale jak tylko zostaje sama to załóż ,bo wiesz tam ją swędzi i zeby tego nie powygryzała:cool3:

Posted

chyba wiem jak to wygląda bo roxi robiła to samo,jak próbuje sięgnąć do brzucha to kołnierz jej sie wbija zaraz pod blizną i to miejsce jest czerwone,tak?mnie sie wydawało ,że to kołnierz jest za krótki,może macie jakiś wiekszy,spróbuj wymienić

Posted

no fartuszki są ok w zalezności od samozaparcia wylizywacza,rokula lizała ,lizała ,az pewnego pięknego poranka zastałam ją z dziurawym fartuszkiem i z lubością wylizującą zawartość dziury fartuszkowej:evil_lol:dlatego kupiłam kołnierz małpie

Posted

Nawet nie wiem co to fartuszek,koleżanka mnie pocieszyła,że jej sunia też miała czerwony brzuszek,to już się tak martwię,gorzej się martwię jej łapką,czasem chodzi normalnie a czasem trzyma tylną łapkę w górze tak jakby ją bolała,to jest od czasu tego zastrzyku.No nic we wtorek na zdjęcie szwów to zapytam lekarza.