Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

proszę obiecane fotki. niestety tylko z domu, na dworze nie porobiłam, bo mam chorego synka i szybko z pracy do domu, szybko z psem na dwór i do małego z powrotem. nie było czasu iść na porządny spacer i pocykać fotek. ale nic straconego...co się odwlecze to nie uciecze....przed nami mnóstwo pięknych słonecznych zdjęć, Clifkowi urosną włoski, będzie lepiej wyglądał to się porobi ładne zdjęcia. a tymczasem wstawiam to co mam :)

Posted

taki właśnie jestem piękny chłopczyk. skończyłem już 5 miesięcy, ważę 2600, mierzę 19 cm oraz 24 cm, nie mam 9 ząbków ( właściwie to mam ale już nowe) w tym jednego kła. wszystkie ząbki wypadły mi bez problemu, oby tak było przy kolejnych 3 kiełkach :)

Posted

dziękujemy za życzonka ale chyba święta przesiedzimy w domku. Kacperek ma zapalenie gardła oraz oskrzeli, więc chyba damy tylko rade podjechać autkiem do kościoła z koszyczkiem w sobotę i tyle :( a w planach były spacerki w ciepłe piękne świąteczne dni.....

Posted

dziewczyny kiedy powinnam się udać z psiurkiem do weterynarza z kiełkami? wszystkie praktycznie wymienione już, zostały nam tylko górne dwa kły które niezbyt się ruszają a już wyrosły nowe. mam czekać aż nowe bedą już normlane, duże, tak jak te mleczaki czy jak?

Posted

zanim ktokolwiek zdążył mi odpowiedzieć, Cliffordowi już wypadły ostatnie kły mleczne więc nie bedzie potrzeby usuwania ich u weterynarza. teraz jesteśmy na etapie wybierania fryzury do obcięcia. macie jakieś fotki psich fryzur????

Posted

magda_p_dg napisał(a):
u teraz jesteśmy na etapie wybierania fryzury do obcięcia. macie jakieś fotki psich fryzur????

zajrzyj do naszej galeri żeby wiedzieć jakiej fryzury nie wybierać :shake:
pozdrawiamy

Posted

Milka_85 napisał(a):
Witamy czwartkowo i miłego dzioneczka życzymy :lol:
Jutro piątek....,jadę odebrać moją Bonnie:multi::multi:

no to czekamy na relację z odbioru psiaka no i fotki. pewnie nie możesz się już doczekać????

Posted

magda_p_dg napisał(a):
mamy już za sobą wypadanie mleczaków, teraz czekamy na pierwszą wizytę u fryzjera

To czekamy na zdjęcia pofryzjerowe :multi:
Niedługo będę musiała pomyśleć o jakiejś fryzurce dla Lucky'ego, więc chętnie zobaczę jak to u was będzie wyglądało :cool3:

Posted

nie wiem jak długo czeka się na wizytę, muszę się rozeznać w terenie, ale chciałabym iść z nim w przyszłym tygodniu. zobaczymy jak to wyjdzie, musze poszukać fryzjerów i wybrać jakiegoś

• 2 weeks later...
Posted

więcej zdjęć nie chce się wgrać, spróbuję jutro bo już nie mam nerwów :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: