Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani yorkomaniacy!

Właśnie wrocilam z wystawy! Bylo bosko! Atmosfera extra. Dziekuje wszystkim, ktorzy trzymali kciuki za Yokusie - przydalo sie!!!!

YOKO BYLA TRZECIA w klasie otwartej! :lol: To wielki sukces, gdyz do tej pory byla wystawiana w klasie posredniej...a teraz skonczyla dwa lata (we wrzesniu) i byla duzo mlodsza od suczek, ktore ja wyprzedzily-1 miejsce/ Pretty Witch Stribrne Prani ma 3 lata, 2 miejsce/ Flamenco vom Haus English Cream ma 5 lat. Poza tym byla w swojej klasie najwyzej oceniona polska suczka - 1m.Czechy, 2m.Niemcy a potam MY!! :laola:

Jeszcze dzisiaj podam troche informacji - musze odsapnac ;) ...chcialam sie szybko pochwalic:)

Wspomne tylko, ze porobilam sobie zdjecie z najpiekniejsza suka w Polsce My Fair Lady!! i Kasia Stasiak zgodzila sie bym Wam je pokazala :D a poza tym z pierwszym w Polsce psem ze slynnej hodowli Camparis - IB MR Magic Camparis Anety Sobkowskiej-Dopieraly!!! Pokaze Wam zdjecia.

A teraz na goraco fotki - ja z Yoko:

93437.jpg

93436.jpg

93435.jpg

Do uslyszenia!

Posted

Panula,

Dobrze, ze na Ciebie mozemy liczyc :)

Mocno Ci gratuluje :BIG: :BIG: :BIG: Ucaluj swoja piekna sunie ode mnie i od Majeczki :)

Pieknie prezentowalysci sie na ringu! Jednym slowem Polska znamienicie zapisala sie na kartach tej prestizowej wystawy :D

Bardzo, bardzo sie ciesze :D

pozdrawiam serdecznie,

Posted

Panula,

nic nam nie pozostało jak pogratulować :laola: i cieszyć się razem z Wami Waszym sukcesem, ależ ja Wam zazdroszcze, chciałabym kiedyś choć raz poczuć się tak jak Ty w tej chwili. Jeszcze raz gratulujemy Tobie i YOKUNI, była dzielna.

P.S ależ pięknie się razem prezentujecie na foteczekch!!!! Czekamy na więcej :*

Posted

Jussi wlasnie przeczytalam Twoj post - wlasnie Camparis IB Mr Magic wygral mlodziez i porownanie z najpiekniejsza suka mlodziezowa z Chilly Lilly Yorex (suk w mlodziezy bylo ponad 30!!!) I JEST NAJPIEKNIEJSZYM JUNIOREM WYSTAWY! Jest przepiekny! Sami zobaczycie, chod, wlosy, mordka, spojrzenia - boski, nowoczesny w typie, dlugonozny, jak na niego patrze, az wierzyc sie nie chce, ze ma dopiero rok (no, 13 miesiecy ;)). Taki pies to moje marzenie ...moze kiedys :lol:

Posted

Panula

DZIEKI,DZIEKI!!! I SERDECZNE GRATULACJE!!! TAKA LOKATA NA WYSTAWIE MIEDZYNARODOWEJ TO OLBRZYMI SUKCES!!!!

To ze bylo 30 suczek to wiem.....niestety My tez bylysmy w katalogu...ale nie ulozylo sie zeby sie pokazac! co do tego pieska to znam go i znam jego hodowczynie (z opowiadan Mojej przyjaciolki z Niemiec, ktora ja swietnie zna), i powiem szczerze, ze myslalam,ze ten piesek nie wyrosnie az na takie cudo? Niemcy - nie wszyscy - oczywiscie - nie lubia sprzedawac dobrych psow za granice...

