wisela1 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Witaj Księżniczko :loveu: Jak nocka minęła? My już po spacerkach.... Mróz u nas taki że aż trzeszczy pod łapkami.... Quote
enia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 evita. napisał(a):Z dobrych wieści: Dzisiaj była piękna duża koo :evil_lol: :multi:. Ledusia jest bardzo czysta. Nie brudzi w pomieszczeniu. Staram się ją wupuszczać na dwór jak najczęściej. Wieczorem, a właściwie po godzinie 16 nie wyciągnie się ją wołami na dwór. Trzyma wsio do rana. Mała bardzo sie boi, że wieczorem zostanie sama na mrozie itp i to dlatego chyba ten jej opór. Dzis rano zjadła prochy na robale zakamuflowane w parówce ;). Bardzo lubi suchą Purinę łososiową. Bardzo odżyła. Niesamowicie cieszy się na mój widok. Podskakuje, popiskuje z radości i dosłownie robi salta w powietrzu :loveu:. Do innych osób podchodzi z rezerwą i obawą, ale myślę, że będzie się coraz bardziej ośmielała. Jest strasznie kochana i tak niesamowicie wdzięczna za każde głaski, zainteresowanie nią :lol:. Spacerujemy troszke po ogródku, ale to tylko chwilkę bo Ledusia zaraz chce uciekać na swoje posłanko. Powoli zaczynam myśleć o sterylce dziewczynki ;) Ledusia przesyła całusy wszystkim swoim ciociom :loveu::loveu::loveu: ja sie dokładam do sterylki Ledy;) trzeba to szybko zrobić bo:albo ma już coś w brzusiu albo cieczka przyjdzie...... bo w Mińsku chyba nie ma darmowych sterylek na koszt Miasta? Quote
evita. Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 W Mińsku nie ma darmowych sterylek, ani żadnych zniżek fundowanych przez miasto :shake:. W ogóle w Mińsku nie ma nic jeśli chodzi o pomoc miasta zwierzętom :angryy:. Jesteśmy 100 lat za murzynami :angryy:. Ale nic to-poradzimy sobie jakoś ;). Ledusia już coraz śmielsza. Jak schodzę do niej to wykonuje dziki taniec radości :loveu:. Jest bardzo czysta. Nigdy nie zdarzyła jej się żadna wpadka. Niestety nie umie bawić się zabawkami, nie zna też żadnych psich przysmaków. Z moim psem póki co relacje w miare poprawne. Powolutku się poznają. Ledusia dziś merdała nieśmiało do niego ogonkiem. On jest bardziej sceptyczny bo od zawsze był jedynakiem :p Dzisiaj Ledusia będzie miała gości. Ciekawe jak zareaguje ? ;) P.S. Całuski od ciotek przekazuję Ledusi na bieżąco :loveu: Quote
wisela1 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 evita. napisał(a): P.S. Całuski od ciotek przekazuję Ledusi na bieżąco :loveu: To jest absolutnie konieczne !!! Ufam Ksieżniczko że miałas spokojną noc, bez detonacji... Moje futrzaki jeszcze do tej chwili odczuwają skutki wczorajszej prawie całodziennej kanonady.... Quote
Folen Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Leda w Nowym Roku życzę Ci domu najwspanialszego pod słońcem, zresztą wiem, że żaden inny "nie przejdzie" ;) Quote
asiamm Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 mój też nie umiał sie bawić zabawkami, ani sam ani z ludziem. jakoś się naumiał, ale i tak najfajniejsze dla niego jest gryzienie plastikowych butelek po napojach ;) a piszczących zabawek (nawet cichutkich) boi się do dziś :roll: a jest już nami prawie 1,5 roku piękna Leda hop! Quote
evita. Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Drogie Ciocie- pięknie dziękujemy za życzenia :loveu::loveu::loveu: My też życzymy Wam aby ten Nowy Rok przyniósł radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń, a gdy się one wszystkie spełnią niech dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają zyciu sens. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :lol: [quote name='wisela1']Ufam Ksieżniczko że miałas spokojną noc, bez detonacji... Moje futrzaki jeszcze do tej chwili odczuwają skutki wczorajszej prawie całodziennej kanonady.... Ledusia przeżyła sylwestrową noc bez większych sensacji. Chociaż strzelania było niestety sporo :shake:. Ale Ledusia była bardzo dzielna i dała radę chyba dzięki miłemu towarzystwu :loveu:: Nawet wujek Max- największy tchórz z całej ekipy też nieźle się bawił :evil_lol: Pozdrawiamy wszystkich noworocznie :iloveyou: Quote
asiamm Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 ale Maxiu przystrojony :evil_lol: a za stołem czyżby ciocia Enia? :cool3: (nie bić jeśli mi się tylko zdaje, jam niedowidząca :eviltong:) Wszystkiego dobrego!! Quote
evita. Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 asiamm napisał(a): a za stołem czyżby ciocia Enia? :cool3: (nie bić jeśli mi się tylko zdaje, jam niedowidząca :eviltong:) Dowidząca, dowidząca ;) i dzięki za życzonka :) Quote
Folen Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Jak tylko zobaczyłam "kawałek psa" to wiedziałam, że to Enia :lol: Leda wygląda jakby miała kopiowany ogon, a on pewnie za szybki dla migawki. Quote
wanda szostek Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 A ja widzę, że ciocia enia często Mińsk odwiedza. No a powitanie Nowego Roku było huczne. Quote
evita. Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Ledzia vel Zgredzia vel Śledzik :evil_lol: dziś tarzała się w śniegu, co sprawiało jej wielką frajdę :lol: W poniedziałek mamy umówione pobranie krwi i w następnym tygodniu pewnie sterylka ;). P.S. Całusy dla cioci Enii za super wypasione miski, które nam fundnęła :p. Jutro obiecujemy foty ;) a tymczasem dobrej nocy wszystkim. Quote
evita. Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Folen napisał(a): Leda wygląda jakby miała kopiowany ogon, a on pewnie za szybki dla migawki. A podobno foty były robione nową full opcja lustrzanką :eviltong: a tu proszę jednak to cudo nie nadążyło za śmigiełkiem Ledusi :evil_lol: Quote
wanda szostek Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 evita. napisał(a):Ledzia vel Zgredzia vel Śledzik :evil_lol: dziś tarzała się w śniegu, co sprawiało jej wielką frajdę :lol: W poniedziałek mamy umówione pobranie krwi i w następnym tygodniu pewnie sterylka ;). P.S. Całusy dla cioci Enii za super wypasione miski, które nam fundnęła :p. Jutro obiecujemy foty ;) a tymczasem dobrej nocy wszystkim. Szybko działasz a dla Eni podziękowania. Na nią zawsze można liczyć Quote
evita. Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Chcę zrobić Ledusi jak najszybciej sterylkę, bo tak naprawdę nic nie wiadomo. Możliwe że jest już w ciąży, albo będzie miała cieczkę. Więc tak czy inaczej sterylka potrzebna. Quote
enia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='wanda szostek']A ja widzę, że ciocia enia często Mińsk odwiedza. No a powitanie Nowego Roku było huczne. Nowy Rok był super udany:multi: Wszystkiego dobrego Cioteczki- oby nam się wszystko udawało!:loveu::buzi::beerchug::loveu: Quote
evita. Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Dla wiernych fanów i przyjaciół Ledusi porcja nowych fotek :cool3:: Quote
evita. Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 I szybkie zapoznanie z kanapą ;) A teraz malutki off. Dziś wieszaliśmy słoninę na drzewie dla ptaków. Nie trzeba było długo czekac aby pojawiły sie pierwsze wygłodzone sikorki :evil_lol:- na szczęscie okazały się zbyt mało skoczne :eviltong:: Quote
asiamm Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 za dużą dupcię ma ta sikoreczka żeby słonikę podjadać ;) Quote
wanda szostek Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Śliczne te fotki. Słoninkę, to tylko chciała powąchać czy świeża. Quote
evita. Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 asiamm napisał(a):za dużą dupcię ma ta sikoreczka żeby słonikę podjadać ;) Zdecydowanie za duuuuużżżżąąąą :evil_lol:. Nie wiem czy wspominałam, że Ledusia nie ma kilku zębów. Nie wiem co to może być. Prawdopodobnie zostały jej wybite :shake:. Poproszę weta przy okazji sterylki żeby obejrzał jej buźkę. Dziś przy odśnieżaniu na widok szczotki Ledusia uciekła. Widać, że ma jakieś złe skojarzenia :shake:. No i nasza królewna zaczęła szczekać. Chyba pilnuje swoich włości ;) Quote
evita. Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 enia napisał(a):a gdzie będzie sterylka, u kogo? Zamierzamy się ciachnąć u doktor Rybon ;). Mam nadzieję, że uda nam się koło wtorku, środy, jeśli badania krwi wyjdą dobrze. Quote
Recommended Posts