Jump to content
Dogomania

***Spod Tesco wprost na kanapę-czyli błyskawiczna kariera ogarowatej, bitej Ledy***

Recommended Posts

• Replies 662
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wisela1 napisał(a):
No tak....
Znowu obiecali....

I tym razem słowa dotrzymali :p:

I na koniec Max "ja się naprawdę tu mieszczę" :evil_lol:

Posted

Wyjątkowy jakiś ten wątek. :cool3: Wczoraj miałam taką chandrę, więc wlazłam tu, przeczytałam wszystko od deski do deski i ....... od razu lepiej. ;)

Posted

o rety - wisela zdjęcia wstawiła:multi::laugh2_2::iloveyou::Cool!:
a to moro posłanko hm.....fajowe:loveu:
u mnie kocica uwielbia każdy karton, koszyk, pudełeczko, większy garnek , przykrywkę, opakowania np. po kocu,kołdrze:loveu: ona pcha się i udaje, że przecież mieszka tam od zawsze:lol:
a najchudsza nie jest........
większa od mojej mini sznaucerki;)

Posted

Prawowity właściciel tego posłanka nie ma części obu prawych łapek (taki już z nami zamieszkał). Nie jest zbyt ruchliwy... Dobrze ze sam chadza do kuwetki i nauczył się wskakiwać na kanapę. Pozostałe 2 koty mają 3 posłania... Febe jest taka :"zlokalizowana", ale Filemonek podobnie jak Twój - mieszka wszędzie tam gdzie mu się akurat zachce. Teraz akurat postanowił posiedzieć na moim karku....

Posted

wisela1 napisał(a):
Prawowity właściciel tego posłanka nie ma części obu prawych łapek (taki już z nami zamieszkał). Nie jest zbyt ruchliwy... Dobrze ze sam chadza do kuwetki i nauczył się wskakiwać na kanapę. Pozostałe 2 koty mają 3 posłania... Febe jest taka :"zlokalizowana", ale Filemonek podobnie jak Twój - mieszka wszędzie tam gdzie mu się akurat zachce. Teraz akurat postanowił posiedzieć na moim karku....

a zdjęcie sie da zrobić?:loveu:

Posted

Nie wiem ile widać ale JaśniePanKot poleguje mamci na ramieniu. Foty są jakie są bo sama je robiłam. Kociastemu nawet za bardzo nie przeszkadzało że macham ręką....

Posted

Piękny!:loveu:
a jaki wytrwały na tym ramieniu, choćby się waliło i paliło on musi posiedzieć:loveu:
moja kocica ma tak jak sie na nogach w nocy uwali- mogę się kręcić ile wlezie ona jak kłoda leży bez ruchu :lol: a suka w "głowach" na jaśku:lol:
a potem człowiek wstaje obolały rano do pracy.....:razz:

Posted

O rety, ale zaszczyt nas "kopnął"- sam JAŚNIEPANKOT na naszym wątku zawitał :multi::multi::multi:
A ta fota Rexiulka, który wpasował się w to malusie posłanko przebija wszystko :evil_lol:.
Oj Enia, Enia- Twoja Zuza po prostu wygrzewa Ci wsie kosteczki cobyś reumatyzmu na stare lata nie miała, a Ty od razu, że się na nogach uwala :eviltong:. Jak się już tak kiciowo na naszym wątku zrobiło to poszukam może jakiejś zuzinkowej fotki- żeby wszyscy mogli podziwiac moją ulubienicę :p. No i mam jeszcze jakieś 2 Ledusiowe zdjątka jakby co ;)

Posted

A oto wspomniana Zuzinka :p :

I Ledosława we własnej osobie :p:

Pozdrawiamy wszystkie Ciocie- te które piszą na naszym wątku i te które siedzą ciuchutko i tylko podczytują :loveu:

Posted

Jak my sypiamy to aż :oops: mówić....
TeZio śpi z Czotkiem pod pachą, Febe już mi wytłumaczyła że NAJLEPSZYM nieodwołalnie posłankiem jest moja twarz, Filemonek na nogach raz u mnie raz u TeZia. Bunieczka jako samoprzylepne kłaki bezapelacyjnie musi się lepić do mojego brzucha, a ok. 3 pomiędzy ładuje sie Rexiulo....
Wyrko ma 160 X 210....

