evita. Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Leduś już z samego rana wyszła na dworek żeby obszczekac całą okolicę :eviltong:. Teraz pewnie smacznie sobie śpi na kanapie. Od kiedy Ledek jest u mnie to ona zajęła przebojem kanapę, na której dotąd wylegiwał się Max. Max jakoś bez większych protestów przyjął ten fakt i jej ustąpił :p Ale od 3 dni zauważyłam, że polegiwanie na kanapie odbywa się rotacyjnie i nawet nie było przy tym jakiś afer :evil_lol:. Wczoraj wieczorem przyłapałam ich nawet jak oboje razem spali. Chciałam zrobic im fotkę, ale niestety na mój widok oboje zwlekli się z wyrka. To chyba jest już przyjaźń, co ? :cool3: Quote
wisela1 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Maxiulo po prosu wie co to kindersztuba ;):lol::loveu: Umie się zachować wobec niewiasty jaką niewątpliwie jest Pani Ledosława.... Quote
evita. Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 wisela1 napisał(a):Maxiulo po prosu wie co to kindersztuba ;):lol::loveu: Umie się zachować wobec niewiasty jaką niewątpliwie jest Pani Ledosława.... No nie wiem nie wiem, czy tu o kindersztubę chodzi :evil_lol:. On chyba po prostu ustępuje małej "gówniarze" dla świetego spokoju :evil_lol: A wczoraj udało mi się zastac tych dwoje w takiej konfiguracji ;): Quote
Ziutka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 wisela1 napisał(a):Te foty są POPROSTU PSIpiękne, cudne..... W zupełności się z Tobą zgadzam :cool3: :loveu: Quote
tomcug Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Jak na prawdziwą damę przystało - łapeczka założona na drugą. :cool3: :razz: Quote
enia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Leduszce się udało-mam nadzieje, że tej też pomożemy:shake: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mieszkalam-pod-krzakiem-na-wegrowskim-rynku-mala-szurka-138012/ Quote
evita. Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Ciocie zaglądajcie do naszej Szurki- link wkleiła Enia. To biedactwo to obraz nędzy i rozpaczy :shake: Quote
wisela1 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 A myślisz że NIE ZAGLĄDAM :crazyeye: Serce samo się w plasterki kroi.... Quote
evita. Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Ledek mówi wszystkim ciociom "dzień dobry" :loveu:. Ostatnio zauważyłam, że relacje Ledzika i Maxa bardzo się poprawiły. Najpierw ta kanapa, a dziś rano przyłapałam ich jak wygrzewali się razem na słoneczku przytuleni doopkami :evil_lol: P.S. Przy okazji zapraszam wszystkich na bazarek ciuszkowy- przeznaczony na utrzymanie Szurci: http://www.dogomania.pl/forum/f99/firmowe-letnie-ciuszki-bluzeczki-spodnice-spodnie-itp-dla-szurki-do-26-05-a-138136/index2.html Quote
wisela1 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Czy Ty matka myślisz że ciocia z Krakowa zapomniała że dawno nowej fotki kochającego rodzeństwa nie było? Nic z tego:mad: BĘDĘ NAPASTOWAĆ !!! Quote
tomcug Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 wisela1 napisał(a):Czy Ty matka myślisz że ciocia z Krakowa zapomniała że dawno nowej fotki kochającego rodzeństwa nie było? Nic z tego:mad: BĘDĘ NAPASTOWAĆ !!! Brawo Citeczko, brawo! Co racja to racja. :diabloti: Quote
evita. Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Niedzielne pozdrowionka dla wszystkich cioc- śle Ledek :loveu:: Quote
wisela1 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Dziekuję Leduniu.... ale dlaczego Ty taka dzisiaj smutna? Matka Cię skrzywdziła? Quote
evita. Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Baaaaaaaaaaardzo senny poranek: :p A tak przy okazji zobaczcie Ciocie co nawywijał mój dawny ziomal- Kostek ;) : http://www.dogomania.pl/forum/f96/warszawa-kostus-odnalazl-sie-dziekuje-wszystkim-za-pomoc-138670/ P.S. Teraz to taki wielki gwiazdor z niego się zrobił :B-fly: ,i pomyslec, że jeszcze niedawno musiałam do niego jeździc i uczyc go jak się robi siku na spacerze :evil_lol: :loveu: Quote
wisela1 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Leduś, gwiazdeczko, na Ciebie ZAWSZE można liczyć... Faktycznie ten Twój podopieczny nieźle nawywijał. Popłakałam, pośmiałam się.... a jak czytałam to wstrzymałąm oddech... Quote
wisela1 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Żle, BARDZO źle u nas Leduniu..... Dzisiaj umarł nasz Filemonek..... Zaczyna brakować łez..... Quote
enia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 wisela1 napisał(a):Żle, BARDZO źle u nas Leduniu..... Dzisiaj umarł nasz Filemonek..... Zaczyna brakować łez..... Wiselo-bardzo bardzo Wam współczuję, nawet nie wiem co sensownego można napisać w takiej sytuacji....:-(:-(:-( myślę o Was... Quote
evita. Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Elu- przytulamy Cię z Ledusią bardzo, bardzo, bardzo mocno i jesteśmy myślami z Wami. W takich chwilach czasami słowa po prostu są puste i zbędne... Dla kociaków: Quote
wisela1 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Bardzo dużo się dzieje ale pamiętam o Tobie gwiazdo :lol::loveu: Co u Ciebie Leduś ? Quote
wisela1 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Oj Ledyś, Ty to taka stateczna niewiasta, a czytałaś co Dyzio dzisiaj nawywijał? Niezła jazda, mówię Ci kochanie.... Quote
enia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ziutka napisał(a):A co tutaj taka cisza ? :mad: No przeca wakacje som:evil_lol::loveu::lol: Quote
Recommended Posts