akucha Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Zachowaj Brązowa pazurki na walke z ludzką głupota :lol: Proszę cioteczki, częstujecie się: Witamy i prosimy o przekazanie wiadomości do sopotu.Baltazar jest tak pięknym i mądrym pieskiem,że nie możemy się nadziwić co musi siedzieć w człowieku aby takiego psa się pozbyć.Do naszego domu wniósł tyle radości i podziwu.Przynosi kapcie gdy jego pani przychodzi z pracy.Uwielbia być czesany sam leci po szczotkę.Po spacerze przychodzi do pani aby zdjąć obroże i zanosi panu do przedpokoju.W lesie nie reaguje na nikogo innego tylko widzi nas.Od soboty jeszcze nie szczekał.Jest wesoły i cały czas nas zachwyca.Będziemy w kontakcie Pozdrowienia dla wszystkich którzy opiekowali się Baltazarem i dziękujemy Hania i Adam Napatrzeć się na te fotki nie mogę! :loveu: :multi: :loveu: Piękny jest prawda? Na stole? :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 no jaki slodkiiiiiiiiiiiiii CUDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Quote
akucha Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Tyle sztuczek zna, taki posłuszny i zabawowy pies. Co on musial w schronie przezywać?! Ale blizna na klacie mu została. Fajny ma ten kolorowy pyszczek, a jaki z niego słodziak! Quote
Kasia25 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Fajny fajny fajny chłopczyk taki. A jaki domek ma super, oglądam i nie mogę się napatrzeć! Quote
brazowa1 Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 kasiu,wiec prosze usunac pieska z banerka :cool3::cool3::cool3: Quote
akucha Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Widzisz Kasiu, zero wdzięczności, od razu ostry ton. To nas sobie wychowała... Quote
brazowa1 Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 ktos musi byc twardy i niestepliwy :diabloti: Wiem,skad sie wzial ten stoł.On tez zostal nauczony wskakiwania na stol ,na podworku schroniska jest taki,na ktory pieski wskakuja i ucza sie,ze za to zawsze jest wesolo i wszyscy sie zachwycaja :oops: Pewnie Baltazar wskoczyl i kazal siebie chwalic :razz: Quote
akucha Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Przecież on bulwa jest, to normalne, że stół nalezy do niego. Moje na stole sypiają przecież. Brązowa, czy on na słońcu, w upalne dni tez zieje? Quote
Kasia25 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 A ja na nią głosowałam na Siostrę dobrotliwą, no nic to moja strata. Spryciarz prawda, skojarzył pewnie stół!!! Super piech. Quote
akucha Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Niespodzianka :multi: Witamy bardzo serdecznie,a Baltazar pozdrawia swoje cioteczki i chce pochwalić się jak to mu się żyje.Jest taki kochany. No nie mogę uwierzyć, że taki dom mu się trafił, jaki on musi być szczęśliwy!!! Jęczałyśmy nad nim, stekałyśmy, a on w RAJU!!! Quote
akucha Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Prawdziwy DOMOWY CYCUCH - szczęśliwy pies! Dziękujemy Nowy Domku :Rose: Quote
ponka1 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Temu to dobrze, trafił na wspaniałych ludzi :multi: Jaki ładny kiełek :razz: Quote
akucha Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 :evil_lol: Wszystko ma ładne, wyglada super! Ciekawa jestem, czy żółte słoneczko jeszcze żyje?! Quote
brazowa1 Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 o mamo!!! on ma robiony masaż,widzieliscie?? Quote
brazowa1 Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 sami zobaczcie-idealny pies dla kobiety-pieszczoch,przytulak,zabaweczki nosi i dla mężczyzny -pobiega za patykiem,poskacze,gra w psie dusza sportowca.Fotki wyslalam do schronu :) Quote
deedee77 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Wow!!!!! Cudownie!!!!:multi::multi::multi: Pozdrawiam serdecznie!!! Quote
akucha Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Brązowa dała go na METAMORFOZY :lol:: http://www.dogomania.pl/forum/f80/metamorfozy-21924/index488.html Quote
akucha Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Brązowa, antidotum na wszystkie smutki ostatnich dni :lol: Witam! Pozdrawiamy i przesyłamy parę nowych fotek z Baltazarkiem naszym słonkiem.Słonko Baltazar ma już drugie pierwsze rozszarpał. Jeżdzi z nami wszędzie coraz bardziej nas zadziwia swoim zachowaniem, oczywiście pozytwnym,uparciuszek też z niego jest ale tak pozytywnie a tak wogółe jest super taki kochany. H. i A. Żółte słoneczko jednak żyje! Ciiii, bo piesek śpi Śpi przytulony do swojego człowieka :multi: Brązowa, ty pisałaś, że on na psy cięty? :razz: Quote
brazowa1 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 hihihihihih,cudowne! a jaki tam ciety,miluszek przeciez :) Dziekuje Akucho! Quote
akucha Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Jak na bulwę przystało - kocha piłki!!! :multi: Taki jestem śliczny pies :loveu: Quote
brazowa1 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 jest szczesliwy-to bije po oczach.No,tego mi dzisiaj było trzeba :) Quote
akucha Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Zauważyłas, jaką ma sierśćć? :-o Jak się pięknie wybarwił, jakiego szlifu dostał? Szok! Quote
Recommended Posts