niuta Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Właśnie nie! Obie psiny były bardzo grzeczne. Czasami ma takie zachowania nie do końca zrozumiałe np. wczoraj zaczęła szczekać, jeżyć się jak kot bo w tv usłyszała sygnał karetki:crazyeye: nie wiem czemu to wywołało taką reakcje! Może z czymś się jej kojarzy! W tym tygodniu idziemy do weterynarza, to dam znać co i jak.:cool3: Quote
stonka1125 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 psy ze schroniska niestety mają miliony takich dziwnych zachowań,nigdy nie wiadomo co może być impulsem do dziwnych reakcji,ale to mija z czasem ,miłość czyni cuda , stabilizacja i brak zagrożenia też,jak będzie pewna że nic jej nie grozi to sie przyzwyczai powolutku do wszystkiego Quote
Torusia Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 To serdecznie Was wszystkich pozdrawiam i czekamy na wieści od lekarza,a powiedz jak z Łezką dogadują się? Quote
niuta Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Cześć;) w czwartek po południu idziemy do weterynarza a Łezką dogadują sie bosko, tylko czasami pokarzą sobie ząbki ale to pokazówka hi hi :multi: razem śpią, razem jedzą, tylko spacery mają osobno (na razie)!! :p Quote
niuta Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Cześć wszystkim;) Madzia jest już po wizycie u weterynarza! Wszystko jest w porządku te guzki są narazie w obserwacji ale najprawdopodobniej z czasem same się wchłoną, łapka też w porządku coraz częściej na niej chodzi wiec to z czasem wróci do normy. Jedyny problem to uszy, ma drożdżowe zapalenie uszu, dostała leki i dość szybko powinno być dobrze:multi:. Została odrobaczywiona i w kwietniu przejdzie szczepienia bo najpierw doprowadzimy uszka do porządku:multi: Pozdrowionka wszystkim:loveu: Quote
Torusia Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Witam Niutka przez dwa nie mogłam wogle wejść na watek, a wczoraj przeskakiwała mi strona i nie mogłam nic napisać.To super wieści cieszę,że wszystko jest dobrze.Pozdrawiam serdecznie:loveu: Quote
funia Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Pozdrawiam Niutkę i pytam czy moja ulubienica grzeczna??? Quote
niuta Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Cześć!:roll: U nas wszystko w najlepszym porządku, Madzia jest cudownym psiakiem bbaarrddzzoo grzecznym walczymy z chorymi uszkami a poza tym, wszystko ułożyło się super, nawet nie spodziewałam się że będzie to tak szybko:loveu: Pozdrawiam i przesyłam całuski pa!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Torusia Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Cieszę się bardzo,że wszystko dobrze się układa:loveu: Quote
funia Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Jestem szczęśliwa ,że stworzyłaś jej Niutka wspaniały dom . A może by tak jakieś zdjęcia dla byłych opiekunek i stęsknionych cioteczek z Zamościa:cool3: Quote
stonka1125 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 ja też jestem bardzo szczęśliwa,marta wie jak o madziule się martwiłam,oj niuta,dzięki ci za dom dla madzi!uratowałaś jej zycie! Quote
stonka1125 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 a funi tyłek skopie,a stęskniona ciotka z jarocina sie nie liczy????????????? Quote
Torusia Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Co tam u Madzi słychać? Gorące pozdrowienia :loveu: Quote
funia Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 stonka1125 napisał(a):a funi tyłek skopie,a stęskniona ciotka z jarocina sie nie liczy????????????? No liczy się liczy:oops:,a jakże !!! Quote
funia Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 A co to u Madzi taka cisza ,Martwi mnie to ? może coś sie stało?:shake: Quote
niuta Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Cześć wszystkim:multi: U nas wszystko w porządku ,tylko ciągle brak czasu! Madzia zadomowiła się u nas już na dobre, wczoraj minął miesiąc a my mamy wrażenie jak by była u nas zawsze. Nie ma z nią żadnych problemów,brzusio się zagoił, uszka wyleczone,na spacerkach biega bez smyczy bo jest bardzo posłuszna,przybiega na każde zawołanie.:multi:chodzi za nami krok w krok!! Mimo wcześniejszych obaw świetnie dogadała się z Łezką już nawet jedzą z jednej miski:lol: a jak coś nabroi (tylko jak zostają same) to zrobi te swoje maślane oczka :roll: i nic nie można zrobić nawet nakrzyczeć. pozdrawiam:lol: Quote
Tola Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Ale wieści:loveu: A na zdjęcia mozemy liczyć:cool3: Quote
Torusia Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Super wieści bardzo się cieszymy,że jesteście wszyscy szczęśliwi,zdjęcia widziałam na galerii,ale to te stare,można prosić o nowe?gorące pozdrowienia:loveu: Quote
niuta Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Dodałam dzisiaj zdjęcia ale czekają chyba na akceptacje i nie wiem kiedy będą dostępne:-o Quote
niuta Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 A powiedzcie, co się stało z tą drugą suczką (biszkoptową) znalazła dom???:roll: Quote
Recommended Posts