hankag Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 i ja tez jestem na bieząco ...jako cichy wielbiciel :loveu: Quote
evita. Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 wisela1 napisał(a):No tak.... Znowu obiecali.... I tym razem słowa dotrzymali :p: I na koniec Max "ja się naprawdę tu mieszczę" :evil_lol: Quote
enia Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Max chyba przeżywa okres młodzieńczego buntu:evil_lol::eviltong::lol::p Quote
tomcug Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Wyjątkowy jakiś ten wątek. :cool3: Wczoraj miałam taką chandrę, więc wlazłam tu, przeczytałam wszystko od deski do deski i ....... od razu lepiej. ;) Quote
wisela1 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 http://img16.imageshack.us/img16/1148/mmmbzk.jpg Moje TEŻ tak mają.... Posłanko należy do NAJWIĘKSZEGO kota. Czotek jest naprawdę duuuży.... Quote
wisela1 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Chyba ze 30 razy już oglądałam Ledunię i braciszka.... Quote
tomcug Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Przeinstalowałam system i nareszcie widzę Twój awatarek, Elu! Kolorowy na dodatek! :loveu: Quote
enia Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 o rety - wisela zdjęcia wstawiła:multi::laugh2_2::iloveyou::Cool!: a to moro posłanko hm.....fajowe:loveu: u mnie kocica uwielbia każdy karton, koszyk, pudełeczko, większy garnek , przykrywkę, opakowania np. po kocu,kołdrze:loveu: ona pcha się i udaje, że przecież mieszka tam od zawsze:lol: a najchudsza nie jest........ większa od mojej mini sznaucerki;) Quote
wisela1 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Prawowity właściciel tego posłanka nie ma części obu prawych łapek (taki już z nami zamieszkał). Nie jest zbyt ruchliwy... Dobrze ze sam chadza do kuwetki i nauczył się wskakiwać na kanapę. Pozostałe 2 koty mają 3 posłania... Febe jest taka :"zlokalizowana", ale Filemonek podobnie jak Twój - mieszka wszędzie tam gdzie mu się akurat zachce. Teraz akurat postanowił posiedzieć na moim karku.... Quote
enia Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 wisela1 napisał(a):Prawowity właściciel tego posłanka nie ma części obu prawych łapek (taki już z nami zamieszkał). Nie jest zbyt ruchliwy... Dobrze ze sam chadza do kuwetki i nauczył się wskakiwać na kanapę. Pozostałe 2 koty mają 3 posłania... Febe jest taka :"zlokalizowana", ale Filemonek podobnie jak Twój - mieszka wszędzie tam gdzie mu się akurat zachce. Teraz akurat postanowił posiedzieć na moim karku.... a zdjęcie sie da zrobić?:loveu: Quote
wisela1 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Nie wiem ile widać ale JaśniePanKot poleguje mamci na ramieniu. Foty są jakie są bo sama je robiłam. Kociastemu nawet za bardzo nie przeszkadzało że macham ręką.... Quote
enia Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Piękny!:loveu: a jaki wytrwały na tym ramieniu, choćby się waliło i paliło on musi posiedzieć:loveu: moja kocica ma tak jak sie na nogach w nocy uwali- mogę się kręcić ile wlezie ona jak kłoda leży bez ruchu :lol: a suka w "głowach" na jaśku:lol: a potem człowiek wstaje obolały rano do pracy.....:razz: Quote
evita. Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 O rety, ale zaszczyt nas "kopnął"- sam JAŚNIEPANKOT na naszym wątku zawitał :multi::multi::multi: A ta fota Rexiulka, który wpasował się w to malusie posłanko przebija wszystko :evil_lol:. Oj Enia, Enia- Twoja Zuza po prostu wygrzewa Ci wsie kosteczki cobyś reumatyzmu na stare lata nie miała, a Ty od razu, że się na nogach uwala :eviltong:. Jak się już tak kiciowo na naszym wątku zrobiło to poszukam może jakiejś zuzinkowej fotki- żeby wszyscy mogli podziwiac moją ulubienicę :p. No i mam jeszcze jakieś 2 Ledusiowe zdjątka jakby co ;) Quote
evita. Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 A oto wspomniana Zuzinka :p : I Ledosława we własnej osobie :p: Pozdrawiamy wszystkie Ciocie- te które piszą na naszym wątku i te które siedzą ciuchutko i tylko podczytują :loveu: Quote
enia Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Leda to niedługo ogon sobie urwie od tego machania:lol::loveu: Quote
