Jump to content
Dogomania

***Spod Tesco wprost na kanapę-czyli błyskawiczna kariera ogarowatej, bitej Ledy***

Recommended Posts

• Replies 662
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tomcug napisał(a):
Enia, nawet nie wiesz, jak my Ci zazdraszczamy tego, że możesz sobie tak do woli miętosić Leduchę. Nam pozostaje zadowolić się cudnymi fotami. ;)

Tylko gdzie te foty? :mad: :mad: :mad:

Posted

poczekajcie kochane ciocie , cosik sie tam kroi w sprawie fotek........:lol:

ps. musze poskarżyć na Waszą faworytkę ,póki Evity nie ma jeszcze....
ta zołza była baaardzo niegrzeczna w stosunku do " psiego dziecka " mego syna, Maksik popatrzył na maleństwo i uciekł, a Ledek zgredek robiła nam "problemy" lekkie.....
trza było towarzystwo izolować.....tak się panna rozkokosiła na swoich włościach....niedobra.......

Posted

[quote name='enia']
ps. musze poskarżyć na Waszą faworytkę ,póki Evity nie ma jeszcze....
ta zołza była baaardzo niegrzeczna w stosunku do " psiego dziecka " mego syna, Maksik popatrzył na maleństwo i uciekł, a Ledek zgredek robiła nam "problemy" lekkie.....
trza było towarzystwo izolować.....tak się panna rozkokosiła na swoich włościach....niedobra.......
Małe sprostowanie na początek :p Ledek nie była niegrzeczna wobec tego małego szczylka tylko nie wiedziała po prostu jak ma się zachowac i kto zacz w ogóle- czy to jakiś mały kociak, królik, świnka morska czy jakieś inne ufo :evil_lol: Nie przyszło jej do głowy, że ta puchata podskakująca kulka może byc psem :eviltong: i nie wiedziała w związku z tym jakie stanowisko ma zając w tej sprawie :eviltong:

Siem opalam: :p

pozdrowionka :loveu:

Posted

Leduś, co tam jakas Madonna czy inna gwiazdka....

Do piątego pazurka ŻADNA Tobie nie dorasta.... Tyś GWIAZDA NAD GWIAZDY!!!

A szczylka olej..... podrośnie - zrozumie komu sie kłaniac....;-)

• 2 weeks later...
Posted

Ciociu- pewnie, że tęskniłam :loveu: A w ogóle to podobno wyrosły mi rogi :eviltong: Ale to nie może byc przecież prawda :evil_lol: Zaraz mają byc podobno foty :p

Posted

No i stało się. Śledzik pokazał w końcu prawdziwą swą naturę :evil_lol:. Jakieś 3 tygodnie temu zrobił jej się na grzbiecie taki śmieszny kędziorek, a za tydzień z drugiej strony- symetrycznie- powstał identyczny. :p Ciężko to uchwycic na fotkach, ale jak się na nią patrzy z góry to wygląda to jak małe różki :evil_lol: Doprawdy nie wiem co mam o tym wszystkim myślec :p:

"Rogaty" Ledek:

A tutaj zbliżenie :

I jeszcze parę fotek:

"Żółto mi" ;):

Posted

asiamm napisał(a):
to nie różki!! to anielskie skrzydełka jej rosną :eviltong:

No właśnie.....

Słonko....choć na monitorze pocałowałam ten psipiękny nochal.....
Uśmiech czarujacy... że tez ja nie mogę e realu troszkę "pomiętolić" mojej Królewny.....

• 4 weeks later...
Posted

Ledek ma zawsze dobry humorek :loveu::loveu::loveu:. Na tej fotce jest po prostu zaspana i zamyślona: "jak zwalic Maxa (zwanego przez niektórych niesłusznie Ropuchem :eviltong:) z kanapy i miec całe wyrko dla siebie" :evil_lol:. Mnie dopadło jakieś choróbsko i byłam dziś cały dzień w domu- a Ledunia w siódmym niebie. Chodziła za mną krok w krok i pilnowała żebym brała wsie leki :p A poza tym coraz częsciej chodzimy na spacerki. Śledzik troszkę boi się zakładania szelek, ale jednocześnie widac, że się cieszy i wie że zaraz będzie spacerek. Na spacerkach węszy, znaczy teren (tak śmiesznie kuca i leciutko unosi jedną tylnią łapkę :p) i wszystko ją interesuje. Spuszczona ze smyczy nie oddala się zanadto i w podskokach i skowronkach wraca na wołanie :loveu:
Pozdrawiamy wszystkie Ciocie i życzymy dobrej nocy :loveu: