Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasiaNDM napisał(a):
widocznie za mało bulla w tym bullu :angryy:
Bullterrierów jest tak mało do ratowania, że skandaliczne dla mnie jest to, że każdy się wypina!

pijesz do mnie? do bwp czy do "bullikowo"?

bwp chyba już przestaje istnieć i to ono (z mojego i nie tylko mojego) punktu widzenia było wybredne...
"bullikowo" dopiero powstaje że się tak wyrażę i jest bardziej przychylne pieskom i ma juz kilka pod swymi skrzydłami...

a ja nie zajmuje się pomocom konkretnie bullom, działam zupełnie inaczej i czym innym się zajmuje...

poza tym bulliki bywają czasem problematyczne i wcale nie tak łatwo z nimi...

Bullek jak widzę już znalazł dt i jest pod opieką fundacji więc chyba nie jest źle

Posted

dziś rano byłyśmy w hoteliku , psiaki nie wyglądają na chore patrząc na zachowanie przynajmniej
bullek, na przemian sprężynuje na łapkach podskakuje do siatki - weź mnie weź mnie weź mnie .... albo szczeka na sąsiada :roll: , ale sąsiad też szczeka :evil_lol:

a ten drugi to pitt, ast? nie znam sie;):oops: ale nie siedzi w budzie, tylko opiera sie boczkiem o siatkę kojca i prosi o głaskanie :loveu: jak widzi ze ktoś przyszedł

Posted

:oops: fotki są raptem 3 i to takie nijakie :oops: ... dzis był pierwszy spacer "mojego" dzikuska i nie myślałam za bardzo o niczym innym :oops:...w pt będziemy tez

Tak Zeus przytula sie do siatki :loveu: zeby go drapac

a tak na kracie siedzi bullek

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Nie haneczku male sprostowanie Zeusek to Pittbullek, zas Zelus to bullterier.
Ale astka mamy w Cieszynie. :lol:

Właśnie, że się okazało, że Zeus to jednak ast, bo ma łeb jak wiadro i waży 25 kg mimo wychudzenia. A pitusie są chuchrami do 20 kg. Tak nas nauczyła doddy na wątku Zeuska właśnie.

Posted

Jestesmy z Mistika umowione na telefon, jak pojedziemy po ONka nastepna ofiare z OL odebrac z lecznicy to pojedziemy z nim prosto do hotelu do p. Tomka i zabierzemy Mistika ze soba. chyba zaraz po nowym roku.:loveu:

Posted

Nastepne ofiary odebrane, ale nie w hotelu.
Czy Zeusek już u Mistika? :loveu: Zazdroszczę, to taki słodko głupkawy śmieszny skośnooki stworek :) Połączenie krówki z młotkiem :eviltong:

Posted

Nie szukamy DT dla Zulusa, kochani czytajcie posty dokladnie. :evil_lol:

PILNE !!! WARSZAWA !!!

Kto moze przeprowadzic wizyte przeadopcyjna dla Zeusa prosze o kontakt na PW

Posted

to jakos źle czytam, bo myślałam, ze bulinek ma jechać na dt do Mistiki:cool3:

a jesli chodzi o sprawdzenie domu dla bullowatego - pisz do doddy - jeśli znajdzie chwilkę w natłoku walki z niepokorną pitką to pewnie sprawdzi;)

Posted

andzia dobrze czytalas przeciez na watku napisalam ze jestem z Mistinek w kontakcie i jak tylko pojedziemy po odbior Lorda do Krk a pozniej dalej przewozimy go do Wieliczki to zabieramy Mistinek i przywozimy ich razem na DT do niej. Nie starcza nam czasu do jezdzenia non stop, wiec musimy to jakos polaczyc, choc przyznam sie szczerze ze wolalabym zeby Zulusek jak najszybciej doopke w domku grzal.