tomcug Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Enia, nawet nie wiesz, jak my Ci zazdraszczamy tego, że możesz sobie tak do woli miętosić Leduchę. Nam pozostaje zadowolić się cudnymi fotami. ;) Quote
tomcug Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 tomcug napisał(a):Enia, nawet nie wiesz, jak my Ci zazdraszczamy tego, że możesz sobie tak do woli miętosić Leduchę. Nam pozostaje zadowolić się cudnymi fotami. ;) Tylko gdzie te foty? :mad: :mad: :mad: Quote
Ziutka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 tomcug napisał(a):Tylko gdzie te foty? :mad: :mad: :mad: No właśnie :mad: :mad: :mad: Quote
wisela1 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 WSZYSCY "szczelamy" po fochu i sobie stąd idziemy...WSZYSCY!!!! :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
enia Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 poczekajcie kochane ciocie , cosik sie tam kroi w sprawie fotek........:lol: ps. musze poskarżyć na Waszą faworytkę ,póki Evity nie ma jeszcze.... ta zołza była baaardzo niegrzeczna w stosunku do " psiego dziecka " mego syna, Maksik popatrzył na maleństwo i uciekł, a Ledek zgredek robiła nam "problemy" lekkie..... trza było towarzystwo izolować.....tak się panna rozkokosiła na swoich włościach....niedobra....... Quote
evita. Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='enia'] ps. musze poskarżyć na Waszą faworytkę ,póki Evity nie ma jeszcze.... ta zołza była baaardzo niegrzeczna w stosunku do " psiego dziecka " mego syna, Maksik popatrzył na maleństwo i uciekł, a Ledek zgredek robiła nam "problemy" lekkie..... trza było towarzystwo izolować.....tak się panna rozkokosiła na swoich włościach....niedobra....... Małe sprostowanie na początek :p Ledek nie była niegrzeczna wobec tego małego szczylka tylko nie wiedziała po prostu jak ma się zachowac i kto zacz w ogóle- czy to jakiś mały kociak, królik, świnka morska czy jakieś inne ufo :evil_lol: Nie przyszło jej do głowy, że ta puchata podskakująca kulka może byc psem :eviltong: i nie wiedziała w związku z tym jakie stanowisko ma zając w tej sprawie :eviltong: Siem opalam: :p pozdrowionka :loveu: Quote
tomcug Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Powtarzam jeszcze raz, pilnuj Ledzika, pilnuj. Coraz piękniejsza królewna. :loveu::loveu::loveu: Quote
tomcug Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 A Leda była już na metamorfozach? Jeśli nie to czas najwyższy. ;) Quote
wisela1 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Leduś, co tam jakas Madonna czy inna gwiazdka.... Do piątego pazurka ŻADNA Tobie nie dorasta.... Tyś GWIAZDA NAD GWIAZDY!!! A szczylka olej..... podrośnie - zrozumie komu sie kłaniac....;-) Quote
Ziutka Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='tomcug']Nasza gwiazda nic nie pisze. ;) Już nie wspomnę o weekendowych foteczkach :mad: A tymczasem zapraszam do naszych maluchów :-o :diabloti: http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-banda-malolatow-roznosi-dom-144999/#post12848146 Quote
wisela1 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Śledziku ciocin ukochany...tęskniłas za nami choc ociupinkę? Bo my za TOBĄ przeokrutnie GWIAZDECZKO nasza..... Quote
evita. Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Ciociu- pewnie, że tęskniłam :loveu: A w ogóle to podobno wyrosły mi rogi :eviltong: Ale to nie może byc przecież prawda :evil_lol: Zaraz mają byc podobno foty :p Quote
wisela1 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 To sprawisz starej ciotce wieeeeeeeeeelką radość ANIOŁECZKU..... Quote
evita. Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 No i stało się. Śledzik pokazał w końcu prawdziwą swą naturę :evil_lol:. Jakieś 3 tygodnie temu zrobił jej się na grzbiecie taki śmieszny kędziorek, a za tydzień z drugiej strony- symetrycznie- powstał identyczny. :p Ciężko to uchwycic na fotkach, ale jak się na nią patrzy z góry to wygląda to jak małe różki :evil_lol: Doprawdy nie wiem co mam o tym wszystkim myślec :p: "Rogaty" Ledek: A tutaj zbliżenie : I jeszcze parę fotek: "Żółto mi" ;): Quote
evita. Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 I na koniec specjalny Ledkowy uśmiech dla Cioci Wiseli :loveu:: Quote
asiamm Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 to nie różki!! to anielskie skrzydełka jej rosną :eviltong: Quote
wisela1 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 asiamm napisał(a):to nie różki!! to anielskie skrzydełka jej rosną :eviltong: No właśnie..... Słonko....choć na monitorze pocałowałam ten psipiękny nochal..... Uśmiech czarujacy... że tez ja nie mogę e realu troszkę "pomiętolić" mojej Królewny..... Quote
wisela1 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ja grzecznie:angryy::mad:pytam .... KIEDY DOCZEKAMY SIE SWIEŻYCH WIADOMOSCI ???? Quote
evita. Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 U nas bez większych zmian. Ledek wiedzie sobie nudne i senne kanapowe życie i pozdrawia wszystkie ciocie :loveu::loveu::loveu: Quote
wisela1 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Się postanowiliśmy OBRAZIC...:nerwy::obrazic: Quote
evita. Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Trochę mała ta "nasza" kanapa: :p Quote
wisela1 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Skarbusie ciocine śliczne.... Leduś, matka Cię zbiła? Dlaczego masz taką smutną minkę? Poskarż sie ciotce, a ja juz z matką załatwie.... Quote
evita. Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Ledek ma zawsze dobry humorek :loveu::loveu::loveu:. Na tej fotce jest po prostu zaspana i zamyślona: "jak zwalic Maxa (zwanego przez niektórych niesłusznie Ropuchem :eviltong:) z kanapy i miec całe wyrko dla siebie" :evil_lol:. Mnie dopadło jakieś choróbsko i byłam dziś cały dzień w domu- a Ledunia w siódmym niebie. Chodziła za mną krok w krok i pilnowała żebym brała wsie leki :p A poza tym coraz częsciej chodzimy na spacerki. Śledzik troszkę boi się zakładania szelek, ale jednocześnie widac, że się cieszy i wie że zaraz będzie spacerek. Na spacerkach węszy, znaczy teren (tak śmiesznie kuca i leciutko unosi jedną tylnią łapkę :p) i wszystko ją interesuje. Spuszczona ze smyczy nie oddala się zanadto i w podskokach i skowronkach wraca na wołanie :loveu: Pozdrawiamy wszystkie Ciocie i życzymy dobrej nocy :loveu: Quote
Recommended Posts