brazowa1 Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 a do tego dureń zaczal oszczekiwac obcych. Quote
akucha Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Oszczekuje bo ile może czekać? dlaczego nikt go nie chce? Quote
brazowa1 Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 serio,boja sie go ludzie.Wiewiorka wczoraj pytala,jaki on do ludzi,bo wyglada niefajnie.Cos musi byc na rzeczy. Quote
akucha Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 O jaaaa... i Wiewióra też?! No nic, zazieleni się, pójdzie na fotki na zieloną trawke i wizerunek się ociepli. MUSI!!!! Quote
akucha Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Noooo... w sobotę wielki dzień słodziaka!!! Wiewiórko, słyszysz? :razz: Zainteresowani nim ludzie dzwonili przed świętami, dzwonili dziś. Trzymajcie mocno kciuki, niech zaprezentuje się pięknie!!!! Quote
brazowa1 Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 oby piesek sie spodobał,a potem dobrze im sie razem zyło. Quote
akucha Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 To już jutro!!!!!!!!!!!!!!!! :-o Brazowa, pamiętaj - [SIZE="3"]godz. 15.00 - trzeba ludzi wypatrywac! Podałam twój telefoooon. Quote
brazowa1 Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 dobrze,dobrze,zobaczymy,porozmawiamy,mam nadzieje,ze wyjda ze schronu z pieskiem:) Quote
akucha Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [SIZE="3"][SIZE="4"]Pojechał!!!!!!!!!!!! la la la laaa... :cunao::cunao::cunao: :BIG: :B-fly::B-fly::B-fly: Nie macie pojęcia, jak się cieszę!!!! A jaki dom mu się trafił! Zamieszkał w Elblągu :lol:. Państwo są nim zachwyceni, takiego psa szukali. Dzwonili do mnie, żeby podziękować za Bazyla :oops:, do Wioli też. Jakie to miłe.. Bazyl zna dom, wspaniale jeździ samochodem. Ciągnął do klatki schodowej, chciał malutki do domu. W domu grzeczny, poznał już wszystki kąty - nie obsikał!!!! - teraz leży i odpoczywa, widać, że trochę zdezorientowany jest, nasłuchuje odgłosów z korytarza. Przytula się, daje wymyć łapki. Pani mówiła mi, że bardzie za nią jest :loveu: Nooo... po prostu jest CUDNY, ale wiedzialyśmy o tym, prawda? Dzięki ci św. Franciszku za ten dom, spadł nam z serca ogromny ciężar, uffff... Zaprosiłam nowych Państwa na dogomanie, już wysłałm link do wątku. Mam obiecane, że zalogują się! Ale piekna niedziela :multi: Maupo przenoś Bazyla do działu szczęsliwców! Quote
ponka1 Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Szczęśliwy, udało mu się :loveu: Warto było czekać, żeby taki domek się zgłosił. Baltazarku, niech już cię rodzinka nigdy nie opuści, kochaj swoich państwa całym buldożym serduchem. Quote
brazowa1 Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 z całej sily trzymam kciuki,vbardzo,bardzo chce,aby wszystko bylo w porzadku i piesek zawojowal na amen serca opiekunow. sam rwał do samochodu i usiadl w nim,jakby całe zycie jezdził.I nie zwymiotował :cool3: czego sie obawialam,bo był po obiedzie. Na przywitanie od nowych państwa dostal piłeczke,potem sie nia chwalił wszystkim.Głasakany,przymykal oczy rozanielony-słowem-zrobił cala komedie,jak to buldozkowate potrafia. Powodzenia Baltazarze! badz madry,miły i nie wracaj! Quote
mgie Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Co za szczęście:multi::multi::multi: Powodzenia piesku Quote
brazowa1 Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Akuszko,mamy ogromna prosbe-napisz prosze za pare dni do Baltazara.Bedziemy z niecierpliwościa czekac na wiesci. Quote
akucha Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Nie wiem, czy wytrzymam kilka dni :roll: Może zaraz zadzwonię? :hmmmm: Quote
akucha Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 I zadzwoniłam, nie wytrzymałam :oops: Wszystko dobrze, grzeczny, nie brudzi w domu, nie ciagnie na smyczy, nie hałasuje. ZUCH!!! Czuje, że będziemy dumne z niego. Quote
akucha Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Mam wieści z nowego domu! :multi: Dzięki za Baltazara jest cudowny. tak wygląda po pierwszej dobie w nowym domku. Jest czysty i kochany.DO usłyszenia pozdrawiamy Hania i Adam. I to, co lubimy najbardziej :loveu: domowy słodki buldożerek Odsypiamy schroniskowy stres: Z Pancią :loveu:, malutki piesek Pozdowienia dla cioteczek :lol: Jak one w domach się zmieniaja, już nie ma tej zatroskanej minki. Teraz cały jest słodyczą. CUDNY!!! Quote
brazowa1 Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 zdjecia wymiataja!:lol: słoneczko bardzo mu pasuje Fakt-nie jest zatroskany :) Quote
akucha Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Brązowa, ale Pani Maria go podtuczyła ho ho ho :lol: A taka mizerota do schronu przyszła... Do twarzy mu z tym słoneczkiem, co? Quote
brazowa1 Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Pani Maria jest dumna,gdy zabiedzone psy nabieraja ciała :cool3:,a co madrzejsze pieski wiedza z kim sie trzeba zaprzyjaznic.:lol: taki domowy pieseczek,prawda?Nareszcie mu miekko. Quote
akucha Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Tak, domowy! Ma piłeczkę, słoneczko i widać, że jest z niego dumny. Śpi taki odprężony, wyluzowany, aż się do tych fotek usmiecham :lol: Quote
akucha Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Domku, czekmay tu na Was i na nowe wieści o Bazylu! Quote
brazowa1 Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Domku,przybywaj,obgryzamy pazuryyyyyyy Quote
Recommended Posts