Ledusi ogonek nie odpadnie:loveu: Bunia nauczy Ledusie innej techniki merdania. U Buni to ogonek merda psem.....

Wasze zwierza w niebezpieczeństwie....
Ja zakochana po uszy w Ledosławie, a TeZio ma chrapkę na Zuzinkę....

Posted

wisela1 napisał(a):

Ledusi ogonek nie odpadnie:loveu: Bunia nauczy Ledusie innej techniki merdania. U Buni to ogonek merda psem.....

Sprawa Ledusiowego ogonka to temat na całą epopeję :evil_lol: Pierwszy raz w życiu widzę psa, które takie cuda wyczynia ze swoim ogonem. Czasami, gdy Leduś zaczyna nim wymachiwac i robic w powietrzu takie koliste ruchy to mam wrażenie, że po prostu za chwilę odleci. Podrzuca wysoko przy tym tak śmiesznie całą doopkę :loveu: A gdy macha nim mocno na boki to wprawia w ruch całe swoje ciałko i zaczyna się calusia kołysac. Nie wspomnę już o tym jak Ledek się denerwuje gdy niechcący podczas merdania wsadzi sobie ogon do oka :evil_lol: A oniemiały Max się tym wszystkim cudom przypatruje i własnym oczom nie może uwierzyc, bo on bezogoniasty prawie od urodzenia :p
Wieczorne pozdrowionka dla wszystkich ciotek i głaski dla ich ogoniastych i bezogoniastych :loveu:

Posted

ten nochal to aż się prosi o wycałowanie:loveu:
nie wiem jak Wam, ale mi sie wydaje ,że ona jak widzi aparat to się cieszy i ustawia do zdjęć:lol:

Posted

enia napisał(a):

ten nochal to aż się prosi o wycałowanie:loveu:
nie wiem jak Wam, ale mi sie wydaje ,że ona jak widzi aparat to się cieszy i ustawia do zdjęć:lol:

Jasne :loveu: Ciotka aż monitor pocałowała....

Leduś, gwiazdeczko ciocina, naśmieciliśmy Ci na TWOIM wątku... weź sie w garść i pomścij naszą samowolę. Wrzuć do nas jakieś swoje zdjątko.... To które najbardziej lubisz...

Ja już częściej zaglądam do Księżnej Pani niż do swoich diablątek....

Posted

widzę wiselo, że też wstajesz z "kurami":lol:
ja wstałam po 5 tej, moja sunia tylko z wyrzutem jednym okiem spojrzała:shake: o tak nieludzkiej godzinie ją budzę, więc zabrała manatki i udała sie do pokoju obok gdzie "ktoś" jeszcze grzał łóżeczko:p dziś ma stresik -o 9 fryzjer;) wczoraj wiedziała co sie święci bo miała kąpiel i rozczesywanie kołtunków-coby fryzjerka jej nie męczyła tym......

ps. a ta Leda :Dog_run:to nich foty z miasta wstawi, bo coś czuje ,że to wiejska panienka się zrobiła:evil_lol::loveu: zapomniała co to szelki i smycz.....

Posted

enia napisał(a):
widzę wiselo, że też wstajesz z "kurami":lol:
ja wstałam po 5 tej, moja sunia tylko z wyrzutem jednym okiem spojrzała:shake: o tak nieludzkiej godzinie ją budzę, więc zabrała manatki i udała sie do pokoju obok gdzie "ktoś" jeszcze grzał łóżeczko:p dziś ma stresik -o 9 fryzjer;) wczoraj wiedziała co sie święci bo miała kąpiel i rozczesywanie kołtunków-coby fryzjerka jej nie męczyła tym......

ps. a ta Leda :Dog_run:to nich foty z miasta wstawi, bo coś czuje ,że to wiejska panienka się zrobiła:evil_lol::loveu: zapomniała co to szelki i smycz.....

To ja pewnie też bym tak chciałą.....
Moje o 5 to już po albo w trakcie spacerków.....
A co prawda to prawda..... Ledusia ciągle nago chadza....:evil_lol:

Bunia była w salonie miesiąc temu, ale też już obrasta... W przyszłym miesiącu znowu będzie fryzjer....;)