pixie Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Lulka napisał(a):dzis juz 2.01 nie wiem co stalo sie z psiakiem :shake: nie mam kontaktu z Izą ... kiedy mozesz cos wiedziec....? zly czas ludzie powyjezdzali wroca dopiero w niedziele wieczorem Lulka nawiazalas moze kontakt z pati moze hotelik lub pod piasecznem tam po 10 zlotych dla szczeniakow plus karma bodajze- kontakt ma Jayo lub Gemsi? Quote
Lulka Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 no Iza niestety nie odpisuje na gg, a w telefonie poczta tylko ...:roll: Quote
Lulka Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Dinka zrobiła małemu ogłoszenia :loveu: pineska.pl pajeczyna.pl gumtree.pl adopcjapsa.pl ogloszenia.trojmiasto.pl petsy.pl petworld.pl Quote
Izabella Hossa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Dziękuje za ogłoszenia. Wzięłam małego do domu,nie miałam wyjścia, ale... mój TZ już sie do mnie nie odzywa mały jest piątym psem. Pomóżcie ! Jutro jadę z nim do weta, podczas snu bardzo szybko oddycha , przerażająco szybko. Quote
Izabella Hossa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Póki co mały Dyzio- Pysio ma się dobrze.Cały czas chodzi za mną i merda ogonkiem. Ma apetyt i wciąż wariuje z psami. Quote
malagos Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Aldono, i co z tym oddychaniem? Czy to coś groźnego? Quote
Lulka Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 zapraszam na bazarek dla Dyzia, na karmę i szczepienia http://www.dogomania.pl/forum/f99/albumy-ksiazki-dla-doroslych-dla-dzieci-na-szczeniaczka-dyzia-innych-128725/#post11561047 Quote
Izabella Hossa Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 malagos napisał(a):Aldono, i co z tym oddychaniem? Czy to coś groźnego? Serduszko zdrowe, Doktor kazał nasłuchiwać, ale nie panikować. Mógł to być stres związany z nowym miejscem. Teraz jest już dobrze, śpi spokojnie , na podusi oczywiście. Nie rozrabia zbytnio, szybko się uczy, załatwia sie na dworzu, ostatecznie na ściereczkę do tego przeznaczoną. Jest kumaty i kochany :loveu: Quote
Lulka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 wyslalam maila przechodniego moze ktos jeszcze pomoc w oglaszaniu? Quote
Lulka Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 czyli Dyzio nadal bez domku? :placz: a tu taka cisza .....:shake: Quote
Izabella Hossa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Miał dom przez jedną dobę, bo był smutny i sikał w domu............a jaki ma być pierwszego dnia w nowym domu z nowymi ludźmi, idiotami zresztą :shake: Znów czeka. Quote
Izabella Hossa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Yana widze że jestes z Babic, czy na wysokości Koczarg Nowych widujesz leżącego dużego staruszka, błąka sie od trzech tygodni, ale nie daje podejść do siebie.... Quote
Yana Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Koczargi... nazwę kojarzę, ale możesz przypomnieć w jakim to kierunku ? na W-wę ? Ja jeżdżę codziennie w kierunku Izabelina, często na W-wę, Bronisze i Lipków, ale nie widziałam żadnego leżącego psa. Quote
Izabella Hossa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 (Yana jadąc z Izabelina to równoległa miejscowość do Lipkowa, a jadąc z Warszawy z Górczewskiej to między Zielonkami a Wojcieszynem w stronę Leszna.) Dyzio miał wczoraj wizytę, ale okazał się zbyt mały,bo Państwo mają dużą szaloną suczkę, za to może dom zyska Jacek lub Placek . Quote
Recommended Posts