magda_p_dg Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 dwa dni temu ważył 1 kg, a ile ma długości i w kłębie to nie wiem bo nie mierzyłam, bo w sumie nie wiem jak mam to zrobić :/ może jakaś wskazówka?? zrobilam jak mi mowilas i nie działa ;( Quote
***Paulina*** Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='magda_p_dg']dwa dni temu ważył 1 kg, a ile ma długości i w kłębie to nie wiem bo nie mierzyłam, bo w sumie nie wiem jak mam to zrobić :/ może jakaś wskazówka?? zrobilam jak mi mowilas i nie działa ;( Wysokość w kłębie: liczona od poziomu ziemi do kłębu, czyli najwyższego punktu tułowia, położonego na szczycie łopatek. A długość to: długość od nasady szyi do nasady ogon... A co nie działa??? Banerek??? Działa przecież:) Quote
magda_p_dg Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 już działa :multi::multi::multi::multi::multi::multi: serdeczne dzieki za pomoc Quote
***Paulina*** Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 magda_p_dg napisał(a):już działa :multi::multi::multi::multi::multi::multi: serdeczne dzieki za pomoc :loveu::loveu::loveu: Quote
magda_p_dg Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 nie wiem czy są to dokładne wymiary ponieważ pomiarów dokonywał mój mąż :evil_lol: , sprawdzę po przyjściu do domu a więc wymiary Cliffciora: w kłębie 16 cm, długość 19 cm (bez głowy, szyji i ogona :megagrin: ) Quote
***Paulina*** Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 magda_p_dg napisał(a):nie wiem czy są to dokładne wymiary ponieważ pomiarów dokonywał mój mąż :evil_lol: , sprawdzę po przyjściu do domu a więc wymiary Cliffciora: w kłębie 16 cm, długość 19 cm (bez głowy, szyji i ogona :megagrin: ) Jejciu...:loveu::loveu::loveu: To maluteńki jest...:loveu::loveu::loveu: Quote
magda_p_dg Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Właśnie podcinaliśy włoski na uszach bo już odrosły i nasz psiak sie na nas obraził, leży pod łóżkiem z odwróconą głową i nie zwraca uwagi na to że go wołamy, chcemy z nim bawić....heheh...ale to śmiesznie wygląda-taki mały bąbel i już foszki strzela :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
ladyyork Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Wszystkiego Naj Życzy Hodowla "Z Raju Lady" Stary Rok mija, lecz marzenia zostają, niech one się wszystkie pospełniają i z Nowym Rokiem niech los się odmieni, a ogród życia wnet się zazieleni. Quote
ewa2909 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Przyszłam sie przywitać w NOWYM ROKU:loveu::loveu::loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE I CLIFFORDA:loveu::loveu::loveu: Quote
naimax Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Wszystkiego najlepszego w nowym roku!! Dla Was i Clifcia!! Quote
magda_p_dg Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 dziękujemy wszystkim za życzonka i również życzymy wszystkiego dobrego w Nowym 2009 Roku:BIG: Quote
magda_p_dg Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 pierwsza kitka Cliffcia :cool2: wytrwała całe 15 sekund :megagrin: Quote
magda_p_dg Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 muszę pochwalić naszego chłopczyka , który grzecznie zostaje w domku gdy wychodzimy np. na zakupy. dziś kolejny raz został na 3 godzinki sam i nic nie nabroił, grzecznie sobie spał za łóżkiem, wyniósł jedynie wszystkie kapcie z przedpokoju do naszego pokoju-może czuł się bezpieczniej z tyloma osobnikami :D:D:D a jak wasze pieski się zachowują gdy zostają same w domku a tak swoją drogą to muszę kiedyś zostawić włączoną kamerkę żeby zobaczyc co dokładnie psiak robi jak wychodzimy. :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Moja na początku nie zostawała sama, dopiero od września... Też nic nie nabroiła, nie gryzła itp. Wydaje mi się że jak wychodzimy to po prostu śpi... Quote
magda_p_dg Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 nikt do nas nie zagląda....nikt nic nie pisze.....smutno nam troszkę :placz: może chcecie zobaczyć świeże fotki Clifcia ????? no to proszę: wspomnienie z dzieciństwa :evil_lol: , taaaaki byłem malutki: a taką dziś rano zrobiłem niespodziankę mojej Pani i Panu - bez klejenia uszek i innych dziwnych rzeczy..... teraz czekamy aż stanie drugie uszko.... :p :p :p Quote
dysia-u Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 http://img230.imageshack.us/img230/9051/dsc07114fd6.jpg to klapnięte uszko dodaje mu uroku :loveu: Quote
***Paulina*** Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Jaki on słodki:loveu: Moja dosyć długo miała jedno klapnięte uszko... Quote
magda_p_dg Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 a Cliffcio już nie jest kłapouszkiem....dopiero wczoraj podcieliśmy mu włoski na klapniętym uszku a już dziś psinka przywitała nas sterczącymi uszkami............... :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
***Paulina*** Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Super że uszka stoją:multi::multi::multi: Quote
magda_p_dg Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 mam nadzieję że już mu nie klapną Quote
magda_p_dg Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 i trochę świeżych fotek: zły.................. zawstydzony....................... i czyszczę sobie ząbki.......................... i z jęzorkiem.......................... Quote
Recommended Posts