matinestka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 taaaak , CZARA CZARUJ CZARUJ ...... a czarować to masz moc:) bo tak czarującego psa to ze "świeczką szukać":) :eviltong: Kochani zaczynamy poszukiwania dla przeuroczego i niezwykle sympatycznego psiaka.To właśnie rzeszowska CZARA . która zawładneła już niejednym sercem , w tak krótkim czasie:loveu: Czara trafiła do schroniska 16 grudnia bieżącego jeszcze roku jako około 10 -12 miesieczny psiak .... nie ukrywam, że data trochu specjalna i jakoś tak mi ta Czara nasza migiem w sercu zapadła.... Czara to wyjątkowy psiak , taka molosowta trochu , muskularna o silnej budowie ciała. Przy tym ogromnie towarzyska, niezwykle przyjazna , ufna. Uwielbia człowieka i szuka z nim kontaktu, na spacerach posłuszna, uwielbia zabawy patykami , bardzo ładnie trzyma się Człowieka. Chociaż chodzenie na smyczce to trzeba będzie potrenować :) Ma cudowne takie tkliwe i ufne oczy .... gdy przechodzi się koło boksu , w którym Czarka mieszka, nie da rady się nie zatrzymać.... te oczy .. to "ciałko" wierzgające na wszystkie strony, mało co nie łamiąc sie w pól... wejdź i chociaż mnie przytul...... To bardzo mądra i pojętna suczka, bardzo kontaktowa ale i ciekawa świata, najlepiej gdyby ten świat mogła poznawać ze swoim panem .... spacery z nią to sama przyjemnośc:) dużo ruchu, dużo takiej szalonej "szczenięcej" ciekawości świata , dużo zabawy i śmiechu :) szukamy zatem dla Pięknej wspaniałego domku :) jakby na to nie patrzeć jest to , jak Ewcia mówi, cudowny bernardyn krótkowłosy :d hehehhe:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kontakt w sprawie adopcji : Schronisko "Kundelek" Ciepłownicza 3, Rzeszów tel do szefowej schroniska : 510 -170- 788 tel do opiekunów: 510- 170- 787 e-mail : mati@rsoz.org ewa@rsoz.org kundelek@rsoz.org :bluepaw: Quote
matinestka Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Czara dzieli swój boks z Ramzeskiem , z którym dobrze się dogaduje i razem szaleją w pogoni za patykami na wybiegach :d a wyglada to bardzo rozkosznie:) :bluepaw: Quote
matinestka Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 NO TO CZARUJEMY PIEKNA CZARO NAJ-CZARUJĄCY DOM DLA CIEBIE:buzi: :bluepaw: Quote
ewatr Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 O nasza krotkowłosa bernardynka ;) :eviltong: ma watek .... No zobaczcie czy oni nie wygladaja jak psy do zaprzegu :evil_lol: ? http://img520.imageshack.us/img520/4513/ramiczara10if7.jpg Quote
ewatr Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Allegro naszej gwiazdy : Czaruj CZARA czaruj.. rzeszowiak Ogłoszenia Paulina mickey :loveu:: Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca SZCZENIAK TYLKO CZYJ?? Czaruj CZARA czaruj.. bo szukamy domu!!!! , Rzeszów, Społeczność, zwierzaki, Podkarpacie Szczeniak tylko czyj?? Psy Szczeniaki Kundelki Rzeszów Podkarpackie - Petsy SZCZENIAK TYLKO CZYJ?? Rzeszów : Paulina : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Ogłoszenia - SZCZENIAK TYLKO CZYJ?? Czaruj CZARA czaruj.. bo szukamy domu!!!! Rzeszów!! Quote
matinestka Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Oczarowywujemy pierwszą strone:loveu: Mamcia dzięki :buzi: :bluepaw: Quote
Chikinchan Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Cudna jesteś psinko! I bardzo CZARUjąca :loveu: Oby szybko znalazła domek! Quote
matinestka Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Czara zapraszam na pierwszą Kochana:buzi: :bluepaw: Quote
ewatr Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Czara ma obserwatora na allegro .....mogłby sie juz odezwac ;) Quote
Chikinchan Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 No 'malutka' ;) czemu u Ciebie tak cicho?? Śliczności, pokazuj się!! :mad: :calus: Quote
ewatr Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Niniejszym informuje ze dzis Czara chciała mnie zalizac na smierć:evil_lol:;) kurcze czemu jeszcze to wielgachne szczenie nie ma domu? hej ludzie ślepi jestescie czy jak? Quote
matinestka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 ewcia fociłas zamach ?:P bo my fociły z madzia ale w innej scenerii zamachowej :eviltong: .. naszą przekochaną Czare.. niniejszym ogłąszam ,ze odbyła się cudna zimowo słoneczna sesyja Czary:) która niebawem ukaże sie na kartach tego wątku :d :bluepaw: Quote
Chikinchan Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ewatr napisał(a):Niniejszym informuje ze dzis Czara chciała mnie zalizac na smierć:evil_lol:;) Czy są jakieś zdjęcia z tego ZAMACHU na Twoje życie?? :razz:;) Quote
matinestka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 i znowu posty zamieniły się kolejnością...... :roll: :bluepaw: Quote
ewatr Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 matinestka napisał(a):ewcia fociłas zamach ?:P :bluepaw: Nie fociłam bo byłam sama i ratowałam życie :diabloti:;) bo Ramzes jej pomagał w zalizywaniu :Cool!: no takie dwa malutkie szczeniaczki a ja jedna ..... ChikinchanCytat: Czy są jakieś zdjęcia z tego ZAMACHU na Twoje życie?? :razz:;-) Odpowiedz jak wyżej :eviltong: Quote
Chikinchan Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Nie dość, że wczoraj Cię dwa psiuchy chciały zamęczyć lizaniem, to jeszcze dzisiaj przez to przestawianie postów zamęczamy Cię pytaniami ;):lol: Szkoda, że nie ma zdjęć- taki malutki szczeniaczek :eviltong: jak się rzuci z pieszczotami, to to musi słodko wyglądać :cool1: Quote
matinestka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 heheh dostać z pyska od tak cudownej czarującej Czary to sam przyjemnosc:) jessus Czara jest tak bosska ,że ja nawet nie potrafię tego opisać.. nie dosć że przepiękna o takich oczach, że przeszywają na wszystkie strony .. to jeszcze o tak cudownym, łagodnym usposobieniu, pełnym miłości do człowieka, spacerów i szaleństw z nim ... nic tylko zabierać i kochać !!!!! a tak sie nasza Czara przypomina:) Czarująca wystawowa: Czarująca wyglądająca: :bluepaw: Quote
Recommended Posts