Paulina_mickey Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 ANETTTA napisał(a):a czy sunia ma ogłoszeniaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... Ja też jej robiłam ogłoszonka jakiś czas temu ;) Może ją też dodam na te rasowiaki na naszej klasie? Quote
k_c Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Czarula nikt sie o ciebie nie pyta ?!!!!! to niepojęte :shake: Quote
ewatr Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Ja też jej robiłam ogłoszonka jakiś czas temu ;) Może ją też dodam na te rasowiaki na naszej klasie? Dodaj dodaj ....przeciez to krotkowłosy bernardyn :eviltong: kazdy to widzi nie ????;) Quote
ewatr Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Czarunia nam wydoroslała , nabrała wciecia w talii ;) zrobiła sie bardziej dystyngowana i zrownowazona .. widac ze juz wyrosła z wieku szczeniecego i jest piekna :loveu: Quote
ewatr Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Bylismy z Ramzuniem i Czarka na wybiegu i o ile Rami krecił sie zachwycony naszym towarzystwem blisko ludzi to Czara sobie gdzies tam brylowała koło siatki .... Powiedziłam nawet cos takiego , że ona chyba juz tak bardzo nie potrzebuje naszego towarzystwa ... na co sunia zareagowała tak : przybiegła do mnie natychmiast jakby zrozumiała co za głupoty opowiadam i bardzo wymownie popatrzyła mi w oczy :placz: Juz nigdy wiecej nie powiem ze Czara nie potrzebiuje ludzi - obiecuje Czarka !!! Quote
Paulina_mickey Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Ja to ostatnio zalatana jestem z tymi bidami, sorcia że dopiero teraz ale wystawiłam ją na naszej klasie. :oops: Quote
ewatr Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Ja to ostatnio zalatana jestem z tymi bidami, sorcia że dopiero teraz ale wystawiłam ją na naszej klasie. :oops: Oj z tym zalataniem to każdy z nas tak chyba ma :roll: .... ze doba to taka 36 godzinna powinna byc ;) Dziekuje Paulinko :Rose: Quote
ewatr Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Mam wspaniała wiadomosc !!!!! Ale popatrzcie sami ...... przyszłam do schroniska i zastałam taki oto obrazek : Czarne chmury nad schronem zasnuły niebo ;) gdzies w oddali majaczą dwie postacie ...:evil_lol: az tu nagle słonko rozbłysło :loveu: bo zobaczyło Czarunie ! Quote
ewatr Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 No i juz zrozumiałam CZARA JEDZIE DO DOMU !!!!!:multi: Tak sie prezyła zeby tylko wskoczyc do samochodu :evil_lol: Jeszcze ostatnie buzi od opiekunki ;) i dobre słowo na droge ... Quote
ewatr Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 I fota rodzinna :lol: Powodzenia Czarunia :loveu: Quote
Kaya93 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Czara :loveu: :sweetCyb::bigcool::Cool!::laola: :bluepaw: Same wspaniełe wiadomości:loveu::multi: Ewatr - nie przestawaj :eviltong: Quote
Mike i Morgan Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Wspaniałe wieści :loveu::loveu::loveu: Teraz będzie mieć wspaniałe życie:loveu: Quote
ANETTTA Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:dziekuje Wam ... Quote
Paulina_mickey Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 No to najwyższy czas na zmianę tytułu :multi: Quote
matinestka Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 CZARUNIU WSZYSTKIEGO NAJ:D ech ta "biała magia" :evil_lol::evil_lol::eviltong: :bluepaw: Quote
Chikinchan Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Wspaniala wiadomosc!! CZARULKO wszystkiego NAJ w nowym domku!! :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Recommended Posts