Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dwa dni temu ważył 1 kg, a ile ma długości i w kłębie to nie wiem bo nie mierzyłam, bo w sumie nie wiem jak mam to zrobić :/ może jakaś wskazówka??

zrobilam jak mi mowilas i nie działa ;(

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magda_p_dg']dwa dni temu ważył 1 kg, a ile ma długości i w kłębie to nie wiem bo nie mierzyłam, bo w sumie nie wiem jak mam to zrobić :/ może jakaś wskazówka??

zrobilam jak mi mowilas i nie działa ;(
Wysokość w kłębie: liczona od poziomu ziemi do kłębu, czyli najwyższego punktu tułowia, położonego na szczycie łopatek.
A długość to: długość od nasady szyi do nasady ogon...

A co nie działa??? Banerek??? Działa przecież:)

Posted

nie wiem czy są to dokładne wymiary ponieważ pomiarów dokonywał mój mąż :evil_lol: , sprawdzę po przyjściu do domu

a więc wymiary Cliffciora: w kłębie 16 cm, długość 19 cm (bez głowy, szyji i ogona :megagrin: )

Posted

magda_p_dg napisał(a):
nie wiem czy są to dokładne wymiary ponieważ pomiarów dokonywał mój mąż :evil_lol: , sprawdzę po przyjściu do domu

a więc wymiary Cliffciora: w kłębie 16 cm, długość 19 cm (bez głowy, szyji i ogona :megagrin: )

Jejciu...:loveu::loveu::loveu: To maluteńki jest...:loveu::loveu::loveu:

Posted

Właśnie podcinaliśy włoski na uszach bo już odrosły i nasz psiak sie na nas obraził, leży pod łóżkiem z odwróconą głową i nie zwraca uwagi na to że go wołamy, chcemy z nim bawić....heheh...ale to śmiesznie wygląda-taki mały bąbel i już foszki strzela :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Wszystkiego Naj Życzy Hodowla "Z Raju Lady"

Stary Rok mija,
lecz marzenia zostają,
niech one się wszystkie pospełniają
i z Nowym Rokiem niech los się odmieni,
a ogród życia wnet się zazieleni.

Posted

muszę pochwalić naszego chłopczyka , który grzecznie zostaje w domku gdy wychodzimy np. na zakupy. dziś kolejny raz został na 3 godzinki sam i nic nie nabroił, grzecznie sobie spał za łóżkiem, wyniósł jedynie wszystkie kapcie z przedpokoju do naszego pokoju-może czuł się bezpieczniej z tyloma osobnikami :D:D:D

a jak wasze pieski się zachowują gdy zostają same w domku

a tak swoją drogą to muszę kiedyś zostawić włączoną kamerkę żeby zobaczyc co dokładnie psiak robi jak wychodzimy. :evil_lol:

Posted

nikt do nas nie zagląda....nikt nic nie pisze.....smutno nam troszkę :placz:

może chcecie zobaczyć świeże fotki Clifcia ?????

no to proszę:

wspomnienie z dzieciństwa :evil_lol: , taaaaki byłem malutki:

a taką dziś rano zrobiłem niespodziankę mojej Pani i Panu - bez klejenia uszek i innych dziwnych rzeczy..... teraz czekamy aż stanie drugie uszko.... :p :p :p

Posted

a Cliffcio już nie jest kłapouszkiem....dopiero wczoraj podcieliśmy mu włoski na klapniętym uszku a już dziś psinka przywitała nas sterczącymi uszkami............... :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: