magda_p_dg Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 muszę porobić świeże fotki mojemu poczochrańcowi . jutro powinnam dać radę więc wieczorem coś wrzucę :) Quote
Karolina. Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Super :multi: To czekamy do wieczora :cool3: :loveu: Quote
magda_p_dg Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 proszę obiecane fotki. niestety tylko z domu, na dworze nie porobiłam, bo mam chorego synka i szybko z pracy do domu, szybko z psem na dwór i do małego z powrotem. nie było czasu iść na porządny spacer i pocykać fotek. ale nic straconego...co się odwlecze to nie uciecze....przed nami mnóstwo pięknych słonecznych zdjęć, Clifkowi urosną włoski, będzie lepiej wyglądał to się porobi ładne zdjęcia. a tymczasem wstawiam to co mam :) Quote
magda_p_dg Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 taki właśnie jestem piękny chłopczyk. skończyłem już 5 miesięcy, ważę 2600, mierzę 19 cm oraz 24 cm, nie mam 9 ząbków ( właściwie to mam ale już nowe) w tym jednego kła. wszystkie ząbki wypadły mi bez problemu, oby tak było przy kolejnych 3 kiełkach :) Quote
magda_p_dg Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 dziękujemy za życzonka ale chyba święta przesiedzimy w domku. Kacperek ma zapalenie gardła oraz oskrzeli, więc chyba damy tylko rade podjechać autkiem do kościoła z koszyczkiem w sobotę i tyle :( a w planach były spacerki w ciepłe piękne świąteczne dni..... Quote
dysia-u Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 http://img167.imageshack.us/img167/3131/p1000334.jpg :loveu::loveu: to jest konkursowe zdjęcie Synusiowi życzymy zdrówka bo święta blisko no i Dyngus:evil_lol: Quote
Karolina. Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Przyszliśmy na fotki :p Ale już urósł :-o I włoski jakie ma długie :razz: http://img150.imageshack.us/img150/7927/p1000357n.jpg Jaki słodki pysio :loveu: Quote
***Paulina*** Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 http://img227.imageshack.us/img227/1286/p1000547.jpg Śliczny:loveu: Quote
magda_p_dg Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 dziewczyny kiedy powinnam się udać z psiurkiem do weterynarza z kiełkami? wszystkie praktycznie wymienione już, zostały nam tylko górne dwa kły które niezbyt się ruszają a już wyrosły nowe. mam czekać aż nowe bedą już normlane, duże, tak jak te mleczaki czy jak? Quote
magda_p_dg Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 zanim ktokolwiek zdążył mi odpowiedzieć, Cliffordowi już wypadły ostatnie kły mleczne więc nie bedzie potrzeby usuwania ich u weterynarza. teraz jesteśmy na etapie wybierania fryzury do obcięcia. macie jakieś fotki psich fryzur???? Quote
dysia-u Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 magda_p_dg napisał(a): u teraz jesteśmy na etapie wybierania fryzury do obcięcia. macie jakieś fotki psich fryzur???? zajrzyj do naszej galeri żeby wiedzieć jakiej fryzury nie wybierać :shake: pozdrawiamy Quote
Milka_85 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Witamy czwartkowo i miłego dzioneczka życzymy :lol: Jutro piątek....,jadę odebrać moją Bonnie:multi::multi: Quote
magda_p_dg Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Milka_85 napisał(a):Witamy czwartkowo i miłego dzioneczka życzymy :lol: Jutro piątek....,jadę odebrać moją Bonnie:multi::multi: no to czekamy na relację z odbioru psiaka no i fotki. pewnie nie możesz się już doczekać???? Quote
***Paulina*** Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Hejka:bye: Co tam u was???:cool3: Super że kiełki wypadły same:multi: Quote
magda_p_dg Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 mamy już za sobą wypadanie mleczaków, teraz czekamy na pierwszą wizytę u fryzjera Quote
Karolina. Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 magda_p_dg napisał(a):mamy już za sobą wypadanie mleczaków, teraz czekamy na pierwszą wizytę u fryzjera To czekamy na zdjęcia pofryzjerowe :multi: Niedługo będę musiała pomyśleć o jakiejś fryzurce dla Lucky'ego, więc chętnie zobaczę jak to u was będzie wyglądało :cool3: Quote
***Paulina*** Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 magda_p_dg napisał(a):mamy już za sobą wypadanie mleczaków, teraz czekamy na pierwszą wizytę u fryzjera Kiedy idziecie??? Quote
magda_p_dg Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 nie wiem jak długo czeka się na wizytę, muszę się rozeznać w terenie, ale chciałabym iść z nim w przyszłym tygodniu. zobaczymy jak to wyjdzie, musze poszukać fryzjerów i wybrać jakiegoś Quote
***Paulina*** Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 I jaką fryzurkę ma Cliffcio???:cool3::loveu: Quote
magda_p_dg Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 tak, jesteśmy już po wizycie w salonie, a oto jego efekt: tak dla porównania: tu PRZED............. a tu ............PO chyba jest różnica?????????? :) Quote
magda_p_dg Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 więcej zdjęć nie chce się wgrać, spróbuję jutro bo już nie mam nerwów :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts