magda_p_dg Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Witam wszystkich, mam na imię Magda i od 2 tygodni jestem szczęśliwą posiadaczką 9cio tygodniowego yorczka o imieniu Clifford. Quote
ewa2909 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 :loveu:magda_p_dg napisał(a):Witam wszystkich, mam na imię Magda i od 2 tygodni jestem szczęśliwą posiadaczką 9cio tygodniowego yorczka o imieniu Clifford. O chiba jesteśmy pierwsi:multi::multi::multi: Witamy pancie i Cliffordzika:loveu: Quote
ewa2909 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Naciśnij na toShow Adv Links jak jesteś na imageshack i skopiuj ostatni adres Quote
magda_p_dg Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Cliffcior nie ma rodowodu ponieważ nie jest nam potrzebny. Mamy go od 2 tygodni i stał się pełnoprawnym członkiem naszej rodziny. wszyscy go uwielbiają, bardzo lubi się przytulać i lizac po noskach i uszach. Śpi w naszym łóżeczku, lubi wariować i gryźć nasze paluszki....jednym słowem jest cudowny. czekamy az staną mu uszka, przez kilka dni stały a potem spowrotem oklapły :( ale mam nadzieje ze jeszcze się postawią. no i ciekawa jestem jak się wybarwi. (czy ktoś może mi powiedzieć jak wstawic fotki a nie link do zdjęć , oraz suwaczek z wiekiem psa, i zdjęcia w podpisie, ponieważ jestem nowa na tym forum i nie mogę odszukac informacji jak to zrobić) Quote
Jagoodkaxd Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 mrr...:razz::razz: jaki słodziutki :loveu: opowiedz cos więcej o nim i czy ma rodowód czy nie ? Quote
ewa2909 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Tutaj masz dokładną instrukcje jak wstawiać zdjęciaTUTAJ. Przy czwartym kroku musisz jeszcze poszukać tegoShow Adv Links i nacisnąc potem postępować jw Quote
magda_p_dg Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 :lol: no i udało nam się wrzucic fotki. tak właśnie wygląda nasz Cliffcio. śliczny jest, prawda???? Quote
ewa2909 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Widze że się w końcu udało:multi: Śliczniutki jest.:loveu: Kiedy moje były takimi kluseczkami:evil_lol: Quote
magda_p_dg Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 i jeszcze jedno... ze stojącymi uszkami :) Quote
***Paulina*** Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Witamy:bye: Clifford jest słodziutki:loveu: Czekamy na więcej fotek:loveu: A ja uszka nie chcą stać to sklejaj plasterkami:) Pozdrawiamy i zapraszamy do nas:) Quote
magda_p_dg Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 :multi::multi::multi: pierwsza Wigilia Clifcia :multi::multi::multi: Quote
magda_p_dg Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Paulina czy ja te uszka już musze zacząć sklejać czy można jeszcze poczekać i zobaczyć czy same staną? w jakim wieku powinny psu stać uszy?? Quote
***Paulina*** Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 magda_p_dg napisał(a):Paulina czy ja te uszka już musze zacząć sklejać czy można jeszcze poczekać i zobaczyć czy same staną? w jakim wieku powinny psu stać uszy?? Nie chce ci nic mówić bo tak dokładnie to sama nie wiem, ale na twoim miejscu już bym sklejała... Mojej Kati zaczęłam za późno sklejać bo jakoś po tym jak skończyła 3 miesiące (wet mówił że nie trzeba się spieszyć i w ogóle) i potem nie było tak łatwo... I teraz już wiem że jak będę mieć następnego yorka to na pewno będę pilnować uszka od początku;) Quote
ewa2909 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 magda_p_dg napisał(a):Paulina czy ja te uszka już musze zacząć sklejać czy można jeszcze poczekać i zobaczyć czy same staną? w jakim wieku powinny psu stać uszy?? Nie męcz na razie pieska klejeniem.W wolnej chwili bież siulka na łapki i masuj mu te ucholki okrężnymi ruchami.Może to coś pomoże.:loveu: Quote
kamila.m Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='magda_p_dg']i jeszcze jedno... ze stojącymi uszkami :)http://img237.imageshack.us/img237/4808/92001423wq6.png Rzeczywiście na tym zdjęciu bardzo przypomina Lulusia jak go pierwszy raz zobaczyłam. Niech rośnie Wam zdrowo!!:loveu: Prześliczny Psiunio!!! :iloveyou: Quote
dysia-u Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 O nowa galeria !:crazyeye: witamy się cieplutko. Taki malutki a taki już mądre spojrzenie :-o Zapraszamy do nas. Quote
magda_p_dg Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Witamy i dziękujemy za odwiedziny. Galerię Mejsi właśnie oglądnęłam-psinka jest przesłodziutka :) pozdrowionka Quote
magda_p_dg Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 P.S. jak zrobić taki ładny banerek ze zdjęciami ??? Quote
dysia-u Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 http://img181.imageshack.us/img181/3987/dsc07080rt3.jpg a ten fajny koleś Clifcia to pewnie jego pańcio? Obydwaj fajni :loveu: Quote
naimax Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Przesliczny piesio, a jaki malusi!! :) Quote
magda_p_dg Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 tak, ten fajny chłopczyk to mój synek Kacperek-najmłodszy właściciel Clifforda. jest bardzo szczęśliwy że juz ma upragnionego pieska, całuje go i ściska, bawi się i głaszcze. juz od dawna marzył o psiaku, miał już wybrane imię, no i tak czekał bidulek pytając kiedy będzie miał tego pieska. czekaliśy z kupnem yorczka do naszej przeprowadzki do nowego mieszkania, ale juz sami nie mogliśmy się doczekać małego szkraba , wiec pewnego pięnego dnia wsiedliśy do samochodu i przywieźliśmy naszą kochaną maskotkę. :Dog_run::Dog_run: Quote
magda_p_dg Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 właśnie wróciliśmy od weterynarza. Pani doktor powiedziała że Clifford ma duży brzuszek. Waży 1 kg a ma 9 tygodni. Napiszcie proszę czy to bardzo dużo?? Ile w tym wieku ważyły wasze psiaki? Rodzice Clifforda ważyli 2 i 2.5 kg. Czy jest możliwe żeby nasz pies ważył 4 kg???? może my mu za dużo karmy dawaliśmy? ile powinien jeść taki łobuziak????? Quote
ewa2909 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 magda_p_dg napisał(a):właśnie wróciliśmy od weterynarza. Pani doktor powiedziała że Clifford ma duży brzuszek. Waży 1 kg a ma 9 tygodni. Napiszcie proszę czy to bardzo dużo?? Ile w tym wieku ważyły wasze psiaki? Rodzice Clifforda ważyli 2 i 2.5 kg. Czy jest możliwe żeby nasz pies ważył 4 kg???? może my mu za dużo karmy dawaliśmy? ile powinien jeść taki łobuziak????? A co Clifordzik wcina?????????? Aksa w jego wieku też tak ważyła (teraz żeczywiście ma te 4 kg) Tosiek to jest maleszek jak miał 9 tyg to ważył chiba 700gr. Ja swojemu dawałam 4 razy dziennie po łyżce stołowej (takiej więkrzej ale nie zjadał wszystkiego)Royalka dla szczeniaczków. Quote
magda_p_dg Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Clifcior wcina karmę Royal Canin Mini Junior , 3-4 razy dziennie po 3 łyżeczki, ale na początku dostawał więcej i może dlatego tak przytył ;) Quote
Recommended Posts