Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

taaaak , CZARA CZARUJ CZARUJ ...... a czarować to masz moc:) bo tak czarującego psa to ze "świeczką szukać":) :eviltong:

Kochani zaczynamy poszukiwania dla przeuroczego i niezwykle sympatycznego psiaka.To właśnie rzeszowska CZARA . która zawładneła już niejednym sercem , w tak krótkim czasie:loveu:

Czara trafiła do schroniska 16 grudnia bieżącego jeszcze roku jako około 10 -12 miesieczny psiak .... nie ukrywam, że data trochu specjalna i jakoś tak mi ta Czara nasza migiem w sercu zapadła....

Czara to wyjątkowy psiak , taka molosowta trochu , muskularna o silnej budowie ciała.

Przy tym ogromnie towarzyska, niezwykle przyjazna , ufna.
Uwielbia człowieka i szuka z nim kontaktu, na spacerach posłuszna, uwielbia zabawy patykami , bardzo ładnie trzyma się Człowieka. Chociaż chodzenie na smyczce to trzeba będzie potrenować :)
Ma cudowne takie tkliwe i ufne oczy ....
gdy przechodzi się koło boksu , w którym Czarka mieszka, nie da rady się nie zatrzymać.... te oczy .. to "ciałko" wierzgające na wszystkie strony, mało co nie łamiąc sie w pól... wejdź i chociaż mnie przytul......
To bardzo mądra i pojętna suczka, bardzo kontaktowa ale i ciekawa świata, najlepiej gdyby ten świat mogła poznawać ze swoim panem .... spacery z nią to sama przyjemnośc:) dużo ruchu, dużo takiej szalonej "szczenięcej" ciekawości świata , dużo zabawy i śmiechu :)

szukamy zatem dla Pięknej wspaniałego domku :) jakby na to nie patrzeć jest to , jak Ewcia mówi, cudowny bernardyn krótkowłosy :d hehehhe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

kontakt w sprawie adopcji :

Schronisko "Kundelek"
Ciepłownicza 3, Rzeszów

tel do szefowej schroniska : 510 -170- 788
tel do opiekunów
: 510- 170- 787
e-mail : mati@rsoz.org
ewa@rsoz.org
kundelek@rsoz.org

:bluepaw:

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niniejszym informuje ze dzis Czara chciała mnie zalizac na smierć:evil_lol:;)

kurcze czemu jeszcze to wielgachne szczenie nie ma domu?

hej ludzie ślepi jestescie czy jak?

Posted

ewcia fociłas zamach ?:P

bo my fociły z madzia ale w innej scenerii zamachowej :eviltong: .. naszą przekochaną Czare.. niniejszym ogłąszam ,ze odbyła się cudna zimowo słoneczna sesyja Czary:) która niebawem ukaże sie na kartach tego wątku :d

Posted

matinestka napisał(a):
ewcia fociłas zamach ?:P

Nie fociłam bo byłam sama i ratowałam życie :diabloti:;)
bo Ramzes jej pomagał w zalizywaniu :Cool!:
no takie dwa malutkie szczeniaczki a ja jedna .....

ChikinchanCytat:

Czy są jakieś zdjęcia z tego ZAMACHU na Twoje życie?? :razz:;-)

Odpowiedz jak wyżej :eviltong:

Posted

Nie dość, że wczoraj Cię dwa psiuchy chciały zamęczyć lizaniem, to jeszcze dzisiaj przez to przestawianie postów zamęczamy Cię pytaniami ;):lol:
Szkoda, że nie ma zdjęć- taki malutki szczeniaczek :eviltong: jak się rzuci z pieszczotami, to to musi słodko wyglądać :cool1:

Posted

heheh dostać z pyska od tak cudownej czarującej Czary to sam przyjemnosc:)

jessus Czara jest tak bosska ,że ja nawet nie potrafię tego opisać.. nie dosć że przepiękna o takich oczach, że przeszywają na wszystkie strony .. to jeszcze o tak cudownym, łagodnym usposobieniu, pełnym miłości do człowieka, spacerów i szaleństw z nim ... nic tylko zabierać i kochać !!!!!

a tak sie nasza Czara przypomina:)

Czarująca wystawowa:

Czarująca wyglądająca: