roxi-malina Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 No to będziemy czekać na foteczi z niecierpliwością:loveu: Smacznego:loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Śliczny:loveu: Włoski już coraz dłuższe...:loveu: Zapuszczacie??? Quote
magda_p_dg Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 rosną włoski, rosną, już oczka zasłaniają...narazie zapuszczamy, nie możemy sie doczekać aż będą długie, aż będziemy mogli je spinać na główce w kucyki itp. narazie są dziwnej długości, za krótkie żeby spiąć i takie siwe odsrosty, hehehe ciekawe jakiego będzie koloru :) Quote
magda_p_dg Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 dziewczyny, czy któraś z was jest chętna żeby mi zrobić nowy banerek? Cliffcio jest juz większy i chciałabym żeby były w nim aktualne zdjęcia. wybrane fotki prześlę oczywiście na maila. Quote
dysia-u Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 http://img18.imageshack.us/img18/606/p1000239ln3.jpg a czyjeż to takie zgrabniutkie stópki?:eviltong: Quote
***Paulina*** Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ja mogę ci zrobić;) Wstaw do galerii max. trzy fotki które mają być no i napisz jaki kolor i rozmiar banerka;):loveu: Quote
roxi-malina Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Śliczny:loveu: i jakie długie włoski już ma:loveu::loveu::loveu: Quote
magda_p_dg Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 w weekend zrobie świeże fotki, może jakieś na spacerku jak będzie ładna pogoda, to wstawię i poproszę Cię o zrobienie , dzięki z góry :) Quote
roxi-malina Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Ooo już jestem ciekawa jak będzie nowy banerek wyglądał:eviltong: Quote
magda_p_dg Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 witam wszystkich w niedzielne przedpoludnie. pogoda nie jest zbytnio spacerowa więc nie porobiłam zdjęć na dworze. Paulina-wstawiam zdjęcia do banerka. zrób wg własnego uznania, rozmiar taki jak masz ty, kolor bez znaczenia, tylko wstaw Cliffcia wyciętego tak jak ty masz Kati w banerku (bez tła zdjęcia). napewno chcę żeby było pierwsze i ostatnie zdjęcie, bo bardzo mi się podobają , a trzecie wybierz sama. pozdrawiam i czekam na banerek :) Quote
roxi-malina Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Hej :bye: No co do pogody to musze sie z tobą zgodzic bo u nas też taka beznadziejna jest a poza tym to w nocy śnieg spadł:placz: Śliczny:loveu::loveu::loveu: Quote
magda_p_dg Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 u nas w piątek już było praktycznie sucho i fajnie, a w sobotę od rana zaczął padać deszczyk, potem już lało, popołudniu snieg z deszczem i wieczorem już było biało. jedyną osobą która się cieszyła z tego faktu był nasz pies, który dostał mega głupawki i biegał po śniegu z taką prędkością z którą nigdy dotąd nie biegał :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a dziś wszystko topnieje, na dworze jest mokro i brzydko, więc wyjście na dwór ogranicza się do wyjścia za potrzebą.... :evil_lol: Quote
magda_p_dg Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 :laola: czekamy........czekamy......... Quote
***Paulina*** Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Mam na razie takie coś: ImageShack - Image Hosting :: banercliford.jpg To tak na szybko więc jak ci się nie podoba to zmienię;) Quote
magda_p_dg Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 dziękujemy, jest śliczny i taki wiosenny. jak będziesz miała chwilkę to możesz zrobić jeszcze jeden, wybiorę sobie który ładniejszy :lol: Quote
magda_p_dg Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 może dasz mi jakieś wskazówki jakim programem i w jaki sposób robi się banerki to będę mogła w przyszłości robić je sama. Quote
magda_p_dg Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 dziękuję serdecznie i wszystkim Paniom również życzę wszystkiego co najlepsze z okazji Dnia Kobiet Quote
magda_p_dg Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 a no pusto od jakiegoś czasu, nikt nie zaglądał więc i ja nie pisałam ani nie dodawałam fotek :( Quote
Recommended Posts