wisela1 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Jak my sypiamy to aż :oops: mówić.... TeZio śpi z Czotkiem pod pachą, Febe już mi wytłumaczyła że NAJLEPSZYM nieodwołalnie posłankiem jest moja twarz, Filemonek na nogach raz u mnie raz u TeZia. Bunieczka jako samoprzylepne kłaki bezapelacyjnie musi się lepić do mojego brzucha, a ok. 3 pomiędzy ładuje sie Rexiulo.... Wyrko ma 160 X 210.... Ledusi ogonek nie odpadnie:loveu: Bunia nauczy Ledusie innej techniki merdania. U Buni to ogonek merda psem..... Wasze zwierza w niebezpieczeństwie.... Ja zakochana po uszy w Ledosławie, a TeZio ma chrapkę na Zuzinkę.... Quote
evita. Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Sceny balkonowe z Ledką w roli głównej ;) : Quote
evita. Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 wisela1 napisał(a): Ledusi ogonek nie odpadnie:loveu: Bunia nauczy Ledusie innej techniki merdania. U Buni to ogonek merda psem..... Sprawa Ledusiowego ogonka to temat na całą epopeję :evil_lol: Pierwszy raz w życiu widzę psa, które takie cuda wyczynia ze swoim ogonem. Czasami, gdy Leduś zaczyna nim wymachiwac i robic w powietrzu takie koliste ruchy to mam wrażenie, że po prostu za chwilę odleci. Podrzuca wysoko przy tym tak śmiesznie całą doopkę :loveu: A gdy macha nim mocno na boki to wprawia w ruch całe swoje ciałko i zaczyna się calusia kołysac. Nie wspomnę już o tym jak Ledek się denerwuje gdy niechcący podczas merdania wsadzi sobie ogon do oka :evil_lol: A oniemiały Max się tym wszystkim cudom przypatruje i własnym oczom nie może uwierzyc, bo on bezogoniasty prawie od urodzenia :p Wieczorne pozdrowionka dla wszystkich ciotek i głaski dla ich ogoniastych i bezogoniastych :loveu: Quote
tomcug Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 To najpiękniejsza sunia pod słońcem. Pomyśleć, że jeszcze niedawno samotna, porzucona, przerażona. :shake: Quote
enia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ten nochal to aż się prosi o wycałowanie:loveu: nie wiem jak Wam, ale mi sie wydaje ,że ona jak widzi aparat to się cieszy i ustawia do zdjęć:lol: Quote
wisela1 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 enia napisał(a): ten nochal to aż się prosi o wycałowanie:loveu: nie wiem jak Wam, ale mi sie wydaje ,że ona jak widzi aparat to się cieszy i ustawia do zdjęć:lol: Jasne :loveu: Ciotka aż monitor pocałowała.... Leduś, gwiazdeczko ciocina, naśmieciliśmy Ci na TWOIM wątku... weź sie w garść i pomścij naszą samowolę. Wrzuć do nas jakieś swoje zdjątko.... To które najbardziej lubisz... Ja już częściej zaglądam do Księżnej Pani niż do swoich diablątek.... Quote
enia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 widzę wiselo, że też wstajesz z "kurami":lol: ja wstałam po 5 tej, moja sunia tylko z wyrzutem jednym okiem spojrzała:shake: o tak nieludzkiej godzinie ją budzę, więc zabrała manatki i udała sie do pokoju obok gdzie "ktoś" jeszcze grzał łóżeczko:p dziś ma stresik -o 9 fryzjer;) wczoraj wiedziała co sie święci bo miała kąpiel i rozczesywanie kołtunków-coby fryzjerka jej nie męczyła tym...... ps. a ta Leda :Dog_run:to nich foty z miasta wstawi, bo coś czuje ,że to wiejska panienka się zrobiła:evil_lol::loveu: zapomniała co to szelki i smycz..... Quote
wisela1 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 enia napisał(a):widzę wiselo, że też wstajesz z "kurami":lol: ja wstałam po 5 tej, moja sunia tylko z wyrzutem jednym okiem spojrzała:shake: o tak nieludzkiej godzinie ją budzę, więc zabrała manatki i udała sie do pokoju obok gdzie "ktoś" jeszcze grzał łóżeczko:p dziś ma stresik -o 9 fryzjer;) wczoraj wiedziała co sie święci bo miała kąpiel i rozczesywanie kołtunków-coby fryzjerka jej nie męczyła tym...... ps. a ta Leda :Dog_run:to nich foty z miasta wstawi, bo coś czuje ,że to wiejska panienka się zrobiła:evil_lol::loveu: zapomniała co to szelki i smycz..... To ja pewnie też bym tak chciałą..... Moje o 5 to już po albo w trakcie spacerków..... A co prawda to prawda..... Ledusia ciągle nago chadza....:evil_lol: Bunia była w salonie miesiąc temu, ale też już obrasta... W przyszłym miesiącu znowu będzie fryzjer....;) Quote
Recommended Posts