Posted

Panula- my również gratulujemy sukcesu! Oby tak dalej :D

Jeżeli chodzi o moje relacje z wystawy to tak:

Była to moja pierwsza wystawa.Wrażenia-wspaniałe. Apetyt rośnie w miarę jedzenia i już niemogę się doczekać następnej, która będzie niedaleko Konina. Jednak to dopiero w pszyszłym roku. Atmoswera super! Poznałam niektórych Dogomaniaków z czego bardzo się cieszę. Wspaniali ludzie. Jak to na wystawie: podziwiałam piękne pieski, głaskałam tylko jestem strasznie zła na siebie,że nie miałam aparatu :evil: :wallbash: . Przez pierwsze jakieś pół godziny płąkalam się zagubiona po wystawie jednak szybko dołączyłam do grupki Dogomaniaków.(chusta DGM czyni cuda :lol: ). Ogólnie bardzo mi się podobało. Mam nadzieję, ze na kolejnej wystawie na jaką pojadę spotkam się z wami, a jak bedzie w Toruniu i mama mnie nie będzie chciała puścić to ucieknę :evilbat: Muszę wam się przyznać, że jak widziałam tyle pięknych yorkasków na wystawie to zastanawiam się czy mam wogóle po co jechać na wystawę z Czipsem. Z mojej strony to na tyle.

Pozdrawiam Agata

Posted

Witam i również przyłączam sie do gratuacji. Nie miałyśmy okazji się poznać ale pewnie to z czasem nadrobimy.

Foteczek z wystawy wstawiać nie bedę bo są koszmarnej jakości. Niestety hale były naprawdę stanowczo zbyt mało oświetlone jak dla mojej cyfróweczki.

Pozdrowionka

Gosia

Posted

PANULA

Ja jeszcze raz gratuluję wielkiego sukcesu :angel:

Twoja sunia jest jeszcze śliczniejsza na żywo....

Mam parę fotek z wystawy, ale nie jestem pewna czy mogę je wkleić na forum??? :roll: :roll: :roll:

Posted

Kochani!!! Yokuszka jest w telewizji!!!!

W wiadomosciach, gdy pokazuja wystawe psow, opowiadaja o naszej Yokusi, ktora prezentuje dwie ze swoich slodkich sztuczek ;) tanczy i prosi machajac lapkami.

Widzialam na rezie dwie wersje - w wiadomosciach wieczornych i teraz w nocnych! Jesli zdazycie - zobaczcie. Teraz o 21.45 widzialam w regionalnym dzienniku :)

Przeprowadzano tez z nami wywiad i nagrywali Yoko. Nakrecali tez ogolne przygotowania yoreczkow, zauroczyli sie nasza suczka, a pan prowadzacy "Podaj lape" bardzo zainteresowal sie Magic'iem Camparis i przeprowadzil rozmowe z wlascicielka - zapewne bedzie co ogladac w tym programie :). Bedziemy sledzic relacje, moze jeszcze zobaczymy.

Ale fajnie :lol:, po emisjach tej relacji rozdzwonily sie do nas telefony!! Zrobilo sie wesolo! :)

Posted

My również chcemy bardzo gorąco pogratulować Panuli i Yoko!! :D :D

jak i innym forumowiczom, którzy wystawiali swoje pieski. Miałam okazję być w Poznaniu i muszę powiedzieć, że było na co popatrzeć :D , a i liczebność yoreczków w tym roku była powalająca :o :D

Posted

Panula wielkie gratulacje!!! :D :D :D

Yoko na ringu wygląda rozkosznie! Życzę kolejnych sukcesów! :P :P :P Szkoda że późno przeczytałam ten wątek i nie widziałam Was w telewizji. :cry:

Chciałam tylko dodać, że cześć wystawców dalej korzysta z tych "trumienek" na wystawach. Jak z tym jest, czy wolno w ten sposób pokazywać yorki czy jest to zabronione? :-?

Posted

Panula, my także chcemy sie dołączyć do wszystkich i pogratulować wspaniałych wyników :klacz: :klacz: :klacz: , jaka szkoda że nie oglądałam wiadomości wczoraj, ale może dzisiaj powtórzą, całuski dla was. :calus: